reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja się żegnam do popołudnia albo późnego wieczorku. Młody śpi jak zaczarowany to siadę i w końcu poszyję trochę może jakąś pościel albo chociaz firanki taśmą obszyję Maszynę przywiozłam, materiał jest a ja sprzatam zamiast szyc;-)

Ależ paskudna pogoda :no: Zosia marudna od rana i na rękach ciągle by była. Teraz zasnęła. Obiad już zjedzony, lecę po herbatę.

Co do ćwiczeń- nic nie ćwiczę, na wadze 65kg czyli -15. I wszystko na mnie wisi. Chodzę w dresach, bo na gumce są :-D Brzucha nie mam, także i nie mam motywacji. Ale kiedyś robiłam te serie 8 min ABS i były efekty:tak:

Dmuchawcu na Helenkę za małe?
Ja nie kupiłam ani czapki ani rajstop Laurze, normalnie porażka. Nie wiem czy ona jest taka maleńka czy w tych sklepach ***** jest za przeproszeniem...

Synus dba o mamusie :tak: wstal, zjedlismy, poszlismy na spacer, gdzie godzinke przelezal gapiac sie na zmieniajacy sie "sufit", a teraz pieknie zasnal w lozeczku i mamusia ma czas dla siebie :tak:
Zjem obiad i moze pare brzuszkow wykonam...choc po obiedzie czy mi sie bedzie chcialo :confused:

Kingusia i ja Ci bardzo chętnie wyślę rajstopki - białe dziewczęce, nowe ale bez opakowania rozm 56-62, o takie : DSC00321.jpg mi się nie przydadzą to po co mają leżeć ?? tylko mi adres wyślij

A i pozdrawiamy cioteczki :) DSC00318.jpg

Załączniki

• DSC00318.jpg
    DSC00318.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00321.jpg
    DSC00321.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Kingusia - wspolczuje bardzo, mam nadzieje, ze córcia da CI odsapnac troszke

Jej tak patrze na wasze pociechy i one wszystkie takie pyzate slicznosci....moze Tymek za malo wazy???

Do góry