Kingusia91
Fanka BB :)
Dzika powodzenia w malowaniu paznokci ;-) a tak z ciekawości zapytam... masz podwójny wózek dla dziewczynek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

)
)

no nie wyrabiam ostanio....
dlatego jak tylko zaśnie i wypluje to zabieram i nie daję. W sumie tylko w nocy śpi ze smokiem w dzień pluje nim na kilometr więc nie wpycham na siłę.

)Nie podobało mi się jego żeberko bo przy głaskaniu po brzuszku wyczuwałam jakby odgięcie go do góry. Na razie mamy podawać nie jedną a dwie dawki witaminy D 3 ,za dwa tygodnie kotrola. Oby się zaczęło prostowac inie wywijało się dalej.
ale zupka jak u anilek, ogórkowa już na gazie. Dmuchawcu jak sobie radzisz z 3 na spacerze?Czy dziewczyny idą piechotą?Pytam zwłaszcza o Marysię. Milusia pójdzie ale niezbyt daleko i dlatego kupiłam podwójny wózek.A ty Dzika?Jak sobie radzisz. Dla mnie ciezkie są właśnie takie wyjścia np. na pocztę. Kiedy przychodzi już nasza kolej i podchodze do okienka obydwoje zaczynają płakać.Sara to jestes dziś poczwórną mamuisą po południu, powodzenia
Kingusia mniam nalesniczki
Palin u nas ze smokiem to samo, ja jednak wyciagam bo potem nieładnie się odgniata.Mikotuś biedni wy z tym dolegliwościami. Niech przechodzą raz dwa.gosiak współczuję problemów z małżem, mam nadzieję, ze dojdziecie do porozumienia bo się wykończysz nerwowo.
ale powstrzymałam się na szczęście...

(waga urodzeniowa 3250g), a ma niecałe 2,5miesiąca.