reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Czesc Kochane,
Poworcilismy...synke grzeczny byl , dopiero u drugich znajomych trosze byl marudny no ale od 10 do 16 nie spal tylko co przysypial to matka wyrodna wyciagala go z fotelikiem z auta. Ale posluchal troche hiszpanksiego...niech sie chlopak uczy a co :D
Zaliczylismy tez 2 sklepy. Kupilam na probe pieluchy z ALDI.... bardzo je tu chwala a sa o polowe tansze od pampersow. Opakowanie miaja w identycznej szacie graficznej , nawet czcionka ta sama :p chusteczki od nich probowalam i sa jak dla mnie lepsze od pampersa (nie rozciagaja sie tak i ladnie oddzielaja).

Kurcze musze zaczac jezdzic autkiem tu...boje sie troche, ale jak przyjedzie czas poworotu do pracy to nie moge sie bac. Najgorsze, ze teraz musze cwiczyc z Tymkiem z tylu i boje sie (mniej sie balam bedac w ciazy:confused:). Moze jutro w jakis spokojnych uliczkach potrenuje :cool2:

Ide herbatke pic....czy kawalek szarlotki zajdzie sie i dla mnie ???

reklama
Palin ja często jeżdze sama z Laurą, nie bój się ;-)
Dmuchawcu też bym się chciała spotkać... :-(

Wiecie co? Moje dziecko do tej pory miało smoczka TT ale niezbyt go potrafiła utrzymać, przykładaliśmy jej pieluchą :-p a dzisiaj byłam w sklepie i kupiłam jej NUK-a. Nie wiem czemu wcześniej na to nie wpadłam :-)
Laura tak go cyca że aż jej się odciska na buźce :-D

Dmuchawcu - koniecznie!:happy2: Matę już posiadam, więc się nie skuszę, choć naprawdę wygląda zachęcająco:sorry2:

Kingusia - po mieście jeszcze jakoś nie mam problemu (choć wolę wziąć wózek, albo zapakować go w chustę). Jednak w trasę się boję. Może jakbym miała go z przodu obok siebie bałabym się mniej, ale nie wiem, jak wyłączyć poduszkę. A tak - on z tyłu, praktycznie niewidoczny dla mnie - :no:

reklama
Kingusia - ja tez przed porodem kupilam TT (2 rozne rozmairy) , ale Tymek ich nie chcial (silikonowe), potem siostra mi podpowiedziala wlasnie NUK - a lateks....i zalapal. Super, ze i Laurze podpasowal :tak: Ja sproboje dac mu te TT bo nie mam co z nimi zrobic.wyparzylam jutro sproboje

Palin - tez balabym sie miec synka ztylu. Wystaczy, ze smoczek wypadnie i jest placz i jak tu w trasie mu pomoc?? Juz wlasnie pytalam meza czy da rade wylaczyc poduszke i da :tak: wiec trzeba to zrobic :tak: chyba nie jest to nic skomplikowanego ??:cool2:

Do góry