reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Wisieńko gosiaku trzaskam czym się da i nic :dry: śpi dziad jak zabity... włączyłam pralkę ale też się nie obudził. Jak wstanie to niech sobie biegnie po coś do jedzenia bo specjalnie nic nie kupiłam :-p
Na dodatek rozpadało się i ze spacerku nici...

Moja niunia dzisiaj taka przylepa że szok...

A co do pytań o karmienie to u mnie to samo ale ja leje na to.

Gosiak mnie też cały czas o karmienie piersią pytają :baffled: a jak mówię, że nie to najpierw jest grymas na twarzy a później pytanie a dlaczego?? :eek::confused2: Już tak jest, że matki karmiące MM i po CC są gorsze..... Rajtuzki H&M ma fajne :-p

Kingusia dawaj dawaj! Odkurzacz może?

Feliks wstał wsadziłam w huśtawkę, żeby skończyć paczkę zaklejać i zrobić mleko i co??? Uspał się...a mleko czeka :dry:

Sara- to zajrze do h&m bo na ebay sa owszem ale wszystkie bez stopek, a mi o nie glownie chodzi. Co ja bym dala aby mi Tymek tak zasnal! ostatnio tylko na rekach by chcial byc noszony i nie wiem jak to zmienic. Odloze go i jest histeria

Kingusia - niedobra pralka!

No nareszcie zasnął. Najpierw go wzięło na kupkanie (4 pampersy pełne - gdzie on to wszystko chował?), potem zgłodniał (chyba nadrabia za wczorajsze popołudnie i wieczór), dwa razy mi go coś rozbudziło (raz telefon, raz "ulotki"-> wrr). Wreszcie padł. Ale kawa to prawie mrożona :-(
Kingusia
- a właśnie chciałam Ci napisać, żebyś wody użyła do budzenia. Ale nie w takiej formie :sorry2:

Muszę jeszcze pranie rozwiesić (ciekawe jak się wyprało, bo mikrofalówka mi 3 razy dziś korki wysadziła i pralkę zatrzymywała).

HA! Podgrzewacz przyszedł! Nareszcie :-D

Poprawka - już nie śpi :wściekła/y::-(

Ostatnia edycja:
Palin pokarz jaki ten podgrzewacz

Kingusia o siet! Mam nadzieję, ze bez szkód??

Feliks nadal śpi.... Dobrze, że jest przed południem bo ciekawe co by w nocy robił :confused:
Starszy kaszlący Pokemon wrócił ze szkoły....

Sa_raa - wzięłam taki Podgrzewacz BabyOno 219 (tylko mniej kosztował).

Mam nadzieję, że będzie działał dobrze (a nie tak jak nawilżacz).

:angry:Mały się naspał i woła towarzystwa, a mnie cycki rozsadza bo nie mam kiedy ściągnąć. Nie ma jak miły początek tygodnia :wściekła/y:

reklama
Sara strat nie ma. Dziad pogrzebał coś pod zlewem i już jest ok. Ale to jest nic... on poszedł z powrotem spać! :wściekła/y:
A Ty ciesz się że Feliks śpi ;-) moja Laura od 6 spała 2x po 5 minut :dry:

Do góry