reklama
Kingusia91
Fanka BB :)
Wisieńko gosiaku trzaskam czym się da i nic
śpi dziad jak zabity... włączyłam pralkę ale też się nie obudził. Jak wstanie to niech sobie biegnie po coś do jedzenia bo specjalnie nic nie kupiłam 
Na dodatek rozpadało się i ze spacerku nici...
Moja niunia dzisiaj taka przylepa że szok...
A co do pytań o karmienie to u mnie to samo ale ja leje na to.

Na dodatek rozpadało się i ze spacerku nici...
Moja niunia dzisiaj taka przylepa że szok...
A co do pytań o karmienie to u mnie to samo ale ja leje na to.
Gosiak mnie też cały czas o karmienie piersią pytają
a jak mówię, że nie to najpierw jest grymas na twarzy a później pytanie a dlaczego?? 
Już tak jest, że matki karmiące MM i po CC są gorsze..... Rajtuzki H&M ma fajne 
Kingusia dawaj dawaj! Odkurzacz może?
Feliks wstał wsadziłam w huśtawkę, żeby skończyć paczkę zaklejać i zrobić mleko i co??? Uspał się...a mleko czeka

Kingusia dawaj dawaj! Odkurzacz może?
Feliks wstał wsadziłam w huśtawkę, żeby skończyć paczkę zaklejać i zrobić mleko i co??? Uspał się...a mleko czeka

Kingusia91
Sara obudziłam mende. Byłam zmuszona się do niego odezwać bo pralka nam kuchnie właśnie zalała.
Sara- to zajrze do h&m bo na ebay sa owszem ale wszystkie bez stopek, a mi o nie glownie chodzi. Co ja bym dala aby mi Tymek tak zasnal! ostatnio tylko na rekach by chcial byc noszony i nie wiem jak to zmienic. Odloze go i jest histeria
Kingusia - niedobra pralka!
Kingusia - niedobra pralka!
Palindromea
No nareszcie zasnął. Najpierw go wzięło na kupkanie (4 pampersy pełne - gdzie on to wszystko chował?), potem zgłodniał (chyba nadrabia za wczorajsze popołudnie i wieczór), dwa razy mi go coś rozbudziło (raz telefon, raz "ulotki"-> wrr). Wreszcie padł. Ale kawa to prawie mrożona :-(
Kingusia - a właśnie chciałam Ci napisać, żebyś wody użyła do budzenia. Ale nie w takiej formie
Muszę jeszcze pranie rozwiesić (ciekawe jak się wyprało, bo mikrofalówka mi 3 razy dziś korki wysadziła i pralkę zatrzymywała).
HA! Podgrzewacz przyszedł! Nareszcie
Poprawka - już nie śpi
:-(
Kingusia - a właśnie chciałam Ci napisać, żebyś wody użyła do budzenia. Ale nie w takiej formie

Muszę jeszcze pranie rozwiesić (ciekawe jak się wyprało, bo mikrofalówka mi 3 razy dziś korki wysadziła i pralkę zatrzymywała).
HA! Podgrzewacz przyszedł! Nareszcie

Poprawka - już nie śpi

Ostatnia edycja:
Palin pokarz jaki ten podgrzewacz
Kingusia o siet! Mam nadzieję, ze bez szkód??
Feliks nadal śpi.... Dobrze, że jest przed południem bo ciekawe co by w nocy robił
Starszy kaszlący Pokemon wrócił ze szkoły....
Kingusia o siet! Mam nadzieję, ze bez szkód??
Feliks nadal śpi.... Dobrze, że jest przed południem bo ciekawe co by w nocy robił

Starszy kaszlący Pokemon wrócił ze szkoły....
Palindromea
Sa_raa - wzięłam taki Podgrzewacz BabyOno 219 (tylko mniej kosztował).
Mam nadzieję, że będzie działał dobrze (a nie tak jak nawilżacz).
Mały się naspał i woła towarzystwa, a mnie cycki rozsadza bo nie mam kiedy ściągnąć. Nie ma jak miły początek tygodnia 
Mam nadzieję, że będzie działał dobrze (a nie tak jak nawilżacz).

reklama
Kingusia91
Sara strat nie ma. Dziad pogrzebał coś pod zlewem i już jest ok. Ale to jest nic... on poszedł z powrotem spać! 
A Ty ciesz się że Feliks śpi ;-) moja Laura od 6 spała 2x po 5 minut

A Ty ciesz się że Feliks śpi ;-) moja Laura od 6 spała 2x po 5 minut