reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Wenusjanka u mnie też z libido "na bakier" jak patrze na swoje ciało po porodzie to sama mówię do m jaka to jestem teraz beznadziejna, teraz jeszcze dostałam okres i czekam na koniec z niecierliwością bo wlecze się juz cały tydzień i nie ma końca.

Palindromea my jeszcze w pampersach 3 i mam nadzieje, że mały zdąży zużyć te co są kupione, żeby nie poszły na zmarnowanie. Teraz w biedronce znowu od czwartku będą DADA w kartonie (czyli 2 op.) za 49.99zł więc jak się załapie to już wezmę na zaś 4.

reklama
Palin - skoro paragon masz nie powinno byc najmniejszego problemu....rany ale juz 4??? oby mi Tymek nie wyrosl zbyt szybko bo dzis otworzylam te z Aldiego a jeszcze cala paczka pampersow lezy

Isis
- to sie najezdzicie jeszcze do przychodni troszke i widze, ze Gabrys tez ladny spusci ma :D

MatkaEwa
- mam nadzieje, ze Jas nie zalapie katarku

Gosiak - też się dziwię, bo w sumie wagowo powinny pasować 3, po za tym nic go nie uciska. Ale dzisiejsza zawartość mnie tak zaskoczyła, ze chyba nie ma wyjścia.

Hej dziewczynki:) My po chrzcinach ufff:) dzisiejszy dzień już jakiś normalny ale tzreba było ogarnąć dom...
Było naprawde super:) Natalka tylko na początku marudziła później jak zasnęła to nawet nie obudziłą się przy polewaniu główki:) Imprezka też fajnie się udała, cała rodzinka zadowolona :D
A tu zdjęcia: DSC_0707.jpgDSC_0715.jpgDSC_0734.jpgDSC_0782.jpg
Przepraszam ze tylko o nas ale niestety dzisiaj nie nadrobiłąm was....

Załączniki

• DSC_0707.jpg
    DSC_0707.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0715.jpg
    DSC_0715.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0734.jpg
    DSC_0734.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0782.jpg
    DSC_0782.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 64
Witam się pierwsza ;-) z herbatka i kanapkami.
Wczoraj u nas było ciepło i słonecznie więc prawie cały dzień spędziłyśmy na dworze :tak:
Za to dzisiaj od rana ciemno, zimno i leje :-( a ja dzisiaj byłam umówiona na spacerek z koleżanką ze szpitala i jej synkiem który jest 2 tyg młodszy od Laury. Coś mi się zdaję że dzisiaj się nie wypogodzi... na dodatek nie mam noc na obiad... Najwyżej nie będzie obiadu :-p i tak codziennie nie gotuje bo M. je w pracy.

Laurusia wczoraj była grzeczna jak aniołek ale obawiam się że dzisiaj jak będziemy siedzieć w domu to już nie będzie taka grzeczna :dry:

Skalbka piękna z Was rodzinka! A Natalka urocza :tak:

Miłego dnia kochane

Ja też się z kawą witam, mam strasznie spieprzony humor od wczoraj, pierwsze sie z M. pokłóciłam a u nas to rzadkość a później wybuchła we mnie tykająca od dawna bomba dotycząca porządku a raczej nieporządku w domu. Każda szafa prosi się o sprzątanie a tu sie nie da. Nina wczoraj spała 20 min. gdyby chociaż spała tak jak starsza 2h to bym coś mogła zrobić, ciężko mi było wczoraj z jedną Niną a tu jeszcze Ewka a M. musiał jakiś kamień na drodze roznosić bo to prywatna droga i sami musimy o nią dbać, zniknoł na parę h..., wieczorem pił piwo i ogladał mecz a ja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie mi przejdzie do wieczora

Skalbka- super fotki, śliczna Natalka

Wenusjanka- libido u mnie nigdy wysokie nie było a teraz jeśli nawet jest ochota to siły mi brak dlatego nawet nie staram się prowokować M. i czasami ubieram się jak to określa mój jak " idź stad i nie wracaj":-D

kingusia- u nas też leje i wieje, ale pogodę sprawdziłam i wiedziałam że tak ma być i dobrze bo teściowa wczoraj mówiła Ewie ze weźmie ją na cały zień na spacer (ja nie chciałam) a teraz się nie da

Witam się porannie!

Kingusia
jakbym czytała o sobie, ponieważ:
- też wczoraj spędziłyśmy na dworze cały dzień,
- też brzydka pogoda u nas,
- też jestem umówiona z koleżanka i jej synkiem na spacer,
- też nie mam nic na obiad:-D

Skalbka piękna z Was rodzinka! Ale pięknie w tej sukience malutka wyglądała:tak:

Wczoraj u pediatry zapadła decyzja, że zostajemy przy mm. Także z samego rana zrobiłam zamówienie na mleko, dzisiaj ma też dojechać kurier z butelkami. Zosia zasypia mi, także szybko zrobię to, co mam do zrobienia i wracam z kawą

Dzika widzę że humor nie najlepszy... faceci bywają tacy beznadziejni... wiem coś o tym :-p
Mikoto to mamy ze sobą wiele wspólnego :-) Jakie butelki zamówiłaś?
Wenusjanka mi też się wydaję że jak jest mega duża kupa to rozmiar pampersa nie pomoże... my dalej na 2.

reklama
Do góry