Bona87
Mama Michasia
Witam się i ja podczas ściągania pokarmu 
Ostatnio zauważyłam, że mam mniej pokarmu, więc kupiłam KARMI i co??? w 5 minut z jednej piersi ściągnęłam już 150 ml

Nawet M obudziłam, żeby to on nakarmił Michasia, bo ja już miałam takie twarde piersi, że wolałam zacząć ściągać;-) A co, niech raz i on wstanie w nocy, nie? 
Palin- mnie też się wydaje, że lekarz się pomylił albo waga zepsuta. Teraz, kiedy wiesz dokładnie, ile je Mikołaj, to nie ma bata. żeby nie przytył chociaż te 100-150 gram! Nie masz możliwości zważyć go gdzieś indziej?
Gosiak- mnie też się wydaje, że jak Tymek zje za dużo, to po prostu zwróci
Dzika- kciuki za to, żebyś wreszcie poznała wyniki!!!
Skalbka- ja też ostatnio przeglądałam posty z początku ciąży... Aż się łezka w oku kręci...
A tu leci i leci to mleko!!!

Ale cieszę się, bo ostatnio naprawdę miałam mniejszą produkcję...
Mam pytanie: Michaś, jak zaczął poznawać uroki siadania, to nie chce jeździć w gondoli!!! Płacze i spina się jak do siadania
Przecież nie wyjmę teraz spacerówki
W chuście też z nim wychodzę, ale czasem przydałoby się w wózku... Nie wiem, co robić... W domu też nie chce już leżeć na macie, od razu dźwiga się do siadania...

Ostatnio zauważyłam, że mam mniej pokarmu, więc kupiłam KARMI i co??? w 5 minut z jednej piersi ściągnęłam już 150 ml

Palin- mnie też się wydaje, że lekarz się pomylił albo waga zepsuta. Teraz, kiedy wiesz dokładnie, ile je Mikołaj, to nie ma bata. żeby nie przytył chociaż te 100-150 gram! Nie masz możliwości zważyć go gdzieś indziej?
Gosiak- mnie też się wydaje, że jak Tymek zje za dużo, to po prostu zwróci

Dzika- kciuki za to, żebyś wreszcie poznała wyniki!!!
Skalbka- ja też ostatnio przeglądałam posty z początku ciąży... Aż się łezka w oku kręci...
A tu leci i leci to mleko!!!

Mam pytanie: Michaś, jak zaczął poznawać uroki siadania, to nie chce jeździć w gondoli!!! Płacze i spina się jak do siadania