reklama

Czerwiec 2013

AnuasiaK właśnie pisałam i wołałam o pomste do nieba bo Hubert też zaczyna mi sie budzić w nocy. Ładnie przesypiał do 6 czasem 7 rano bez żadnej pobudki a tu dziś o 1 i o 4 :szok::szok: Trochę się martwię, żeby mu tak nie zostało. Mam nadzieję, że to skok rozwojowy i za chwilę będzie spać normalnie.
Natomiast co do kładzenia, ja ubieram mu tylko pajacyk, bez body i w łóżeczku przykrywam kołderką. Jest zawsze ciepły ale nie spocony. Do tego lubi być tak opatulony. W dzień go kładę na bodziaku gdy jest na długim rękawie i w koszulce gdy ma body na krotki i zawsze w gołych nóżkach - opatululony kołderką nie marznie

Isis, po dupce powinnaś dostać za takie późne odwiedzenie gin :angry: Ja też się wybieram bo po intensywniejszym dniu boli mnie blizna :( jakby mnie ktoś kopnął :/ Obawiam się, że chyba jestem źle zszyta bo nie wiem czemu mnie boli.

Natis,
to jakaś paranoja z tym uczuleniem na mleczko ....

Madzia z tym czatem też nie wyrabiam :D wieczorami najczęsciej tylko czytam z tel. W dzieńczasem coś skrobne przy kawie :)

Wenusjanka, też ostatnio, co mnie bardzo cieszy, Hubert bawi się rączkami i łapie zabawki - jak coś ma w ich zasięgu orazu wyciąga doń rączki :)

Teri ja bede walczyć by bb nie umarło. Fakt tez nie za czesto pisze ale jakby kazda z nas jednego posta dziennie naskrobała to by było 50 postów dziennie :) Wiec kobitki, nie czytac tylko a jeszcze skrobnac !!!!Apeluje !

Dzis była, "nawiedzona" przez mame i bratowa - to juz drudzy goście w tym tygodniu - WOW :):)
Fajnie było z kim kawy się napić na żywo i nawet ciasto upiekłam :)

Lecę marudkę spać położyć. Godzinkę leżał na macie i sięzmęczył :)

reklama
TERI myslalam, ze niegrzeja ale okazalo sie ze moj zdolny maz nie odkrecil jednego zaworu od ogrzewania ;-) teraz juz robi sie cieplutko :-D
EMKA Karina tez tak robi z palcami, ze az wyglada jakby sie cofalo ;-)

Karina dzisiaj senna cos, ciagle spi o_O
Robaczku postaram sie pisac min posta dziennie ;-)

madzia ja mam zerową wiedzę w kwestii rozszerzania diety,dlatego też prosiłam,żebysmy tutaj otworzyły dodatkowy watek i właśnie pisały co ,jak ,kiedy i dlaczego;-):-D W takim razie traktuje Twojego posta jako pierwszego-mamy pierwszą próbe:tak:To teraz czekamy na efakty,czyli albo dłuzszy sen,bo mały bedzie bardziej nasycony albo -oby nie-jakaś wysypka,bóle brzuszka...Wiadomo,ze wprowadzanie nowych pokarmów będzie na zasadzie prób i błędów:( No to życzę Tymkowi fajnego długiego snu z pełnym brzuszkiem i dla mamy też mega nocnego wypoczynku:))

Oj chyna trudny okres mamy bo to chyb skok rozwojowy i większe zapotrzebowanie na jedzonko.
Hubert w nocy zaczął się budzić a i w dzień częściej domaga się cyca i tak jak jadł co ok 3 godz to teraz po 2,5 godz jest wrzask i krzyk i zjada najczęsciej co 2 godz. ale przy tym pucule mu rosną :)

Emka, nie pamiętam karmisz butelką czy cycem ?

Wenusjanka
, ja mam podobny wózek do chico, peg perego pliko3 - jest super, szybko się go składa i ładnie wchodzi do auta. A Roana nie możesz reklamować ? Niech naprawią i sprzedaj go - zawsze coś do przodu

Madzia
, żeczę po tym kleiku długiej nocki :)

no to grzecznie napiszę jednego posta;-) co by bb nie zdechło :tak:
Robaczku - u nas też karmienie częstsze i budzenie częstsze:sorry2: a pucuły już maksymalnie duże :sorry2:
Madzia - no ciekawa jestem czy ta łyżeczka kleiku coś da ...
Wenusjanka - ja też truchło i też wolę bb :tak:. Aczkolwiek czasu mało .. No i współczuję wydatku wózkowego.
Zbieram się do łóżeczka , bo jak to skok rozwojowy to mnie czeka ciężka noc. Dobranoc.

PS. Wiecie co ??? Lubię na BB moje suwaczki :-) FB takich nie ma :-p.

Moje dziecie tez pcha lapki i to tak ze krztusi sie slinka, kotrej nie polyka i ktora wydostaje sie z gracja na zewnatrz :tak:

Marys - my tez mielismy dluzsze drzemki, ale przetrzymalam Tymka od 16 do 19 zjadl i padl, oby troche pospal

Wenusjanka - przykro mi z powodu wozka, ale przynajmnije bedziesz miala to co lubisz

Madzia - do rozrobionego mleczka poprsotu dosypujesz kleik czy jakos inaczej ?? moze dziurka w smoczku teraz za malutka i ciezko szlo

Robaczku - cos z jedzonkiem jest. My co prawda na butelce ale te 150ml (plus mleczko) idzie teraz gladko i jakby mial wiecej pewnie te z 30 ml to by wciagnal...bo tak pije i nagle pusto.... A gdzie u Hubcia pucki sa??? bo jakos nie zauwazylam :-D

MatkaEwa - fakt suwaczkow tam brak a tu wszystko pieknie widac :tak:chyba pora zmienic zdjecie mego syna...

reklama
Jedna lyzeczka dosypana do mleczka cudow nie dziala.. wlasnie sie karmimy.. Ciekawe za ile kolejna pobudka :/

MatkaEwa jaka dawke polecasz? Ja wiem, ze na starszaka dzialalo.. ale starosc nie radosc i nie pamietam, jaka ilosc :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry