Kingusia91
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Jednak kawa lepiej smakuje mi na BB niż na FB
a więc walczymy żeby BB nie umarło 
U nas dzisiaj lekki mrozik, -2
ech... zaczyna się
Moja nocka do kitu, Laura już przed 20 spała ale ja położyłam się o 23 a ona o północy wołała o smoczka, potem o 1 to samo aż o 1:30 wciągnęła mleko i poszła spać. Tylko mi się odechciało spać i jak zasnęłam to o 3:12 wywaliło nam korki. Wystraszyłam się jak cholera. Obudziłam męża a to lampka u Laury się spaliła.
Dobrze że to nic poważnego nie było.
Od 7 jesteśmy z Laurą "na nogach". Zaliczyłyśmy już 3 razy przebieranie. 2 razy jej się ulało i obsikała się
także dzień zapowiada się wesoło 
Teraz siedzi w leżaczku w którym jest zakochana i pokrzykuje
Isis ja byłam wczoraj u gina ale drugi raz bo za pierwszym nie chciał mi tabletek wypisać
a Ty koniecznie się wybierz 
madzia jak tam Tymek po kleiku?
Wenusjanka to faktycznie jakiś badziewny wózek że już Wam się zepsuł... nam pękł adapter od fotelika i musimy kupić nowe
Robaczku jak noc? Hubiś dał się wyspać?
Jednak kawa lepiej smakuje mi na BB niż na FB

U nas dzisiaj lekki mrozik, -2

Moja nocka do kitu, Laura już przed 20 spała ale ja położyłam się o 23 a ona o północy wołała o smoczka, potem o 1 to samo aż o 1:30 wciągnęła mleko i poszła spać. Tylko mi się odechciało spać i jak zasnęłam to o 3:12 wywaliło nam korki. Wystraszyłam się jak cholera. Obudziłam męża a to lampka u Laury się spaliła.
Dobrze że to nic poważnego nie było.
Od 7 jesteśmy z Laurą "na nogach". Zaliczyłyśmy już 3 razy przebieranie. 2 razy jej się ulało i obsikała się

Teraz siedzi w leżaczku w którym jest zakochana i pokrzykuje

Isis ja byłam wczoraj u gina ale drugi raz bo za pierwszym nie chciał mi tabletek wypisać

madzia jak tam Tymek po kleiku?
Wenusjanka to faktycznie jakiś badziewny wózek że już Wam się zepsuł... nam pękł adapter od fotelika i musimy kupić nowe

Robaczku jak noc? Hubiś dał się wyspać?