Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aż gęsiej skórki dostałam....Wróciły wspomnienia, ten dreszczyk, tyle przeżyć, piękny czas - masz to wszystko znów przed sobą !
Na pocieszenie wszystkiego tulę !
Mikotko, ach co gościeale co Ty latałaś i sprzątałaś jak blask czystości Twojego mieszkanka bije mi tu pod Gdańskiem po oczach !
Wysączyłam poł puszczeczki radlerkaPyszniutki był
Na fb się chwaliłam i tu się wychwalę
Hubi dostał słoiczki z obiadkiem, marcheweczka i marchewka z ziemiakim na początek i równeiż czekaa kalafiorekPrzed chwilą wpałaszował, mrucząc przy tym pół słoiczka jabluszka z bananem. Jutro próbujemy w południe marchewkę ....Proszę o kciuki
Drugi pochwał .. Byłam dziś w lumpiku i przypadkowym przypadkiem przez całkowity przypadek kupiłam uczniaczka szczeniacza FP za całe 14 zł ! w j. polskim !!!!!!!! To się ma szczęście ! niestey uszko tylko nie działa...ale żeby było śmiesznie dwa dni temu kupiłam też szczeniaczkaJakby co to już znalazł właściciela
![]()

wąż petarda :-)

Takie hiciory leciały, że nogi same rwały się do tańca
A teraz piję drineczka i jem serek wiejski i troszkę mi niedobrze

ja powyciągałam zeszłoroczne ozdoby troche tego jest
włączyliśmy Darii grającego mikołaja to zrobiła jeszcze większe oczy niż ma nawet nie wiedziałam że można mieć takie rozmiary oczu
po pierwszym szoku wyrwała mu pół brody 
Suwaczek nowy u czerwcóweczki 
. Co za babs !!!!
)