asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Przerażona rozkazem Madzi, zjawiam się, idę zrobić sobie kawę... i bedę nadrabiać całe 2 dni :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrówka dla Jasia !
karuzela, krzesełko do karmienia, bujaczek hmm ale ponieważ jestem stara i próżna to na poprawę humoru wylicytowałam sobie huśtawkę z fp o jakiej marzyłam.. dla samej lenki to tak mi tak jakos sie wydawało ze juz przesadzam ze za dużo juz tego w domu ale ze dziecko w drodze a chłop niewdzięczny to czemu nie ! i wczoraj przyjechałą i jest boska ! Lenka co prawda w niej wygląda jak wyrośnięte niemowlątko kobie tak ze cała sie trzęsie i mam obawy czy nie puszczą śruby ;-) ahh jak Ci zazdorszę farbowania odrostów, tego mi teraz najbardziej trzeba a trochę sie boję, ciekawe jak będę wyglądac za 2 miesiące...Ty też mieszkasz z mamą ?????? jak Ci z tym ?
Umyłam tylko głowę i uprzątnęłam w kuchni 
o 19 flaszka i sen potem 22, 1.30, 3.30 i o 6 wstałyśmy ;-)
Niepokoi mnie jednak to , że tak strasznie w tym roku nie mogę doczekać się Świąt , hmmm zawsze jak na coś bardzo czekam to potem nie jest tak jak to sobie wyobrażałam , Mam nadzieję , ze w tym temacie absolutnie się to nie sprawdzi 
Od rana piszę tego posta :-( Teraz ją właśnie położyłam , mam nadzieję , że tym razem dłużej pośpi 
Nie lubię tego 

Tylko co roku mieliśmy piękną wielką aż do sufitu a w tym roku po remoncie i z powodu przybywających Sofijowych zabawek nie będę miała chyba miejsca na takiego olbrzyma :-) Mój tata w tym roku będzie w końcu na Święta

Trzeba to koniecznie zlikwidować. 
Mój z kolei ostatnio na mnie narzeka , że się czepiam
Możliwe chyba troszkę za dużo kłopocików a na kim mam się wyładować jak nie na nim 

:-)
mleczko dostał i spał do 7:40 wyspałam się jak nie wiem. poprzednia nocka to była ciężka też, budził się ale lekarz kazał przegłodzić. ja przy Twoich przygotowaniach świątecznych to jestem w czarnej D...., no siedzę u mamy a u mnie okna brudne, firanki też, w weekend jak tam byłam to pościel zmieniłam, bo mój D to by zmienił jakby już mu mocno śmierdziała ...:-(
z wojtkiem miałam do 5 m-ca a z bartkiem do 7 m-ca, współczuję :*