gosiak_85
Czerwcóweczka 2013
Nadrabiam dokladniej
Mikotko - -alez zakupy !!!! Oby pogoda sie unormowala, a serniczek...nie pogardzialbym
Dzika - -widze kolejny Perfekcyjna Pani Domu szaleje
Kingusia -- my w domu od czwartku, wiec juz wariuje, ale chyba dzis wybierzemy sie na krotki spacer. Pogoda jest w miare 11 stopni . Moze tam Tymkowi lepiej bedzie sie oddychac. Buziaczki dla Laury
Robaczku - nocka lepsza, ale nadl po oczka widze, ze wymeczony jest. Kaszle , kicha, smarcze sie ...do lekarza juz nas nie przyjeli jak dzwonilismy
. Wiec musze miec nadzieje, ze to zwykle przeziebienie :-( Maz ma sie spytac kolegi z pracy jak mozna dostac sie tu do pediatry (pewnie skierowanie potrzebne )
Emka - -bardzo wspolczuje straty
oby wszystko szybko sie poukladalo.
Mikotko - -alez zakupy !!!! Oby pogoda sie unormowala, a serniczek...nie pogardzialbym
Dzika - -widze kolejny Perfekcyjna Pani Domu szaleje
Kingusia -- my w domu od czwartku, wiec juz wariuje, ale chyba dzis wybierzemy sie na krotki spacer. Pogoda jest w miare 11 stopni . Moze tam Tymkowi lepiej bedzie sie oddychac. Buziaczki dla Laury
Robaczku - nocka lepsza, ale nadl po oczka widze, ze wymeczony jest. Kaszle , kicha, smarcze sie ...do lekarza juz nas nie przyjeli jak dzwonilismy
. Wiec musze miec nadzieje, ze to zwykle przeziebienie :-( Maz ma sie spytac kolegi z pracy jak mozna dostac sie tu do pediatry (pewnie skierowanie potrzebne )Emka - -bardzo wspolczuje straty
. W nosie juz teraz suche kozuchy się panoszą i jeszcze denerwują ale to już kwestia godzin i mam nadzieje pożegnać katar na jakiś czas u Jasia . Za to Wojtek dziś do szkoły nie został wysłany - kaszle mocno i katar dalej szaleje :-(. Więc siedzę z dwoma małymi mężczyznami w domu . 
. I koszty i robota ... a swięta za pasem .... Podobno im ząbki później tym lepiej - tak słyszałam .
, ale już nie będę się na niego złościła , bo jeszcze sobie pójdzie 

A do tego ciemno : Ale mam Światełko moje ukochane i zapalam sobie lampkę