Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to akurat dzień przed Wigilią, kiedy masz najwięcej pracy 
Pranie się suszy, więc wieczorem sobie jeszcze poprasuję dla relaksu i zrzucenia kilku kalorii 

no nic, muszę jakoś sobie to wszystko zorganizować. Och, Ty przebiegła Bestyjo - wygoniłaś chłopaków na dwór, by móc spokojnie dokończyć świąteczne porządki
Ja na wieczór zostawiam ścieranie kurzy, choć pewnie w salonie i tak jeszcze jutro zetrę - rada na przyszłość - nie kupować mebli wenge 
widać najdrobniejsze pyłki 

no nic - sama nabałaganiłam, sama posprzątam. Jak mój ślubny wróci to czeka na niego bojowe zadanie - ma założyć gwiazdę na oknie balkonowym.
Ale mam nareszcie miejsce. W szafie w korytarzu zawsze nawieszane mnóstwo niepotrzebnych i nienoszonych rzeczy, a teraz nareszcie będą mieli gdzie goście powiesić swoje kurtki. Pierwsze pranie już kończy się robić.
jak czytam ile robicie to wyjść z podziwu nie mogę naprawdę..
Nela ?? jej ale ładnie, nawet pomyślałam o zmianie faworyta na imię dla dziewczynki tylko lena i Nela za bardzo podobnie brzmią
i robie tylko to co lubie jesc no poza kluskami z makiem, ale niech i Emil cos ma
fakt, ze imiona brzmia podobnie ale co tam , jesli sie podoba zmieniaj smialo :-) a to Wisienka szaleje tak z gotowani u mnie tak wyglada bo na ostatnia chwile wszystko, ale ze mna tak zawsze
. Jeny jestes szczesciara i to ogromna !
mysle, ze nic sie nie stanie bez budyniu; fajnie, ze szef pamietal i osobiscie przyjechal
ja wspominac to wspominac 
brzuch to moglam miec , mnie najbardziej opuchnieta twarz przerazala
zdjecia tu po porodzie nie pokazuje po wyszlam paskudnie