Korba32
Fanka BB :)
Smile, Smacznego Wam życzę
Ja też ją robię na Noc Sylwestrową ;-)
Dziękuję dziewczynki za życzenia i Wam życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU , Zdrówka, szczęścia , miłości , kasy , aby nasze dzieciaczki chowały się w zdrowiu i szczęściu
Dziś wielki dzień pierwszy taki wyjątkowy SYLWESTER

:-):-):-) Oby tylko Zosia pospała chwilkę ;-)
Bawcie się dobrze kochane kobietki :-)
Jak któraś będzie na fb to na pewno się odezwiemy
Ja też ją robię na Noc Sylwestrową ;-)Dziękuję dziewczynki za życzenia i Wam życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU , Zdrówka, szczęścia , miłości , kasy , aby nasze dzieciaczki chowały się w zdrowiu i szczęściu

Dziś wielki dzień pierwszy taki wyjątkowy SYLWESTER

:-):-):-) Oby tylko Zosia pospała chwilkę ;-)Bawcie się dobrze kochane kobietki :-)
Jak któraś będzie na fb to na pewno się odezwiemy

tylko Dawid dotrzymuje mi towarzystwa ale zaraz budzimy tatę niech nie mysli że prześpi Nowy Rok jeszcze petardy ma wystrzelić 

już myślałam, że ma po palcach :-( Oczywiście nie chciał pokazać tej ręki, ale krew się nie lała, więc aż tak źle nie ma... nie wiem tylko czy jej nie złamał, okaże się jak wstanie, także PROSZĘ O KCIUKI żeby było OK! Na dodatek zamknął ostatnio działalność żeby zaoszczędzić na ZUSie i kumpel ma go zatrudnić na pól etatu żeby był ubezpieczony, ale nadal tego nie zrobił, w związku z czym, Piękny jest nieubezpieczony! Kompletna nieodpowiedzialność!