Palindromea
Fanka BB :)
Smile, to pechowo Ci się rok zaczął. Ale to dopiero 1 dzień. Będzie jeszcze 364, na pewno lepsze niż do tej pory 
Myśmy też pospali do 8 (tzn ja pospałam, bo Młody wcześniej musiał wstać, bo już buszował, a Aro później, bo dopiero ciąganie za uszy przez Synka goobudziło). Ale ja się czuję wyspana, Aro odeśpi sobie na szpitalnym łóżku (dziś nie dam rady do niego jechać, będzie miał ciszę i spokój), a Miki już zaczął zaliczać swoje drzemki
ROBACZKU, ANULO, KORBCIU, FIOLETOWA - jak sie nasze drogie LEJDIS wyspią to czekam na relację (MAJĄ BYĆ 4!!!).
Myśmy też pospali do 8 (tzn ja pospałam, bo Młody wcześniej musiał wstać, bo już buszował, a Aro później, bo dopiero ciąganie za uszy przez Synka goobudziło). Ale ja się czuję wyspana, Aro odeśpi sobie na szpitalnym łóżku (dziś nie dam rady do niego jechać, będzie miał ciszę i spokój), a Miki już zaczął zaliczać swoje drzemki
ROBACZKU, ANULO, KORBCIU, FIOLETOWA - jak sie nasze drogie LEJDIS wyspią to czekam na relację (MAJĄ BYĆ 4!!!).
Strasznie się cieszę , że dziewczyny z rodzinkami przyjechały :-) Szkoda tylko , że muszą wracać do swoich domków i oczywiście szkoda że w większym gronie nie mogliśmy przywitać Nowego Roku :-(
Ma czerwony plac nad czołem . Strasznie się z tym czuję , niby nic jej nie jest , ale jak ja mogłam zasnąć i jej nie dopilnować
Achhh cały dzień mam przez to skopany , mam nadzieję, że nic jej nie jest , je , uśmiecha się więc chyba wszystko jest ok.
przepraszam , ale muszę to z siebie wyrzucić ,
.
co do kłótni to u nas też się zdarzają, szczególnie w weekendy kiedy Piękny jest w domu, o to jak i kto powinien co robić z Małym
ja pół nocy nie spalam tylko patrzyłam na nia czy nic jej nie jest bo zaraz dalej zasneła o było juz po 22 ale chyba wiekszośc dzieci musi ''zaliczyć'' upadek z łóżka Dawid tez nam raz spadł
wczoraj przespała nawet nie drgneła a dzis sie obudziła
za to po 9 Tymcio zasnął zamiast na 27minut, to na 87minut