Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak nadrobię to już nie wiem co komu 
A do tego wszystkiego nadal męczy ją ten paskudny katar
Zazdroszczę spacerku ze Smile, macie jakieś foteczki kobietki ??? 

A tak było spokojnie jak leżała na macie ;-) Dobrze, że jesteś 
Mam specjalne ściereczki , przelecę i jest ok!
Że też nie może się w dzień najeść 
Też myślę jak to będzie z pracą i co ja z Zosią zrobię
Współczuję , że musisz tam mieszkać , skoro tak się tam męczysz :-( Myśleliście kiedyś nad powrotem do Polski?
Mam nadzieję, że jutro będzie dla Ciebie lepszy dzień 
Dzisiaj miałam ciężki dzień : Byłam w US , nie będę się tu rozpisywała ale naryczałam się całą drogę powrotną do domu .
Dobrze, że potem przyjechał do mnie Robaczek z Hubusiowym czołgaczem
Niesamowity jest Hubuś tak szybko się czołga , że pierwszy raz coś takiego widziałam , bosko mu to wychodzi a do tego ten jego kochany uśmiech 

Oby Wasze dzieciaczki spały długo i spokojnie 
oglądałam raz film jak robią parówki oo nawet korba na fb dała i dziękuję
może takie dla dzieci robią inaczej ale sama bardzo rzadko je jem choć lubię to w głowie mam ten film 

jest taka uparta niestety to cecha po mnie
ale jak sie uprze to sie nie położy teraz na noc jak zasypiała to uparciuch zasnął na siedząco bo sie nie połozyła patrze co ona sie tak chwieje a ona spi
juz sie boje co to bedzie jak podrośnie jak sie dwa uparciuchy zejdą razem 

Daria też marudna dziś i tez tak gryzie jak mi sie zassała dzis w kolano to az zabolało nie wspomne już o nosie który chciała mi odgryść az mi łzy staneły w oczach coś czuje że zabki sa blisko
ach ten ten katar tak długo męczy Zosię
aa super że Zosia tak zasuwa !!! no ale nie jest to czasem takie fajne nie ?
a ja jestem tu 2 lata:-(
Wyobrażam sobie, jak teściowa przeżywa te egzaminy, teraz bardzo ciężko zdać 
Jak psinka?
Jesteś! Ja mam na Anroidzie bb i bez problemu czytam i dodaję posty, chociaż nie ukrywam, że wolę pisać z laptopa
A może skorzystaj z pomocy? Opiekunka na kilka godzin tygodniowo, albo pani do sprzątania?
czasami człowiek nie ma już sił :-
normalnie myślałam, ze rzucę się na niego z radości z nożem ( wzięłam, aby sprawdzić, czy wszystko było ok)
biedak jak mnie z tym ostrzeż wycelowanym w siebie zobaczył, sam wszystko powyciągał
Biedna Sofii z tym katarem :-(Niech już przechodzi! Co to za magiczne ścierki? i dlaczego ja jeszcze nic o nich nie wiem? 
Też czasami czuję to zmęczenie, ale nawet nie chcę o tym myśleć
Dawidek ma wspaniałe postanowienie noworoczne, pewnie pękasz z dumy!
jak jestem zmęczona szybciej zasypiam, a ostatnio miałam z tym problem :-(kręciłam się, wierciłam, budziłam co chwilę. Dzisiaj miałam obiad z wczoraj, także ominęło mnie kucharzenie. wczoraj zrobiłam sos pomidorowy z kurzą piersią, do tego makaron z pomidorami i szpinakiem (kolorowe grube nitki) - dzisiaj był jeszcze lepszy niż wczoraj :-) Pomyłam podłogi, wyprałam dywan z jadalni, wyprzątnęłam komodę w jadalni i nareszcie mam w niej to, co miało być od początku. Miała służyć jako bufet, a do tej pory była burdelnikiem - dziada z babą tylko tam brakowało
a teraz mam ułożone szkło, zastawę świąteczną, serwetki, ważony, świeczniki. Mąż musi zrobić jeszcze przegląd alkoholi
Zrobiłam też porządek w szafkach pod zlewem w kuchni i pod umywalka w łazience - wyrzuciłam wór przeterminowanych specyfików chemicznych 
normalnie wstyd mi przed samą sobą, że tyle się tego nazbierało
a ja nie mogę wgrac zdjęcia 
oby ominęło bokiem....