Witam poniedziałkowo
Dzisiaj szybciej musiałam wstać bo zawoziłam synka do mamy, nawet Filipka musiałam zbudzić a przewaznie już nie spał o tej porze. Synek się wyspał u babci, więc wrócił do domku w dobrym humorze i z apetytem. Jak czytam Wasze posty ile Wasze dzieciaki już jedzą to jestem w szoku, ja chyba jestem jakaś dziwna i jakoś nie dałam mu posmakować jeszcze wielu rzeczy. Dopiero od niedawna ograniczamy mleczko na rzecz jedzenia łyżeczką, nawet kaszkę codziennie zjada.
gosiak_85 dziękuję Filipek dobrze, w nocy ostatnio ma dwie pobudki na mleczko o 1.00 i o 4.00, w dzień staram się nie dawać mu smoczka ale tatuś ulega i jak tylko może daje mu przy nadarzającej się tylko okazji. Ale fajnie, że Tymek rezygnuje w jedzenia w nocy.
RobaczekII bravo dla Hubisia, że ruszył na przód
Kingusia91 mamy dwa pokoje, w jednym telewizor a w drugim docelowo będzie stał duży stół z krzesłami ale można drzwi otworzyć i będzie jeden wielki salon, dlatego podłoga była robiona w dwóch pokojach jednakowa, teraz będzie kolej na Filipka pokój ale nie wiem kiedy m się za to zabierze. My też wyrastamy i muszę szukać większych rzeczy bo im większy rozmiar to mamy braki w garderobie. Ostatnio przeglądałam allegro i taki rampers wpadł mi w oko
Rampers Myszka Mickey Miki r. 80 wiosna lato (4103753204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
teri114 fajnie wyszło z tą spacerówką dla Darii, oby przeziębienie nie dopadło tylko ominęło Was wielkim łukiem
Korba32 jak rozmowa u S w pracy, pewnie znajdzie się jakies rozwiązanie
_Marys_ sama jestem zdziwiona, że dziś zakwasów brak
DzikaBez zębuszki szybko wyjdą i nocki Niny wróca do normy,
Fotki drugiego pokoju