reklama
_Marys_
Fanka BB :)
Mloda spi, troche ogarnelam balagan
Mikoto jak zabawa?
Mikoto jak zabawa?
Cały dzień poza domem. Najpierw roznosiłam CV, a potem u szwagierki reszte dnia. Nie dawno wróciłam ogarnęłam małego kapięl i butla. Na szczęście zasnął od razu więc mogłam ogarnąć mieszkanie i mam czasu trochę dla siebie. Przez cały dzień spał, aż 15 minut. Chyba zębiszcza mu wychodzą.
Postaaram się bywać częściej
Korba trzymam kciuki za USG ! ja po porodzie sn mam problemy z mięśniami Kegla. No i te wiecznie powracające infekcje ;/ wykończyć się idzie .. całą ciążę i jeszcze po trzeba się meczyc ..
mikoto ty masz czas tyle robić ?

i kto już chodzi z czerwcowych dzieci?
wątpie, że Fifi będzie następny bo on zawsze jakiś postęp .. miesiąc przerwy i 3 kolejne postępy
gosiak ja mam takie same pasy, ale zapinam Filipka pod pachami i nie musze się martwić, że wypadnie :-):-):-)
co do ubierania to ludzie też patrzą na mnie jak na wyrodną matkę czasami bo "Za lekko" ubrany

Postaaram się bywać częściej
Korba trzymam kciuki za USG ! ja po porodzie sn mam problemy z mięśniami Kegla. No i te wiecznie powracające infekcje ;/ wykończyć się idzie .. całą ciążę i jeszcze po trzeba się meczyc ..
mikoto ty masz czas tyle robić ?

gosiak ja mam takie same pasy, ale zapinam Filipka pod pachami i nie musze się martwić, że wypadnie :-):-):-)
co do ubierania to ludzie też patrzą na mnie jak na wyrodną matkę czasami bo "Za lekko" ubrany

Ostatnia edycja:
JUSTA19854
Witam
Ja tak na prędko, ostatnio łapią mnie jakieś dołki, dołeczki, chyba wszystko na raz się skumulowało, chciałabym już maj, bo w pracy kocioł, w domu bez szaleństw a mnie to dobija, a na dobicie spotkanie na którym mnie niestety nie będzie.
gosiak_85 cudne maleństwo, moja bratowa jak poszła do lekarza to też jedno serduszko a na drugiej pan doktor powiedział, że są dwa
DzikaBez ale fajnie jeździcie sobie na rowerku no i cudny plac zabaw mają dziewczynki
anusiakanusia bravo dla Sebusia, że zaczął mówić mama
Bona87 wiem co przechodzisz za przeprawę z mężem, ja wracam szybciej z pracy niż mąż i też obiad na mojej głowie, sprzątanie, zabawa, itp. dobrze, że fajna szefowa, bo to bardzo ważne. U nas w tym tygodniu są rekolekcje i jutro spowiedź, więc czas się do niej przygotować.
RobaczekII chyba faktycznie coś dzis z pogoda, bo ja też w pracy się strasznie dziś czułam, chciałam się zwolnić, ale nie miałabym siły aby jechac autem do domu, na szczęście minęło ale dopiero jak poszłam zwymiotować. A jak się czujesz, już lepiej?
ankaka ale Filipek robi postępy, za chwilę wstanie na nóżki
Mam pytanie, czy codziennie pryskacie maluszkom wodę morską do noska? Czy może w inny sposób dbacie o malutkie noski?
Ja tak na prędko, ostatnio łapią mnie jakieś dołki, dołeczki, chyba wszystko na raz się skumulowało, chciałabym już maj, bo w pracy kocioł, w domu bez szaleństw a mnie to dobija, a na dobicie spotkanie na którym mnie niestety nie będzie.
gosiak_85 cudne maleństwo, moja bratowa jak poszła do lekarza to też jedno serduszko a na drugiej pan doktor powiedział, że są dwa
DzikaBez ale fajnie jeździcie sobie na rowerku no i cudny plac zabaw mają dziewczynki
anusiakanusia bravo dla Sebusia, że zaczął mówić mama
Bona87 wiem co przechodzisz za przeprawę z mężem, ja wracam szybciej z pracy niż mąż i też obiad na mojej głowie, sprzątanie, zabawa, itp. dobrze, że fajna szefowa, bo to bardzo ważne. U nas w tym tygodniu są rekolekcje i jutro spowiedź, więc czas się do niej przygotować.
RobaczekII chyba faktycznie coś dzis z pogoda, bo ja też w pracy się strasznie dziś czułam, chciałam się zwolnić, ale nie miałabym siły aby jechac autem do domu, na szczęście minęło ale dopiero jak poszłam zwymiotować. A jak się czujesz, już lepiej?
ankaka ale Filipek robi postępy, za chwilę wstanie na nóżki
Mam pytanie, czy codziennie pryskacie maluszkom wodę morską do noska? Czy może w inny sposób dbacie o malutkie noski?
Witam się porannie!
Pospalysmy do 7.30
Marys była tylko i wyłącznie zabawa, bo jak rano Zosia pospala 40 min tak już nie spala :-/ jak noc?
Ankaka. Planujesz powrót do pracy? Chodzą juz: Daria Teri, Lenka Natis.
Justa co to za.dołki? Codziennie nawilżam Zosi nosek.
Pogoda paskudna, ciągle pada :-/
Pospalysmy do 7.30

Marys była tylko i wyłącznie zabawa, bo jak rano Zosia pospala 40 min tak już nie spala :-/ jak noc?
Ankaka. Planujesz powrót do pracy? Chodzą juz: Daria Teri, Lenka Natis.
Justa co to za.dołki? Codziennie nawilżam Zosi nosek.
Pogoda paskudna, ciągle pada :-/
Kingusia91
Dzień dobry. U nas znów ciężka noc :-( Laura chyba z 20 razy płakała przez sen a ja lub mąż biegaliśmy do niej ze smoczkiem żeby się nie rozbudziła jak wcześniejszej nocy. Nie wiem czy to zęby... od pojawienia się ostatniego minęły już prawie 2 miesiące.
Pogoda paskudna, jak się wczoraj rozpadało (najpierw grad a potem deszcz) tak leje do teraz
Oszaleć można w tym domu :-(
Laura właśnie ma drzemkę a ja zjadłam małe śniadanie i dopijam herbatkę.
Mikotku zazdroszcze spania do 7:30. Nie pamiętam kiedy o tej godzinie wstałam
Justa przesilenie wiosenne? Nie smutaj się kochana :*
Gosiak jak u Was noc? Jak się czujesz?
Korba? Robaczek? A Wy gdzie?
Robaczku zawroty głowy minęły?
Pogoda paskudna, jak się wczoraj rozpadało (najpierw grad a potem deszcz) tak leje do teraz

Oszaleć można w tym domu :-(
Laura właśnie ma drzemkę a ja zjadłam małe śniadanie i dopijam herbatkę.
Mikotku zazdroszcze spania do 7:30. Nie pamiętam kiedy o tej godzinie wstałam

Justa przesilenie wiosenne? Nie smutaj się kochana :*
Gosiak jak u Was noc? Jak się czujesz?
Korba? Robaczek? A Wy gdzie?

RobaczekII
Dzień doberek
Rozumiem nasze dzieci jak jojczą. Mam tak wielką ochotę jojczyć ale nikt na ręcę mnie nie weźmie
Dziękuję kochane za troskę, zawroty głowy przeszły, nie miały wyjścia
To chyba przemęczenie , stres
Dziś dużo lepiej się nie czuję - tym razem niewyspanie mi doskwiera, w łóżku przespałam może,oczywiście nie ciągiem ze dwie godz. resztę nocy spędziłam w fotelu
Hubcia męczył katar. Dlaczego on musi coś łapać przed ważnym wyjazdem ???
JEstem w takiej rozsypce, że Seweryna nie dałam do szkoly. Boję się też tak brać prosto z łóżka Huberta na dwór by bardziej się nie zaziębił. Oby było już jutro .....
Zaraz idę pralkę wstawiać. Wczoraj poprasowałam ciuchy wyjazdowe. Torba też przygotowana i kocyk
Trasa przestudiowana
Jejku jak ja się cieszę na ten wyjazd !!!!!!!!! Aparat jeszcze tylko naładować, włąsnie na nie go spojrzałam
.............
Uśpiłam marudę , jem śniadanie, i zastanawiam się czy isć do lekarza, Korba mnie wysyła ale ja to lekarzy szerokim łukiem, iść z katarem ???
Nie mam sił Wam odpisać, wybaczcie
Rozumiem nasze dzieci jak jojczą. Mam tak wielką ochotę jojczyć ale nikt na ręcę mnie nie weźmie
Dziękuję kochane za troskę, zawroty głowy przeszły, nie miały wyjścia
JEstem w takiej rozsypce, że Seweryna nie dałam do szkoly. Boję się też tak brać prosto z łóżka Huberta na dwór by bardziej się nie zaziębił. Oby było już jutro .....
Zaraz idę pralkę wstawiać. Wczoraj poprasowałam ciuchy wyjazdowe. Torba też przygotowana i kocyk
.............
Uśpiłam marudę , jem śniadanie, i zastanawiam się czy isć do lekarza, Korba mnie wysyła ale ja to lekarzy szerokim łukiem, iść z katarem ???
Nie mam sił Wam odpisać, wybaczcie
Kingusia współczuję nocy :-( będziecie na spotkaniu?
Robaczku :-( biedny Hubi :-( katar może być też na zęby. A katar jest podbarwiony czy przezroczysty?
Skorzystałam z momentu bez deszczu. Okna u Babci na dole pomyte, firany wyprane, wyprasowane, powieszone. Zostało okno na strychu, klatce i w ganku, ale znów pada, także musi to poczekać. Zosia śpi, zjem sniadanie i biore sie za resztę prasowania.
Robaczku :-( biedny Hubi :-( katar może być też na zęby. A katar jest podbarwiony czy przezroczysty?
Skorzystałam z momentu bez deszczu. Okna u Babci na dole pomyte, firany wyprane, wyprasowane, powieszone. Zostało okno na strychu, klatce i w ganku, ale znów pada, także musi to poczekać. Zosia śpi, zjem sniadanie i biore sie za resztę prasowania.
Dzien dobry, pogoda u nas sloneczna (chyba jak u Was deszczowow to tu slonecznie) choc nie za ciepli. ALe poki co jakos mocno nie wieje. Musze wreszcie pojechac po czapke dla Tymka bo polowa kwietnia a on w welnianej chodzi. CHyba wybierzemy sie razem z Tymkiem wozkiem bo sobota znowu wypada...
Kinia - -oby to zabki i szybko wyszly !. U nas nocka dobra, Tymek przebudzil sie troche ok 3 , ale dalam smoczka potrzymalam za rasie i zasnal do 6:50 ;-)
Robaczku - przejdz sie do lekarza jesli nie macie daleko, oslucha Hubisia i bedziesz spokojniejsza. Ze soba tezsie przejdz zrob chodziaz badania krwi ! Z katarkiem mozna smialo wysjc bedzie mu lepiej oddychac na dworzu.
My juz odkurzylismy, ogarnelam rzeczy Tymka, a jak bym tak chciala wszystko zrobi to masa pracy przede mna
Czasami juz mnie to irytuje bo E np wogole nie przeszkadza syf na schodach...niestety pies gubi teraz tony siersci , mimo codziennego czesania, trawa tez sie nosi bo swiezo skoszona , a on jakby nie widzial. Przez caly weekend odkurzacz stal na wierzchu wlasnie na te schody i jakos nie zadzialaa sam
no nic sama sie za to wezme.
Wczoraj pogadalam z E co na sercu mi lezy ,a on jak to chyba kazdy facet z radami mi wyskakauje, a ja nie tego oczekiwala tylko zrozumienia. Potem cos zaczelam moic zupelnie na inny temat, to mnie mnie z fochem , ze on chce TO skonczyc i tyle...poszlam spac
MIlego dnia
Kinia - -oby to zabki i szybko wyszly !. U nas nocka dobra, Tymek przebudzil sie troche ok 3 , ale dalam smoczka potrzymalam za rasie i zasnal do 6:50 ;-)
Robaczku - przejdz sie do lekarza jesli nie macie daleko, oslucha Hubisia i bedziesz spokojniejsza. Ze soba tezsie przejdz zrob chodziaz badania krwi ! Z katarkiem mozna smialo wysjc bedzie mu lepiej oddychac na dworzu.
My juz odkurzylismy, ogarnelam rzeczy Tymka, a jak bym tak chciala wszystko zrobi to masa pracy przede mna

Wczoraj pogadalam z E co na sercu mi lezy ,a on jak to chyba kazdy facet z radami mi wyskakauje, a ja nie tego oczekiwala tylko zrozumienia. Potem cos zaczelam moic zupelnie na inny temat, to mnie mnie z fochem , ze on chce TO skonczyc i tyle...poszlam spac

MIlego dnia
reklama
Kingusia91
Mikotku nas nie będzie niestety na spotkaniu :-(
Pracusiu Ty nasz... mi dzisiaj nic nie idzie. Nie umiem się ogarnąć
Gosiak ech te dziady
nie przejmuj się :* udanych zakupów z Tymciem. Pochwal się potem zdobyczami 
Pracusiu Ty nasz... mi dzisiaj nic nie idzie. Nie umiem się ogarnąć

Gosiak ech te dziady