Witam kochane
U nas nie obyło się bez szpitala, rota wirus dopadł Filipka, nie chciał już jeść ani pić, tylko by spał więc pojechałam z nim, na przyjęciu miał mały cukier wiec podali mu kroplówkę z glukozą. Odsiedzieliśmy tam trzy doby i wróciliśmy do domku. Potem nadrabiałam w pracy do wieczora i w końcu upragniony długi weekend, tylko szkoda, że tak wietrznie i zimno na dworze.
Paulunia8713 fajnie, że Antek przesypia całe nocki, ja też bym tak chciała
gosiak_85 no i kolejny się rozgadał, brawo dla Tymka, no i ząbki tuż, tuż. U nas zmiana pampersa to też wyczyn a potem zapięcie body to już hard core.
MatkaEwa piękny kwiatek, ja niestety nie mam ręki do kwiatków
Palindromea a w jakim wieku można iść na testy alergiczne? Ty się obawiasz, że Mikołaj rezygnuje z mm a ja jestem przerażona bo Filip najchętniej przez cały dzień i noc byłby na mleczku a inne rzeczy nie koniecznie. A przecież zaraz będzie roczek i już tego mleczka powinno być zdecydowanie mniej na rzecz innych posiłków.
Bona87 doskonale Cię rozumiem, ja też mam mało czasu na bb i fb, tym bardziej teraz kiedy te nasze dzieciaki są coraz bardziej mobilne
Wisieńka wow 5 km, ja zawsze byłam słaba w bieganiu, na pewno bym wysiadła niedaleko startu
RobaczekII ja już też intensywnie myślę o roczku, zaczynając od rozgladania się za stołem z krzesłami, salon zrobiony, więc i miejsce na stół jest. Torcik również chciałabym w kształcie Mickey ale nie wiem czy męża siostra zrobi, a nie lubie od nas takich kupionych tortów, myślałam aby kupić coś takiego do ubrania
Elegancki pajacyk roczek ŚWIĘTA 80 86 WYPRZEDAŻ ! (4137674670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale biały kolor odpada, bo zanim goście by przyszli to synek już byłby cały brudny. A jeśli chodzi o prezent to niestety nie mam jeszcze żadnego pomysłu.
teri114 jak tam Dawidek zdrowy? Mój m też dwa dni z rzędu miał temperaturę, ale już jest ok. Ja też zazwyczaj całą zimę jestem zdrowa a w maju wtedy choruje. Daria jest genialna i gratki ząbków
Kingusia91 biedna jesteś z tym dyskiem, mojej mamie też ostatnio coś strzeliło w plecach że wyprostować się nie mogła, nacierała się „końską maścią” i przeszło ale i tak cieszyła się że długi weekend i nie musi dźwigać Filipka
mikoto fajna pomoc Ci rośnie do kwiatków, no i jaka zdolna Zośka, piękny bez i na pewno pięknie pachnie
ankaka. Miło, że jesteś, mój Fifi też się zrobił jakiś krzyczący, płaczący i nerwowy
dmuchawiec wieki, super, że się odzywasz, ciekawa byłam co u Was, zdrówka dla Was i buziaki dla pszczółek
Korba32 dobrze, ze zapalenie się kończy i Zośce wraca apetyt
Właśnie Fifi obudził się z drzemki, więc coś zjemy i uciekamy do znajomych na parapetówkę.