Witam
Pogoda beznadziejna, ciśnienie się zmienia, głowa boli, sił brak na cokolwiek, najchętniej przeleżałambym ten dzień w łóżku w piżamce.. :/ M był dzisiaj w WKU, okazało się, że jednostka, której był została zlikwidowana i został przeniesiony do innej i dostał przydział na kierowcę w razie wojny czy coś. Robię powoli listę wyjazdową, co by wszystko zabrać dla Młodej i o niczym nie zapomnieć. Mam nadzieję, że wszystko wezmę
Madzia hehe być może, ale mój kręgosłup może trochę odpocznie w końcu

dobrze, że chociaż z Natis możesz się spotkać

Mikoto może Zosia chcę odstawić troszkę mleczka

szczerze mówiąc to rolki na razie leżą :/ cały czas coś jest do zrobienia, albo święta, albo pogoda albo @ :/ koło mnie nie ma też zbytnio dobrego chodnika do jeżdżenia na rolkach

wszędzie kostki albo dziury :/ ale koleżanka z gimnazjum też sobie kupiła i umówiłyśmy się, że w soboty będziemy jeździć na rolkach

a jak opanujemy już perfekt jazdy to Karina do nas dołączy

Palin współczuję bólu kręgosłupa

może do lekarza się przejdź? Miki już rysuje? super

pochwal się koniecznie co namalował

Robaczku no to jak dojdzie trampolina i basen to będziecie mieć ciągłe wizytacje

plac zabaw pełną gębą

Gosiak super, że Tymek tak szybciutko załapał zabawę z pchaczem

właśnie miałam pytać, którego czerwca idziesz na usg

to już we wtorek! jej aż czekam z niecierpliwością

będziemy wtedy już nad jeziorkiem ale może uda mi się zajrzeć na bb

no i koniecznie relacja z obejrzenia domku

Saraa kciuki za pracę w urzędzie

ja chyba będę się rozglądać za inną pracą i nie ukrywam, że chciałabym dostać pracę w urzędzie

MatkaEwa mam nadzieje, że wszystko tam będzie ok i nie będę mieć żadnej kary czy coś

no i z nie cierplwiością czekam na pieniążki

wcześniej takich humorków nie miała, teraz dopiero zaczęła.. normalnie mały pyskolek mi rośnie

a z kim gormadkę zostawisz?