Melduję się wieczornie!
Po 17 pięknie się wypogodziło i spacerowałyśmy do 19.30 :-) Jak dobrze wyjść po dwóch dniach siedzenia w domu!
Przyniosłyśmy z ogrodu Moich Rodziców świeżutką sałatę i cebulkę ze szczypiorem. Będzie na poranne śniadanie ;-)Czekam na pomidory, już piękne zielone owoce rosną :-)
Anilek padłam

jutro nie tylko bądź, ale i napisz co u Was, jak chłopcy, jak szydełkowanie, jak dieta i ćwiczenia....
Gosiak to Tymcio i Zocha mogą przybić sobie piątki
Co do "parek" to w ogóle nie pojmuję fenomenu tego zjawiska
co komu do tego ? mam wrażenie, że niektórych bardzo to boli, a nie powinno ich wcale to interesować
Najważniejsze, by dziecko było zdrowe.
Sara dziękuję za wyedukowanie mnie w kwestii mleka :-)
Siłownia, rolki, ćwiczenia - chylę czoła
Kingusia wszystko w swoim czasie
Wisienka gdzie jesteś
Madzia doskonale Cię rozumiem. Zosia kiepsko spi w dzień, w czasie jej drzemki, ostatnio, ma być cisza totalna, także siedzę jak trusia. Wszystko robię z nią, jak nie śpi, albo właśnie wieczorami.
Marys ja praktykuję metodę z listami od niepamiętnych lat
lista rzeczy do zrobienia, lista zakupów, to te głowne. Mam dobrą pamięć, ale krótką niestety, dlatego dużo rzeczy sobie zapisuję
Palin pochwal się zabawkami dla Mikiego ;-)
Właśnie skończyłam ćwiczyć. Padam. Czuję każdy mięsień. Ale widzę, że ćwiczenia idą mi zdecydowanie lepiej niż na początku, pierwsze 3 dni to była masakra
Nadażam, jezyk już jest na swoim miejscu
serce bije w docelowym miejscu, a pot się leje
:-)
Idę
Spokojnej nocy!
Po 17 pięknie się wypogodziło i spacerowałyśmy do 19.30 :-) Jak dobrze wyjść po dwóch dniach siedzenia w domu!
Przyniosłyśmy z ogrodu Moich Rodziców świeżutką sałatę i cebulkę ze szczypiorem. Będzie na poranne śniadanie ;-)Czekam na pomidory, już piękne zielone owoce rosną :-)Anilek padłam

jutro nie tylko bądź, ale i napisz co u Was, jak chłopcy, jak szydełkowanie, jak dieta i ćwiczenia....Gosiak to Tymcio i Zocha mogą przybić sobie piątki
Co do "parek" to w ogóle nie pojmuję fenomenu tego zjawiska
co komu do tego ? mam wrażenie, że niektórych bardzo to boli, a nie powinno ich wcale to interesować
Najważniejsze, by dziecko było zdrowe. Sara dziękuję za wyedukowanie mnie w kwestii mleka :-)
Kingusia wszystko w swoim czasie

Wisienka gdzie jesteś

Madzia doskonale Cię rozumiem. Zosia kiepsko spi w dzień, w czasie jej drzemki, ostatnio, ma być cisza totalna, także siedzę jak trusia. Wszystko robię z nią, jak nie śpi, albo właśnie wieczorami.

Marys ja praktykuję metodę z listami od niepamiętnych lat

Palin pochwal się zabawkami dla Mikiego ;-)
Właśnie skończyłam ćwiczyć. Padam. Czuję każdy mięsień. Ale widzę, że ćwiczenia idą mi zdecydowanie lepiej niż na początku, pierwsze 3 dni to była masakra
serce bije w docelowym miejscu, a pot się leje
:-)Idę

Hubi miał gorszy dzień każdemu się zdarza nawet nam ;-)Daria tez piszczy i kopie nogami w powietrzu jak ją zabieram z miejsca w którym chce być
w moim rodzinnym domu miałam wieelkie podwórko ogromne !! i sad za domem ech szkoda że tak się życie poukładało że tam nie moge mieszkać choć tata zawsze mówił że to będzie wszystko dla mnie szkoda że Go nie ma bardzo mi Go brakuje :-
oby Wam szybo poszło jak bedziesz z Mikim to chyba w kolejce nie bedziesz stała ?