Wisieńka
Fanka BB :)
Kinguś to zeby definitywnie. Kochana Toś jak zwykle za Laura idzie. Dziś katar i slinotok. Mega marud. Dobrze że noc mieliście dobrą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

naczynia pomyte.
zreszta jutro biore sie za odgracanie mieszkania, bo pelno jakis bibelotkow stoi... trzeba wysprztaac tez porzadnie

będzie Teo? Ślicznie! Mnie podoba się też Leos ;-) zawsze jakoś mi się kojarzą te imiona Teo i Leo ;-) jak się czujesz? Jak idzie remont? Praca nad komoda? 
szkoda mi tych letnich dni spędzonych w domu bo wiem że 2 miesiace szybko zlecą i znów jesień nie dość że lato krótko trwa to jeszcze taka pogoda 
jutro po świadectwa to dzieci mają początek wakacji nie ma co
pogoda senna ratuje się druga kawą Daria dziś spała do 9.30 !! spałaby jeszcze dłużej ale musiałam wejść do pokoju i ją obudziłam a teraz znowu śpi 

Daria na noc zasypia z nami na łóżku to potrafi się i godzinę kokosić
czasem już śpi a jeszcze wstaje i z zamkniętymi oczami gdzieś ucieka a wczoraj o 4 w nocy nagle siadła i tańczy ja patrze a ona śpi potańczyła potańczyła i klap to tył spi dalej 
niemożliwa jest czasami
w dzień usypiam ją w wózku czekam az bedzie na prawdę śpiąca wtedy wystarczy że kilka razy ruszę wózkiem i spi jakby miała sama w dzień zasypiac w łózeczku to chyba by wogule nie spała 

są tez namioty, zastanawiałam się nad nim, ale w.końcu nie.kupilam :-/