reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2013

Kamien z serca! wczoraj wlasnie duzo czytalam o guzach u dzieci i mialam nadzieje,ze wlasnie taki niegrozny bedzie u Antka!

reklama
Witam się wieczorową porą!

Czytam Was, ale dzisiaj mialam tak intensywnym dzień, że dopiero teraz mam.chwilę.

Czekalam na.wieści o Antosiiu, tak dobre Wieści!!! Pan Bóg jest Wielki!

Wenusjanka Iwonka teraz tylko na.fb się udziela.

MatkaEwa musze.zmienić suwaczek z.Mel B. To już koniec wyzwania, a on przeskoczył :-/

Justa jak.Filipek? Nadal.Kaszle?

Teri jaka dzisiaj u Was pogoda była? U nas momentami upalnie, a chwilami chłodno :-o byliście w kulkolandii? Jak Dawidek? Jak.oko?

Emka wynik na.pewno.dobry :-*

Gosiak.plamienie się powtórzyło? Mam nadzieje ze nie :-* a nie wypada teraz termin Twojej miesiączki?? Czasami takie plamienia właśnie mogą występować

Martam Jeszcze raz serdecznie gratulujemy!!! Zostań z nami na bb!!! Dobrze, że możesz liczyć na bliskich :-)

Marys super zdjęcia! Karinka jest śliczna! Świetnie, że impreza się udała :-D

Wisienka ależ cudny widok! Odpoczywasz aktywnie ;-)

U nas się dzieje. Wczoraj J. Przyjechał o.kulach i ze.stopa w stabilizatorze :-( kontuzjowany do.końca tygodnia. Zosi idą trójki i ona sama.tez poszła :-D Rezolutnie przemierza salon :-D dzisiaj mialam spotkanie z kolejnym panem od elewacji. jego ekipa robila nam.elewacje domu, wejdą.we.wrześniu, ale dał mi.taka wycenę, że mogę poczekać :-D co prawda wszystko poprzesuwa się w.czasie,.ale wiem, że to solidna firma. Rano bylysmy z Zosia u.mojej Mamy w.pracy. Zosienka została wybawiona przez cale cialo pedagogiczne :p potem zakupy w Biedronce. Kupilam cukinie, jutro.będzie leczo :p w Miedyczasie rower, piaskownica, spacery, obiad, Sprzątanie, pranie. Jest wesoło ;-)

hej kochane

ufff dobre wieści o Antosiu oby to się potwierdziło &&&&&

mikoto ojjjj to się u Was dzieje :0 jej to się J załatwił czy to poważna kontuzja ?
nooo brawo Zosiu super !! teraz mamusia troszkę odpocznie od prowadzania za rączkę ;) u nas pogoda dzis nareszcie cudna do południa jeszcze wiał zimny wiaterek ale po południu juz miodzio także kulkolandia była w razie deszczu wiec bylismy na dworku ;) dziękuję oko już lepiej Dawid jedzie do mojej siostry na kilka dni na wczasy obym tylko nie musiała jechać po niego na sygnale :sorry:

ja tez już mel b zakończyłam i znudziły mi sie te cwieczenia ile mozna jechać to samo :-pna razie cwiczę samo cardio zobaczymy co dalej ;) u mnie utrata wagi w 30 dni z Mel B 6 kg :szok: na liczniku 60,800 więc blisko celu blisko :-)

Gosia Martam super ze sie dobrze czujecie to ważne jak już jest jeden maluszek ja jakbym miała taką ciąże jak teraz nie byłoby szans na zajęcie sie takim roczniakiem 4 x pobyt w szpitalu ciągle coś w takiej ciąży nie dałbym rady z małym dzieckiem ;/ wiec super że wy dobrze się czujecie ja znów na odwrót pierwsza była taka na luzie latałam do ostatnich dni przytyłam 9 kg nie czułam że jestem w ciązy a ta teraz to dla mnie był bardzo ciezka i taka bardzie wychuchana może dlatego przytyłam az 20 kg ;/

Ostatnia edycja:
Dlaczego jak już mam dzieci położone spać, posprzątane chatkę i kuchnie, pranie wstawione, drugie wyprasowane i jestem wykąpana jest juz 23 godzina i ja nie mam juz sił i myślę tylko łóżku :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Moja doba wróciła do poprzednich skurczonych rozmiarów,,,ech a było tak fajnie :-:)-:)-(

Najadlam się tak ze chyba nawet doba lazenia po górach nic nie spali :confused:
Mikoto.
To sie dzieje ho ho. A co z noga Jara?
Teri
piękna waga
Robaku
Zazwyczaj mam to samo. Z wakacji wracam do domu gdzie będzie już nasz lokator więc nowe wyzwania a za 2 tyg kolejny etat. Praca zawodowa

Jutro padne z niewyspania.
Dobranoc

Udało mi się znów usiąść tu rano z kawą. Jak złapię rytm to co dzień piję tu kawkę - o ile ją zrobię bo wczoraj tez chciałam i ładnie przygotwałam bb i poszłam robić kawę. Ale jak włączyłam expres to tak wyłączyli mi prąd :(

Hubiś teraz supero zdrowy, ostatnio nawet przestał się budzić na drugie nadranne mleczko :) Z Nianią dogaduje się super, ja też coraz bardziej i bardziej jestem zadowolona. Jak jest Seweryn nie chciałam jej obciążać dodatkowymi pracami a ona wczoraj sama zauwazyła, że jedno pranie na dworze wisi suche - zdjęła ii poskładała a mokre z pralki wywiesiła. Wspólnie z Sewerynem posprzątali jego pokój i wszsytko co jej mówiłam dopilnowane.

W pracy dużo ogarniania, ale prawie wyszłam z zamówieniami na bieżąco :)

Teri
myśle, że druga ciąża to też kwestia wieku. Nie jesteśmy stare, co to to nie ! no aleile lat temu byłyśy w pierwszej ciąży ?

Mikotko a co się stało z nogą J , że ma w stabilizatorze ? skręcił ? No ale trochę ponad programowo pobędzie z Wami :) Zdrówka dla niego ! Gratki dla Zosi za samośćpójście :) Też jestem zdania, że lepiej trochę poczekać a wziąć dobrą ekipę, po której nic nie będzie trzeba poprawiać a elewacji poprawić się łatwo nie da. Szybko Zosi idą te ząbki ! Hubi chyba wcześniej dostał pierwszego a teraz ma 6 i w buzi cicho.

Wisienko, kiedy wybywasz na urlop i gdzie bo chyba nie jestem na bieżąco ?

Lecę dokończyć obowiązki poranne

Witam :)

Nocka u nas oki, jedno krotkie przebudzenie na smoka, a zed kupila swiecacy bw nocy odnalezlismy go raz dwa :-p potem pobudka przed 6 , dospal z nami do po 6 i zaczelismy dzien

Mikotko - fajnie ze J w domku, troche nacieszycie sie soba, ale szkoda, ze nie w pelni sprawny. Brawo dla Zosienki !!!! Kiedy powinnam miec miesiaczke nie wiem :laugh2: w poprzedniej ciazy tez tego jakos nie liczylam. Nie powtorzylo sie nic jest czysciutko wiec staram sie nie zaprzatac tym glowy

Terii - ciesze sie, ze pogoda sie poprawila i z oczkam dawidka lepiej. CO do wagi w ciazy to w poprzedniej przytylam szybko jak juz na wolnym bylam. Teraz cale szczescier mam z kim sie ruszac wiec mam nadzieje, ze 20 na plusie nie ujrze. Super wynik z Mel B !!!!!!

Robaczku - jak dobrze, ze niania tak sie spisuje. Nic tylko sie cieszyc

Bylam wczoraj na malych zakupach. Kupilam 2 pary dresowych spodenk w rozmiarze 38 wiec nie jest zle. Bede miala do latania po dworzu. Moze jeszcze uda mi sie wylicytowac taniej jakies jeansowe juz ciazowe. Bez sensu kupowac nowe na 2 miesiace ;-) aaa no i sandalki jeszcze wzielam. Chcialam kupic stroj kapielowy co by troche slonka zlapac jakos ludzko ubrana, ale jak juz dol byl dobry to gora nie , a takie typowo wiazane to nie na ten biust teraz :confused2: lece bawic sie z Tymkiem

Hej Kochane!

Natka wczoraj pojechała na kolonie. Chyba jest zadowolona, tak przynajmniej mi się wydaje :). Lena od kilku dni przestała jeść w nocy, więc przesypiam ostatnio całe nocki!!!! Wydaje mi się to wprost niewiarygodne po takim czasie conocnego wstawania :-).

Ostatnie dni mam wypełnione myślami o Antku i wczoraj kamień mi spadł z serca, gdy przeczytałam wieści...

MIKOTKU - oj, a co to zbroił mężuś, że noga unieruchomiona? :) Gratulacje dla Zosi :-)

ROBACZKU Kochany cieszę się, że niania się sprawdza i Cię odciąża. Co do czasu... ja też zazwyczaj zauważam, że mam chwilkę dla siebie ... ok. 23-24 ;-) i zazwyczaj kładę się spać, bo przecież trzeba rano wstać i funkcjonować :)

TERI - oj Kochana, miałyśmy chyba podobnie, z tym, że u mnie po ciąży było nadal +26kg ;-). A teraz jakoś brak mi weny na ćwiczenia, nie umiem się zmobilizować. Waga prawiw sprzed ciąży, ale ciało niestety już nie ;(

Zmykam Kochane :-)
Buziaki

reklama
Witam

Robaku
ja tylko do taty wybyłam. Kotlina Kłodzka , Gory Stolowe itp. Łazimy po gorach jak tylko jest pogoda. Wracamy już jutro bo w sobotę Mili urodziny. Super ze niania się sprawdza.
Gosiak
38. To ja tyle teraz noszę. No ładnie ładnie !
Natis
A gdzie pojechała ? Mój Maciek kolonializm cała Europę objezdzil. Super ze nocki przesłane. A moje ciało też nie fajne

My dziś góry stołowe i błędne skały

Do góry