reklama
Witam się wieczorową porą!
Czytam Was, ale dzisiaj mialam tak intensywnym dzień, że dopiero teraz mam.chwilę.
Czekalam na.wieści o Antosiiu, tak dobre Wieści!!! Pan Bóg jest Wielki!
Wenusjanka Iwonka teraz tylko na.fb się udziela.
MatkaEwa musze.zmienić suwaczek z.Mel B. To już koniec wyzwania, a on przeskoczył :-/
Justa jak.Filipek? Nadal.Kaszle?
Teri jaka dzisiaj u Was pogoda była? U nas momentami upalnie, a chwilami chłodno :-o byliście w kulkolandii? Jak Dawidek? Jak.oko?
Emka wynik na.pewno.dobry :-*
Gosiak.plamienie się powtórzyło? Mam nadzieje ze nie :-* a nie wypada teraz termin Twojej miesiączki?? Czasami takie plamienia właśnie mogą występować
Martam Jeszcze raz serdecznie gratulujemy!!! Zostań z nami na bb!!! Dobrze, że możesz liczyć na bliskich :-)
Marys super zdjęcia! Karinka jest śliczna! Świetnie, że impreza się udała
Wisienka ależ cudny widok! Odpoczywasz aktywnie ;-)
U nas się dzieje. Wczoraj J. Przyjechał o.kulach i ze.stopa w stabilizatorze :-( kontuzjowany do.końca tygodnia. Zosi idą trójki i ona sama.tez poszła
Rezolutnie przemierza salon
dzisiaj mialam spotkanie z kolejnym panem od elewacji. jego ekipa robila nam.elewacje domu, wejdą.we.wrześniu, ale dał mi.taka wycenę, że mogę poczekać
co prawda wszystko poprzesuwa się w.czasie,.ale wiem, że to solidna firma. Rano bylysmy z Zosia u.mojej Mamy w.pracy. Zosienka została wybawiona przez cale cialo pedagogiczne
potem zakupy w Biedronce. Kupilam cukinie, jutro.będzie leczo
w Miedyczasie rower, piaskownica, spacery, obiad, Sprzątanie, pranie. Jest wesoło ;-)
Czytam Was, ale dzisiaj mialam tak intensywnym dzień, że dopiero teraz mam.chwilę.
Czekalam na.wieści o Antosiiu, tak dobre Wieści!!! Pan Bóg jest Wielki!
Wenusjanka Iwonka teraz tylko na.fb się udziela.
MatkaEwa musze.zmienić suwaczek z.Mel B. To już koniec wyzwania, a on przeskoczył :-/
Justa jak.Filipek? Nadal.Kaszle?
Teri jaka dzisiaj u Was pogoda była? U nas momentami upalnie, a chwilami chłodno :-o byliście w kulkolandii? Jak Dawidek? Jak.oko?
Emka wynik na.pewno.dobry :-*
Gosiak.plamienie się powtórzyło? Mam nadzieje ze nie :-* a nie wypada teraz termin Twojej miesiączki?? Czasami takie plamienia właśnie mogą występować
Martam Jeszcze raz serdecznie gratulujemy!!! Zostań z nami na bb!!! Dobrze, że możesz liczyć na bliskich :-)
Marys super zdjęcia! Karinka jest śliczna! Świetnie, że impreza się udała
Wisienka ależ cudny widok! Odpoczywasz aktywnie ;-)
U nas się dzieje. Wczoraj J. Przyjechał o.kulach i ze.stopa w stabilizatorze :-( kontuzjowany do.końca tygodnia. Zosi idą trójki i ona sama.tez poszła
Rezolutnie przemierza salon
dzisiaj mialam spotkanie z kolejnym panem od elewacji. jego ekipa robila nam.elewacje domu, wejdą.we.wrześniu, ale dał mi.taka wycenę, że mogę poczekać
co prawda wszystko poprzesuwa się w.czasie,.ale wiem, że to solidna firma. Rano bylysmy z Zosia u.mojej Mamy w.pracy. Zosienka została wybawiona przez cale cialo pedagogiczne teri114
Fanka BB :)
hej kochane
ufff dobre wieści o Antosiu oby to się potwierdziło &&&&&
mikoto ojjjj to się u Was dzieje :0 jej to się J załatwił czy to poważna kontuzja ?
nooo brawo Zosiu super !! teraz mamusia troszkę odpocznie od prowadzania za rączkę
u nas pogoda dzis nareszcie cudna do południa jeszcze wiał zimny wiaterek ale po południu juz miodzio także kulkolandia była w razie deszczu wiec bylismy na dworku
dziękuję oko już lepiej Dawid jedzie do mojej siostry na kilka dni na wczasy obym tylko nie musiała jechać po niego na sygnale 
ja tez już mel b zakończyłam i znudziły mi sie te cwieczenia ile mozna jechać to samo
na razie cwiczę samo cardio zobaczymy co dalej
u mnie utrata wagi w 30 dni z Mel B 6 kg
na liczniku 60,800 więc blisko celu blisko :-)
Gosia Martam super ze sie dobrze czujecie to ważne jak już jest jeden maluszek ja jakbym miała taką ciąże jak teraz nie byłoby szans na zajęcie sie takim roczniakiem 4 x pobyt w szpitalu ciągle coś w takiej ciąży nie dałbym rady z małym dzieckiem ;/ wiec super że wy dobrze się czujecie ja znów na odwrót pierwsza była taka na luzie latałam do ostatnich dni przytyłam 9 kg nie czułam że jestem w ciązy a ta teraz to dla mnie był bardzo ciezka i taka bardzie wychuchana może dlatego przytyłam az 20 kg ;/
ufff dobre wieści o Antosiu oby to się potwierdziło &&&&&
mikoto ojjjj to się u Was dzieje :0 jej to się J załatwił czy to poważna kontuzja ?
nooo brawo Zosiu super !! teraz mamusia troszkę odpocznie od prowadzania za rączkę

ja tez już mel b zakończyłam i znudziły mi sie te cwieczenia ile mozna jechać to samo
na razie cwiczę samo cardio zobaczymy co dalej
na liczniku 60,800 więc blisko celu blisko :-)Gosia Martam super ze sie dobrze czujecie to ważne jak już jest jeden maluszek ja jakbym miała taką ciąże jak teraz nie byłoby szans na zajęcie sie takim roczniakiem 4 x pobyt w szpitalu ciągle coś w takiej ciąży nie dałbym rady z małym dzieckiem ;/ wiec super że wy dobrze się czujecie ja znów na odwrót pierwsza była taka na luzie latałam do ostatnich dni przytyłam 9 kg nie czułam że jestem w ciązy a ta teraz to dla mnie był bardzo ciezka i taka bardzie wychuchana może dlatego przytyłam az 20 kg ;/
Ostatnia edycja:
RobaczekII
Dlaczego jak już mam dzieci położone spać, posprzątane chatkę i kuchnie, pranie wstawione, drugie wyprasowane i jestem wykąpana jest juz 23 godzina i ja nie mam juz sił i myślę tylko łóżku 

Moja doba wróciła do poprzednich skurczonych rozmiarów,,,ech a było tak fajnie :-
-
-(

Moja doba wróciła do poprzednich skurczonych rozmiarów,,,ech a było tak fajnie :-
Wisieńka
Najadlam się tak ze chyba nawet doba lazenia po górach nic nie spali 
Mikoto.
To sie dzieje ho ho. A co z noga Jara?
Teri
piękna waga
Robaku
Zazwyczaj mam to samo. Z wakacji wracam do domu gdzie będzie już nasz lokator więc nowe wyzwania a za 2 tyg kolejny etat. Praca zawodowa
Jutro padne z niewyspania.
Dobranoc

Mikoto.
To sie dzieje ho ho. A co z noga Jara?
Teri
piękna waga
Robaku
Zazwyczaj mam to samo. Z wakacji wracam do domu gdzie będzie już nasz lokator więc nowe wyzwania a za 2 tyg kolejny etat. Praca zawodowa
Jutro padne z niewyspania.
Dobranoc
RobaczekII
Udało mi się znów usiąść tu rano z kawą. Jak złapię rytm to co dzień piję tu kawkę - o ile ją zrobię bo wczoraj tez chciałam i ładnie przygotwałam bb i poszłam robić kawę. Ale jak włączyłam expres to tak wyłączyli mi prąd 
Hubiś teraz supero zdrowy, ostatnio nawet przestał się budzić na drugie nadranne mleczko
Z Nianią dogaduje się super, ja też coraz bardziej i bardziej jestem zadowolona. Jak jest Seweryn nie chciałam jej obciążać dodatkowymi pracami a ona wczoraj sama zauwazyła, że jedno pranie na dworze wisi suche - zdjęła ii poskładała a mokre z pralki wywiesiła. Wspólnie z Sewerynem posprzątali jego pokój i wszsytko co jej mówiłam dopilnowane.
W pracy dużo ogarniania, ale prawie wyszłam z zamówieniami na bieżąco
Teri myśle, że druga ciąża to też kwestia wieku. Nie jesteśmy stare, co to to nie ! no aleile lat temu byłyśy w pierwszej ciąży ?
Mikotko a co się stało z nogą J , że ma w stabilizatorze ? skręcił ? No ale trochę ponad programowo pobędzie z Wami
Zdrówka dla niego ! Gratki dla Zosi za samośćpójście
Też jestem zdania, że lepiej trochę poczekać a wziąć dobrą ekipę, po której nic nie będzie trzeba poprawiać a elewacji poprawić się łatwo nie da. Szybko Zosi idą te ząbki ! Hubi chyba wcześniej dostał pierwszego a teraz ma 6 i w buzi cicho.
Wisienko, kiedy wybywasz na urlop i gdzie bo chyba nie jestem na bieżąco ?
Lecę dokończyć obowiązki poranne
Hubiś teraz supero zdrowy, ostatnio nawet przestał się budzić na drugie nadranne mleczko
W pracy dużo ogarniania, ale prawie wyszłam z zamówieniami na bieżąco
Teri myśle, że druga ciąża to też kwestia wieku. Nie jesteśmy stare, co to to nie ! no aleile lat temu byłyśy w pierwszej ciąży ?
Mikotko a co się stało z nogą J , że ma w stabilizatorze ? skręcił ? No ale trochę ponad programowo pobędzie z Wami
Wisienko, kiedy wybywasz na urlop i gdzie bo chyba nie jestem na bieżąco ?
Lecę dokończyć obowiązki poranne
Witam 
Nocka u nas oki, jedno krotkie przebudzenie na smoka, a zed kupila swiecacy bw nocy odnalezlismy go raz dwa
potem pobudka przed 6 , dospal z nami do po 6 i zaczelismy dzien
Mikotko - fajnie ze J w domku, troche nacieszycie sie soba, ale szkoda, ze nie w pelni sprawny. Brawo dla Zosienki !!!! Kiedy powinnam miec miesiaczke nie wiem
w poprzedniej ciazy tez tego jakos nie liczylam. Nie powtorzylo sie nic jest czysciutko wiec staram sie nie zaprzatac tym glowy
Terii - ciesze sie, ze pogoda sie poprawila i z oczkam dawidka lepiej. CO do wagi w ciazy to w poprzedniej przytylam szybko jak juz na wolnym bylam. Teraz cale szczescier mam z kim sie ruszac wiec mam nadzieje, ze 20 na plusie nie ujrze. Super wynik z Mel B !!!!!!
Robaczku - jak dobrze, ze niania tak sie spisuje. Nic tylko sie cieszyc
Bylam wczoraj na malych zakupach. Kupilam 2 pary dresowych spodenk w rozmiarze 38 wiec nie jest zle. Bede miala do latania po dworzu. Moze jeszcze uda mi sie wylicytowac taniej jakies jeansowe juz ciazowe. Bez sensu kupowac nowe na 2 miesiace ;-) aaa no i sandalki jeszcze wzielam. Chcialam kupic stroj kapielowy co by troche slonka zlapac jakos ludzko ubrana, ale jak juz dol byl dobry to gora nie , a takie typowo wiazane to nie na ten biust teraz
lece bawic sie z Tymkiem
Nocka u nas oki, jedno krotkie przebudzenie na smoka, a zed kupila swiecacy bw nocy odnalezlismy go raz dwa
potem pobudka przed 6 , dospal z nami do po 6 i zaczelismy dzienMikotko - fajnie ze J w domku, troche nacieszycie sie soba, ale szkoda, ze nie w pelni sprawny. Brawo dla Zosienki !!!! Kiedy powinnam miec miesiaczke nie wiem
w poprzedniej ciazy tez tego jakos nie liczylam. Nie powtorzylo sie nic jest czysciutko wiec staram sie nie zaprzatac tym glowyTerii - ciesze sie, ze pogoda sie poprawila i z oczkam dawidka lepiej. CO do wagi w ciazy to w poprzedniej przytylam szybko jak juz na wolnym bylam. Teraz cale szczescier mam z kim sie ruszac wiec mam nadzieje, ze 20 na plusie nie ujrze. Super wynik z Mel B !!!!!!
Robaczku - jak dobrze, ze niania tak sie spisuje. Nic tylko sie cieszyc
Bylam wczoraj na malych zakupach. Kupilam 2 pary dresowych spodenk w rozmiarze 38 wiec nie jest zle. Bede miala do latania po dworzu. Moze jeszcze uda mi sie wylicytowac taniej jakies jeansowe juz ciazowe. Bez sensu kupowac nowe na 2 miesiace ;-) aaa no i sandalki jeszcze wzielam. Chcialam kupic stroj kapielowy co by troche slonka zlapac jakos ludzko ubrana, ale jak juz dol byl dobry to gora nie , a takie typowo wiazane to nie na ten biust teraz
lece bawic sie z TymkiemHej Kochane!
Natka wczoraj pojechała na kolonie. Chyba jest zadowolona, tak przynajmniej mi się wydaje
. Lena od kilku dni przestała jeść w nocy, więc przesypiam ostatnio całe nocki!!!! Wydaje mi się to wprost niewiarygodne po takim czasie conocnego wstawania :-).
Ostatnie dni mam wypełnione myślami o Antku i wczoraj kamień mi spadł z serca, gdy przeczytałam wieści...
MIKOTKU - oj, a co to zbroił mężuś, że noga unieruchomiona?
Gratulacje dla Zosi :-)
ROBACZKU Kochany cieszę się, że niania się sprawdza i Cię odciąża. Co do czasu... ja też zazwyczaj zauważam, że mam chwilkę dla siebie ... ok. 23-24 ;-) i zazwyczaj kładę się spać, bo przecież trzeba rano wstać i funkcjonować
TERI - oj Kochana, miałyśmy chyba podobnie, z tym, że u mnie po ciąży było nadal +26kg ;-). A teraz jakoś brak mi weny na ćwiczenia, nie umiem się zmobilizować. Waga prawiw sprzed ciąży, ale ciało niestety już nie ;(
Zmykam Kochane :-)
Buziaki
Natka wczoraj pojechała na kolonie. Chyba jest zadowolona, tak przynajmniej mi się wydaje
Ostatnie dni mam wypełnione myślami o Antku i wczoraj kamień mi spadł z serca, gdy przeczytałam wieści...
MIKOTKU - oj, a co to zbroił mężuś, że noga unieruchomiona?
ROBACZKU Kochany cieszę się, że niania się sprawdza i Cię odciąża. Co do czasu... ja też zazwyczaj zauważam, że mam chwilkę dla siebie ... ok. 23-24 ;-) i zazwyczaj kładę się spać, bo przecież trzeba rano wstać i funkcjonować
TERI - oj Kochana, miałyśmy chyba podobnie, z tym, że u mnie po ciąży było nadal +26kg ;-). A teraz jakoś brak mi weny na ćwiczenia, nie umiem się zmobilizować. Waga prawiw sprzed ciąży, ale ciało niestety już nie ;(
Zmykam Kochane :-)
Buziaki
reklama
Wisieńka
Witam
Robaku
ja tylko do taty wybyłam. Kotlina Kłodzka , Gory Stolowe itp. Łazimy po gorach jak tylko jest pogoda. Wracamy już jutro bo w sobotę Mili urodziny. Super ze niania się sprawdza.
Gosiak
38. To ja tyle teraz noszę. No ładnie ładnie !
Natis
A gdzie pojechała ? Mój Maciek kolonializm cała Europę objezdzil. Super ze nocki przesłane. A moje ciało też nie fajne
My dziś góry stołowe i błędne skały
Robaku
ja tylko do taty wybyłam. Kotlina Kłodzka , Gory Stolowe itp. Łazimy po gorach jak tylko jest pogoda. Wracamy już jutro bo w sobotę Mili urodziny. Super ze niania się sprawdza.
Gosiak
38. To ja tyle teraz noszę. No ładnie ładnie !
Natis
A gdzie pojechała ? Mój Maciek kolonializm cała Europę objezdzil. Super ze nocki przesłane. A moje ciało też nie fajne
My dziś góry stołowe i błędne skały