Bona87
Mama Michasia
No, produkcja nareszcie ruszyła 
Super chłodno na dworze, można trochę odpocząć od upałów
Wczoraj kupiliśmy Michasiowi piaskownicę (wiem, że rychło w czas, ale lepiej późno niż wcale) :-) A jak Michaś zasnął przed 20.00, mąż zawiózł mnie na spotkanie z koleżanką, która teraz mieszka w Łodzi, i było cudownie! Jak za licealnych czasów! Powspominałyśmy, pospacerowałyśmy po miejscach naszej młodości
O 1 zadzwoniłam po mojego taxi drivera - Męża ;-) Więcej takich wieczorów poproszę!
Dziś po pracy kosmetyczka, więc też dobrze, jutro teściowa
, a w piątek chyba pojadę z kolegą na koncert naszego kolegi z zespołu, bo nas zapraszał. Sobota upłynie pod znakiem spotkania z Mikotkami (Teri- wielka szkoda, że Was nie będzie :-
-
-(). Taki plan na ten tydzień :-)
Kingusia- życzę, żebyś dostała tę pracę!!!! A kto by zajął się Laurą? Córcia na pewno niedługo ruszy, nie ma co porównywać do innych Dzieci, widocznie Laurusia potrzebuje więcej czasu
Super, że tak ładnie zniosła szczepienie!
Madzia- ale macie ambitne wakacyjne plany

Podziwiam Was za te rowery!
Justa- sukienka raczej nie pomogła, ale pomógł kolega z pracy, który zgarnął dyrektora na spotkanie z Klientem
Czwórka dzieci? Niezłe wyzwanie!
Ja czeszę włoski Michasiowe szczotką z naturalnym włosiem i bardzo sobie chwalę.
Gosiak- ząbki i kroczki - niezłe połączenie :-) Gratulacje!
Maryś- jakie plotki? Fajnie, że masz taką paczkę z koleżankami! Jak pupcia Karinki dzisiaj? Lepiej?
Wisienka- ale Ty masz napięty grafik
Asiulka- dobrze, że z komputerem to nie było nic poważnego
Też będę miała dziś mielone 
Miłego dnia!!!!

Super chłodno na dworze, można trochę odpocząć od upałów

Dziś po pracy kosmetyczka, więc też dobrze, jutro teściowa

Kingusia- życzę, żebyś dostała tę pracę!!!! A kto by zajął się Laurą? Córcia na pewno niedługo ruszy, nie ma co porównywać do innych Dzieci, widocznie Laurusia potrzebuje więcej czasu

Madzia- ale macie ambitne wakacyjne plany

Justa- sukienka raczej nie pomogła, ale pomógł kolega z pracy, który zgarnął dyrektora na spotkanie z Klientem

Gosiak- ząbki i kroczki - niezłe połączenie :-) Gratulacje!
Maryś- jakie plotki? Fajnie, że masz taką paczkę z koleżankami! Jak pupcia Karinki dzisiaj? Lepiej?
Wisienka- ale Ty masz napięty grafik

Asiulka- dobrze, że z komputerem to nie było nic poważnego

Miłego dnia!!!!