• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Ciągle pada... :baffled:

Dzień dobry! Jestem, przywołana przez Mikotka :-D
Palin cieszę sie że weselicho udane! Teraz odpoczywaj póki Mikołaj pozwala :tak: poprawin nie ma?
Gosiak czekam na zdjęcia z wczoraj :tak: jestem ciekawa co upolujecie na targu... jak ja Wam tego zazdroszcze :-p

Deszcz leje, dziecko śpi, w domu zimno...
Nie możemy się zdecydować czy jechać na zakupy teraz czy popołudniu :-p Ale ch:-pzrobimy szybki obiad i dopiero pojedziemy bo po dworze i tak się dzisiaj nie pospaceruje...
Wczoraj miałam smutny wieczór bo mąz wrócił z pracy, pobył z nami godzine i dzwonili że musi jechać jeszcze raz. Jak pojechał tak wrócił o 1 w nocy :-( dziś też wieczorem idzie ale za to w dzień będzie z nami.

Trzymajcie kciuki żebyśmy coś kupili bo ja zawsze jak się nastawiam na zakupy to wracam z niczym :-p

reklama
Wsienka właśnie.Zosia tez u nas na.lozku zasypia :-/ mam nadzieje, ze podolamy temu ;-) ok, czekam na.link ;-) udanego.dnia, miłego zwiedzania i smacznej kawki :-*

Palin super,że się wybawiliscie :-D czekam na zdjęcia! Odsypiaj!

Gosiak pięknie Tymek pospal! Dziękuję Kochana! Musimy dać radę ;-) mnir.strasznie podobają się wrzosy przed domem w wiklinowych donicach :-D udanego polowania! Czekam na.fotorelacje! Zazdroszczę tego targu!

Kingusia lepiej nie kupić.nic,niż coś na.siłę :-P ja miałam tak wczoraj w H&M :-/ siłą chciałam wykorzystać kupon, a żywcem nic mi się nie podobało :-P teraz wymyśliłam, że potrzebujemy cieplej,najlepiej flanelowej albo innej cieplej piżamy dla Zosi :-P udanych zakupów! ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Ja zakładam Zosi pod pizame body na ramiączkach albo bez ramion.

Też założyłam wczoraj pierwszy raz body pod pajacyka. Zimno już :eek:

W ogóle to zapomniałam napisać, że Laura dwie ostatnie noce spałą o wiele lepiej!
Miała 2-3 przebudzenia na smoczka ale to i tak rewelacyjna poprawa.
Obyśmy wyszli już na prostą
wink2.gif

Kingusia tym bardziej,że Dzieci się odkrywają :-/ wole cieplej ubrać i.być pewna że nie zmarznie. Chyba najwyższą pora spakowac letnie rzeczy. Musze odłożyć sukienki i.spodenki,które za.rok będą jeszcze dobre. Kilka sukienek stanie się tunikami ;-)

reklama
Witam się niedzielnie!

Zanim zacznę prasować, postanowiłam zajrzeć na bb :-)

Kingusia- Mikoto dobrze pisze, załóż po prostu body pod spodem i gotowe. Laurce na pewno będzie wtedy ciepło. Michaś na razie śpi w śpochach i śpiworku, ale już kupiłam dwuczęściową piżamkę (zdjęcie wstawiłam w piątek) i jak zrobi się chłodniej, to ubierzemy. Udanych zakupów!!!

Mikotku- a do kiedy masz ten kupon? Może jeszcze uda się go wykorzystać? Oworzyłaś nowy rozdział dla Zosi - spanko w swoim pokoju :D

Justa- idźcie na zakupy!!! Może wpadnie Ci w oko coś ekstra?

Wisienka- nawet pytałam o nowy katalog w formie papierowej, ale w sklepach będzie dopiero na początku września... Kobieto, jesteś naprawdę niesamowita! Pracujesz, a masz czas dla dzieci i męża rozpieszczasz w dodatku :D

Palin- odeśpij teraz udane wesele!

Gosiak- pięknie Tymson pospał!!! Oby poszedł za ciosem i każda nocka była taka sama :-) Czeka Was intensywny, ale fajny dzień, a targu zazdroszczę!!

Michaś pospał do 7, a już po 10.00 zrobił sobie drzemkę (zasnął w 20 sekund). Ja biorę się za prasowanie. Czeka mnie jeszcze obiad na jutro, ale to później, jak M odeśpi nockę i będzie bawił się z Michasiem. O pogodzie się nie wypowiadam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Może pojadę dziś z rodzicami do mojej bratanicy, ale to będzie zależało od długości drzemki Misia. Nie lubię siedzieć w domu, zwłaszcza w taką pogodę...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry