reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kochana! Spróbuj jeszcze zasnac! Będziesz ledwo żywa :-( juz leze, szukam przepisu na zupę krem z dyni. Póki co jestem zdecydowana na ten od Wisienki ;-)

Jak teraz zasne i za pol godz mnie oburza to dopiero będę nie żywa :-D

Zaraz chyba w ogóle wstaje i zabiore się za dalszą segregację ubranek dla Krysi. Jest tego trochę, a jeszcze rozczulanie się i wspominki nad każdym pajacem czy bodziakiem, zejdzie mi pewnie z tydzień, jak nie dłużej :p

Zupę z dyni jadlam tylko raz w życiu. Jakoś się nie przyjęła u nas w domu. Za to muszę siue pochwalić, wczoraj ogórkowa wyszła mi rewelka. Myslalam, ze będzie na dwa dni, a tu po obiedzie garnek pusty. Mikiemu 3 razy nalewalam do miski :-D

O matko! Ja jednak.jeszcze spróbuję usnac :p dużo jeszcze zostało Ci do posegregowania? Dynie, tak jak.cukinie, kochamy wszyscy,bez wyjątku ;-) uwielbiamy pod Każdą postacią. W zupie, duszone, pieczone. Ogorkowej wieki nie jadlam. Narobilas smaka ;-) póki co korzystamy z sezonowych warzyw.

Cukinie tez bardzo lubię, a ogórkowa robilam 1 raz. Aro lubi., Miki widać też ;-)

Ciuszki m wczoraj dopiero wyciągnęła, a z Mikim praca idzie wolno.

No juz nie zagaduje. Dobrych snow :-)

witam standardowo z kawusią
puki co chłodno i wietrznie ale słonecznie więc licze na ciepły dzień

Palin Mikoto heh ależ macie godzinę na pogaduchy mam nadzieje że Mikoto pospałaś jeszcze ? Palin segregacja ciuszków zrobiona ? ojj trzymam kciuki za porządny generalny remont w związku obyście szybko wyszli na prosta często sie zdarza że jak się pojawiają dzieci związki przechodza kryzysy :-(fajnie że Mikus bez smoczka śpi u nas tez już smok tylko na pierwsze 5 minut zasypiania potem sama wypluwa i do rana spi bez w dzień smok schowany to nie ma opcji chodzenia ze smokiem tak musiałm zrobic jak miała te krostki i tak zostało ;-)jeszcze tylko zostało nauczyć się zasypiać bez smoka :sorry:

Wisienka kochana prosze nam się tu wyzalić co się dzieje bo się martwimy :-(

Gosia jak noc ? torby idą w ruch ? ;-)

kingusia jak noc bez mleczka ?? co Laura zjadła na kolację nie była głodna do rana ?

jeszcze tylko 2 dni i zostaniemy sami :-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Teri Laura na kolacje zjadła obiadek ze słoiczka i poprawiła kanapką. Mleka się nie domagała.
Obudziła się w nocy 3 razy i tatuś dał jej smoczka a mama spała :-D

Kupiłam dzisiaj to mleko nestle junior. Mam zamiar zrobić test i dać Laurze bez nutritonu. Trzymajcie kciuki żeby zjadła i nie ulewała.

Wisieńka co się u Was dzieje?
Palin trzymam kciuki za poprawę w małżeństwie. CO do małych ubranek to miałam sprzedawać te po Laurze ale mi szkoda :eek:
Mikotku dospałyście jeszcze?

Dzien dobry,

u nas nocka kiepska :sorry:i to juz nawet nie za sprawa Tymka, choc wstawalam ze 3 razy, ale ok 1 zlpala mnie potezny skurcz lydki i tak ja czuje do teraz. Potem juz mijesca nie moglam sobie znalezc, krecilam sie i nie bylo mi w wygodnie kompletnie :confused2:

Palin - mam nadzieje, ze wsyztsko z Arem sobie poukladacie i zbudujecie silny zwiazk bez momentow zawahania

Mikotku - czesto zmenisz ZOsi pampersy w nocy ?? budzi sie sama na zmiane czy jak ??

Terii - u nas w dzien smok zostaje w lozeczku , robimny pa-pa i nie ma go wcale. No na spacerze czasem :sorry: ale zasnac nie zasnie bez niego :confused2: no musze zaczac myslec co tu spakowac...bardziej dla Tymka bo dla siebie malo rzeczy, nie warto brac wiecej na tak krotko ;-)

Kinia - dobrze, ze pospalas !!!! i &&&& za nieulewanie

Hej,
Palin pracujcie pracujcie, na pewno będzie dobrze :tak:

Właśnie dzwonił D. Wojtek dziś nie płakał, D go cały czas zagadywał, ale miał minę jakby zaraz miała się syrena włączyć, na szczeście nie włączyła :-D ale rano oczywiście płacz że on nie idzie, dzisiaj w przedszkolu mają spagetti, ciekawe czy zje bo on nie przepada :-p
u nas płacz w nocy, bartek przebudza się i płacze (czyt. krzyczy) i musze go brać do siebie żeby zasnął spokojnie, ale wyczuwam pod palcem lewa górna trójeczka bedzie się przebijać. może to od tego....:sorry:

u nas dziś strasznie wieje a chciałam na targ się wybrać. zobaczymy

miłego dnia :*

reklama
Witam się z drugą kawą!

Pospalysmy do 8.30 :-D i chwile potem bylysmy juz w biegu. Najpierw odwiedzila nas babcia, potem pan,który spisuje liczniki, odkurzanie, pranie,podszykowanie obiadu, dzisiaj krupnik.

Teri myśl o tym, że jeszcze kilka tygodni i znow będziecie razem :-*

Kingusia oby nastąpiła poprawa! Zosia pije Nestlé junior :-) tez nie sprzedaje póki co ubranek ;-)

Gosiak współczuję nocy :-( alez zęby męczą :-( bierzesz magnez? Mnie tak strasznie rwaly łydki :-/

Asiulka super, że obyło się bez placzu!

Do góry