Dzień dobry!
Nocka u nas bardzo dobra, spanie od 20.15 prawie do 7

Przed snem dałam Panadol, ale też posmarowałam górne trójki Dentinoxem. Zobaczymy, co będzie dzisiaj.
Ja po pracy mam kosmetyczkę, robię stopy i dłonie, więc mama ma wychodne :-) Chłopaki sami urzędują dzisiaj. Rano zdążyłam wstawić jedno pranie, rozwiesić i włożyć drugie, M. zrobi trzecie, więc wieczór z żelazkiem mnie czeka, ale nawet się cieszę

W ogóle mam dziś świetny humor, la la la la... Przesyłam pozytywne fluidy!
Justa- wiem, co czujesz... Mnie też na chwilę podcięło skrzydła, jak się dowiedziałam o umowie zlecenie, ale teraz cieszę się, że nadal tu pracuję, bo uwielbiam to, co robię! Co używasz na odparzenia dla Filipka? Pytam, bo Michaś przez te trójki bardzo często robi kupy (nawet 5 dziennie, a standardowo robił 1, w porywach do 2) i ma zaczerwienione jajeczka. Na razie sudokrem wystarcza...
Gosiak- aż się uśmiecham, jak piszesz o zakupach, które zrobiłaś i które planujesz

Będziesz miała trochę czasu dla siebie w sobotę, wykorzystaj to! Co do E, to ciężki temat... W końcu musi zrozumieć, że Jego potrzeby nie są najważniejsze...
Asiulka- dobrze, że się wyspałaś! A Wojtuś na pewno nauczy się mówić "dzień dobry" ;-)
Palin- może chociaż Krysia będzie bardziej skora do spania, bo jak będziesz musiała wstawać do dwójki, to się wykończysz :-(
Mikotku- jak nocka? Zosia spała spokojnie?
Miłego dnia!