reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Mikotko - ciesze sie ze wszytsko się udało. Tak skarpetki hm ;) co do E to juz nie wiem jak mam mowic. Mi nie przeszkadza ze on pojedzie tylko ze dowiaduje sie na końcu. Oczywiscie mu to powiedziałam.

Ja juz leze ibym pospala dzis dluzej w nocy ;)

reklama
Witajcie nocnie

Dziś spędziłam dzień z przyjacioką i jej dziećmi. Było bardzo bardzo miło. Dzieciaki się wybawiły. Jutro idziemy na urodziny do Miki koleżanki. Będzie dzień bardzo zajęty. I dobrze. Nie będę myśleć

Palin
Miłego Korbusiowania
Mikotku.
Super ze chrzciny się udały
Gosiak.
Piękne pizamki

Spokojnej nocy kochane

Dzien dobry, dopiero necik mamy, jakas awaria, ale musimy zadzwonic bo coraz czesciej im sie to zdarza.
Pogoda sliczna, Emil pojechal na zdjecia ale niby ok poludnia ma byc - oby. Wybiuerzmey sie na jakis spacer, potem E ma za zadanie wysprzatac kuchnie i moze uda sie jakies fotki wreszcie zrobic.

U nas dzis pol maraton, biednie ponad milion ludzi, wiec drogi pozamykane w wiekszosci. O pchlim nawet nie myslalam, bo nie dojechalabym ;-)

Oto i moj pizamowiec z rana, co prawda troche przyduza ale wzielam na 92 cm :-p

20140907_065144.jpg

Załączniki

• 20140907_065144.jpg
    20140907_065144.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 51
Witam się niedzielnie!

Pospalysmy do 8. Zosia wlasnie spi. Zrobilam dwa prania, poodkurzalam i kończę druga kawe. Zaraz idę szykować ubrania, bo jedziemy rowerem do moich Rodzicow.

Gosiak super Tymcio wygląda w tej pizamie! I przy szyi pięknie dolega, jest na napy? Zosia tez ma dłuższe spodnie i rękawy, bo wiecznie jej się podwijaly, jak miała takie akurat, a.Ze.nie spi przykryta,to.niech chociaż nie.spi z gołymi lydkami ;-) kiedyś w Pradze byliśmy świadkami takiego maratonu :-) piękna sprawa, zwłaszcza jak biegnie sir w szczytnym celu.

Wisienka jak Tosiu,.wrócili juz?

witam kochane !! nie nadrobię za duzo zamelduję tylko co u nas
jeszcze mam mężusia w domku jadą dopiero dzis na noc o 22 wyjazd mieli jechać wczoraj ale jako że tamten kolega też ma rodzinę to każdemu zależało żeby jeszcze weekend spędzić z rodziną zwłaszcza że pogoda cudna !! wczoraj i dziś chodzimy na letniaka ja już schowałam letnie rzeczy Darii to wczoraj je od nowa wyciągałam :sorry2:
ale odpoczełam przez ten tydzień naładowałam akumulatory na te 3 tygodnie konkretnie :tak:mąz co codziennie zabiera Darie na 2 godziny na plac zabaw i spacery ja mogłam sobie na spokojnie ogarnąc wszystko w domu (już zapomniałam jak to jest robić to wszystko bez pośpiechu :-p) byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy na piwku z koleżanką no po prostu bajka :-)dla takiego tygodnia warto czekać 3 :sorry2:tylko Daria sie teraz bardzo przyzwyczaiła do taty wiec pewnie wieczorami bedzie wołać tatę ale na skeypa będzie dzwonił co dziennie to nie zapomni jak tata wygląda zresztą to tylko 3 tygodnie .. :sorry2:

Mikoto cudnie wyglądaliście na imprezie Zosia to prawdziwa ślicznotka po mamusi uroda jest coraz bardziej do Ciebie podobna !!
Gosia śliczne pizamki ma Tymsonik :tak:
Wisienka oby sie szybko sprawa ułożyła dobrze że to nie o rodzinę chodzi reszta się ułozy :tak:
kochane nadrobię Was jak już mąz pojedzie buziaki :tak:

Mikoto ciuszki śliczne, stroisz Sofije cudnie
Jutro pierwsza rozmowa, ale 25km w jedna stronę za najniższą krajową więc badziej mi zależy na wtorkowej rozmowie tu na miejscu

Gosiak t
TYMUŚ CUDNY ;*

A my wczoraj byliśmy w zoo, a ja od 2 do 5 bartka nosilam na rekach po korytarzu bo wył jak kojot, nie wiem chyba przeżywał to zoo i jeszcze od placzu katar go męczył, padam na ryjek

Miłej nocki :*

Witam kochane
Dobrze, że już ten weekend się kończy, bo jestem jakaś nerwowa. Wszystko nie tak jak sobie zaplanowałam. Zaczęło się od spotkania, Filipek był płaczący i brojący, więc nie pogadałam z dziewczynami. Poza tym mężowi przekazałam co ma w tym czasie zrobić, to zrobił zupełnie coś innego. Pogoda była piękna, więc mógł opanować prace, które są do wykonania na dworze. Nocka fatalna, Filipek obudził się z płaczem i trudno było go uspokoić przez ponad godzinę. Chyba to wina ząbków, a mianowicie dolnych trójek bo górne się już przebiły. Dzisiaj miałam w planach gdzieś pojechać pospacerować, itp. ale w rezultacie pojechaliśmy na urodziny siostry J i obiad u teściowej, wkurzona jestem na m, a on wielce zdziwiony o co. Musiałam się wyżalić…

gosiak_85 szkoda,że Filipek nie zjada kanapeczki, ani paróweczki ani kaszy, najwyżej suchy chlebek, fajne piżamki zakupiłaś dla Tymka

mikoto najważniejsze, że impreza udana i pogoda dopisał, Ty jak zwykle na wysokich obrotach

teri114 dobrze,ze akumulatory naładowane, oby starczyło energii na 3 tygodnie

Hej kochane

U nas remontowo. Zamiana pokoji dzieci. Dostali pieniążki na urodziny na ten cel i wtedy zakupiliśmy farby itp Ale był lokator więc odlozylismi do teraz. Miki pokój już prawie gotowy. Tosia jeszcze w powijakach. Nerwy mam na ten bałagan wszędzie.
Byliśmy na urodzinach. Było super. Tosiu w miejscu po kleszczy ma maleńki strupek i mam nadzieję że kleszcz był zdrowy
Gosiak..
Cudny Tymson !
Mikoto
Zosienka to będzie dama i pieknotka jak ty
Palin
Już w domu ?
Teri
Super tydzień ja już dawno nie pamiętam jak to bez pośpiechu. Zawsze z jeziorem na brodzie
Kinga
Jak minął dzień ?

Mikotku - oj maraton naprawde jest swietny, a wlasnie jak mowisz kazdy zbieral na jakis cel :tak: pizamka przy szyjce ma dwa guziczki, bawelna gruba,no ale zobaczymy jak bedzie po paru praniach. Kupiona w Primarku, takze tam jakosciowo roznie bywa . Poki co jestem zadowolona

Asiulka - w takim razie trzymamy mocno &&&& za wtorek ! Musi sie udac !!!

Justa - ja tez nie odczulam wogole weekendu padnieta jestem jak nie wiem co :dry:

Wisenka - juz nie moge doczekac sie zdjec pokoikow Mili i Tosia !!!! remontowego balaganu nie zazdroszcze

E jak mowi tak wrocil ok 13, zjadl i zbaral Tymka na spacer. Po powrocie chcialam Tymka polozycz, a ze lozeczko bez szczebel;kow to sie zaczelo.... 45 minut wychodzil i krzyczal i 2 razy mu nozki utknely midzy szczebalkami bo pchal na sile i nie patrzyl. Ledwo co mu je wyciagnelam :-( zasnal dopiero jak z nim zostalam w pokoju. Trudno jeszcze jest za malutki na takie miany, sprobowalam nie udalo si. Wole aby sam ladnie zasypial jak do tej pory niz ulatwiac mu wychodzenie. Choc rano widok synia wylaniajacego sie samemu z pokoju byl slodki (rano zasnal bez problemu).

Po powrocie zrobilismy wreszcie zdejcia ciazowe, ale jedno na ktorym mi zalezalo nie wyszlo dobrze, bo juz za duza jestem, ale trudno. A o jeszcze innym zapomnielismy...moze za tydzien. ALe zanim je mezulo obrobi to troche poczekam, bo na jutro obiecal zdjecia , ktore robil dzis znajomym. Taka mini sesja przed slubna .

Padam a jutro intensywny dzien. Najpierw wpada Kasia, potem polozna srodowiskowa (bo w ciazy jestem - ale mam nadzieje ze bedzie krtoko, w koncu sie juz znamy), a na 16 jedziemy do szpitala z Tymkiem do okulisty...

Aaaano i torba dla mnie i malej prawie spakowana, nie wim tylko w co Tymka spakowac :sorry2:

reklama
Melduję się wieczornie!

Teri o.tak! A.to był piękny weekend! Dzisiaj to.juz w ogóle lato! ;-) dziękuję za komplementy :-* tez mi się wydaje, że Zosia robi się coraz bardziej podobna do mnie :p kosmetyczki zazdroszczę! Ja juz pół roku wybieram się na.peeling kawitacyjny :-/ te tygodnie szybko miną! :-*

Asiulka dziękuję :-* w takim razie kciuki nie puszczam :-) a może na zęby ten placz???

Justa są takie dni,.Ze wszystko idzie nie tak, jak trzeba :-( biedny Fifi, mecza Go zęby :-( niech szybko wychodzą!

Wisienka czekam na zdjęcia :-D ja tam lubię pył i bałagan budowlany, sprzatac go uwielbiam, bo.potem jest wszytko pięknie :-) oby nie pojawił się rumień! Dziękuję za miłe słowa :-*

Gosiak sprawdzilas, wieś,że za wcześnie, najważniejsze, żeby Tymek spokojnie zasypial. Czekam na zdjęcia :-)

Zosia jeszcze nie spi :-( a ja mam full roboty :-/ dzisiaj prawie cały dzień spedzilysmy na.dworze, także dopiero teraz mogłam pomyc podlogi. Jutro mamy gosci, co prawda będa po drugiej drzemce Zosi, nie w porze obiadowej, podam ciasto. Juz w lodowce. Kupione ;-) perfekcyjnie ułatwiam to,co mogę :p padam. To był intensywny weekend, miły, ale teraz dopiero czuje, jak.bardzo.jestem zmeczona :-( dobra, koniec marudzenia, nie przystoi bezrobotnej :p jutro musze załatwić.dwie ważne sprawy, mam nadzieję,że uda się telefonicznie, bo naprawdę mamy napiety grafik.

Do góry