Melduję się wieczornie!
Teri o.tak! A.to był piękny weekend! Dzisiaj to.juz w ogóle lato! ;-) dziękuję za komplementy :-* tez mi się wydaje, że Zosia robi się coraz bardziej podobna do mnie

kosmetyczki zazdroszczę! Ja juz pół roku wybieram się na.peeling kawitacyjny :-/ te tygodnie szybko miną! :-*
Asiulka dziękuję :-* w takim razie kciuki nie puszczam :-) a może na zęby ten placz???
Justa są takie dni,.Ze wszystko idzie nie tak, jak trzeba :-( biedny Fifi, mecza Go zęby :-( niech szybko wychodzą!
Wisienka czekam na zdjęcia

ja tam lubię pył i bałagan budowlany, sprzatac go uwielbiam, bo.potem jest wszytko pięknie :-) oby nie pojawił się rumień! Dziękuję za miłe słowa :-*
Gosiak sprawdzilas, wieś,że za wcześnie, najważniejsze, żeby Tymek spokojnie zasypial. Czekam na zdjęcia :-)
Zosia jeszcze nie spi :-( a ja mam full roboty :-/ dzisiaj prawie cały dzień spedzilysmy na.dworze, także dopiero teraz mogłam pomyc podlogi. Jutro mamy gosci, co prawda będa po drugiej drzemce Zosi, nie w porze obiadowej, podam ciasto. Juz w lodowce. Kupione ;-) perfekcyjnie ułatwiam to,co mogę

padam. To był intensywny weekend, miły, ale teraz dopiero czuje, jak.bardzo.jestem zmeczona :-( dobra, koniec marudzenia, nie przystoi bezrobotnej

jutro musze załatwić.dwie ważne sprawy, mam nadzieję,że uda się telefonicznie, bo naprawdę mamy napiety grafik.