reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry kochane.
My po całym tygodniu samotnego siedzenia w domu spędziłyśmy weekend na wsi. Ojciec przyjechał na weekend z niemiec więc mieliśmy transport bo nasze auto dalej u mechanika :dry:
Co do Laury to przebija jej się ostatnia czwórka a jeszcze zeszło się to z pełnią i pewnie dlatego ostatnie noce były koszmarne. Dzisiejsza noc po mleku i nurofenie względnie spokojna.
Nie ma różnicy czy zje wieczorem obiadek czy mleko. Ewentualnie zje obiadek a potem i tak domaga się mleka do 23 więc wole już niech pije to mleko wieczorem tak jak było.
Postaram się później jeszcze coś napisać bo Laura już wisi na mojej nodze i płacze :baffled:

reklama
Mikoto wydaje mi się że nie. Ale mimo wszystko chciałabym ją przestawić na nestle bo po nim nie ulewa wcale. Tyle że ona jest przyzwyczajona do mleka z nutritonem które jest gęściejsze i takie jakby kleiste a bez tego jest rzadkie...

My juz wróciłyśmy ze sklepu.
Nie mam pomysłu na obiad :sorry2:

Ostatnia edycja:
Mikoto wydaje mi się że nie. Ale mimo wszystko chciałabym ją przestawić na nestle bo po nim nie ulewa wcale. Tyle że ona jest przyzwyczajona do mleka z nutritonem które jest gęściejsze i takie jakby kleiste a bez tego jest rzadkie...

Zosia pije Nestlé bezsmakowe, ale ja dodaje jej kleik ryżowy do mleka. Wtedy jest gestsze i naprawdę nim się najada.

Musze kupić smoczek do kaszki i spróbować dać Laurze z kleikiem. Tylko nie wiem czy nie wrócimy do problemu nie robienia kupy po kleiku :baffled:

Jedno pranie się kończy. Zaraz wstawiam pościel. Trzeba wykorzystać ta piękną pogodę i wyprać ile się da :tak:

Dzien dibry !

Dzis nareszcie sie wyspalam !!! Tymek oierwszy raz sie przebudzil o 5. Potem standardowa oibudka chwilke po 6. Ale ja na szczescie mimo paru pobudek zasypialam jakos.

U nas dzis zachmurzenie, Kasi niestety nie bedzie bo musi pracowac. Wiec czekamy do 12 na ta polozna.

Mikotku - fotki mam nadzieje dzis Emil ibrobil na fb wrzucil poki co jedna ;)

Lece bawic sie z Tymkiem :*

Kinia- najwazniejsze ze nie ulewa. Kinia problem z kupkami nie powinien sie pojawic jesli bddziesz na zmiane dawac kleik kukurydziany i ryzowy. Tylko nie wiem czy ryzowy przejdzie przez smoczek do kaszek, bo te platki mimo wszystko duze sa.

Kingusia ja nie robie gęstej, na 210 3 miarki od mleka kleiku.

Gosiak super,że się Wyspalas :-D ryżowy spokojnie przechodzi, ale tak.jak mowilam,ja tylko.lekko zageszczam.

Zosia wstala o 8.30. Zdążyłam wyprontowac meble, umyc parapety, sprzatnac kuchnie, umyc głowę. Teraz jeszcze poodkurzalam. Czeka mnie Jeszcze prasowanie, ale to w czasie drzemki Zosi. Teraz pora na poranny przegląd książeczek i kawkę :-D potem musimy ruszyć do sklepu po mleko do kawy :p

Gosiaczku czkam na relacje po wizycie położnej ;-)
Mikoto pięknie Zosia pospała! Jaki macie smoczek do mleka? Laura wypija 150, max 180ml mleka więc może dam na początek jedną miarkę kleiku...

Kingusia Zosia od.początku pije z butelek.i smoczkow MamBaby, smoczek ten.do kaszek. Ale rzadsza konsystencja nie jest problemem. Na 180 dałabym 2 miarki.

Czekam na paczkę,powinna być juz w ubiegły piątek :-/

reklama
Do góry