reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Mikotko - Tymek wstal o 7 ale po 9 czyli jakies 20 min temu go polozylam i chyba usnal od razu, bo go nawet nie uslyszalam. ALe cos mi kicha :-( boje sie , ze wczoraj zmarazl, bo nie przebralam go w bodziaka na spacer tylko zostal w koszulce (plus bluza oczywiscie), a koszulka wylazi ze spodni :-( od dzis tylko bodziaki ! Kochana to wnioskuje, ze starania ida pelna para i oczywiscie oby jak najszybciej sie udalo !!!
Tez zawsze chialam dla Tymka rodzenstwa , nie wyobrazalam sobie aby byl sam i poki co w najblizszej rodzinie same jedynaki wiec Tymsonik bedzie sie z Nelka wybijac :-D

Kingusia - widac chlopcu potrzebne byly bodzce i wzorce i super, ze tak ladnie sie dostosowal ! Kinia a jaki rozmiar tych rajstopkow kupowalas ??? ;-)

Emka
- u nas tak sampo dzien wyglada z drzemkami

Skalbka
- hahaha i tak Natka cale zycie na kolankach przechodzi :-D ahhh te babcie ! i na Natke przyjdzie pora !

Ja jakos dziwnie sie dzis czuje...niby pospalam i zmeczona jako tako nie jestem, a jakos tak hmmmm... nie potrafie opisac

Tymek jednak nie spi, ale spokojnie sobie cos tam mruczy ;-)

reklama
Wrocilismy z dworu, na szybko ugotowalismy rosołek, zjedlismy i Miki poszedł spać. A ja sobie leże i odpoczywam. Na drugie danie zrobimy sobie kopytka na słodko (polane słodkim jogurtem). Będzie pycha. Pogoda prze śliczna, wiec resztę dnia może uda się spędzić jeszcze na dworze.

Emka, super, ze paluszek zdrów, a choróbsko poszło precz. Powoli i apetycik wróci, może w nadmiarze? ;-)

Skalbka, powiedz babci, że Natalia teraz trenuje chód pielgrzymkowy, a na tradycyjny przyjdzie jeszcze czas :-)

Gosiak, zdroweczka dla Tymcia. Oj tez nie wypuszcza Mikiego na dwór bez bodziaku. Przynajmniej jestem spokojniejsza o nereczki. Oby nic go nie rozłożyło. Na siebie tez uważaj, żebyś czasem Neli nie wykichała ;-)
U nas juz od dawna wszystko notuje. Bez tych notesow, karteczek, zapisków na lodowce nie wiem jakbym wyszła z moją pamięcią :p

Palin zazdroszczę spaceru. U nas leje :-/

firanki juz wiszą, w sumie 5 okien zrobionych, zostało prasowanie bieznikow, obrusów. Ale to jak Zosia usnie i jak zjem śniadanie :-/ pierwsza drzemka trwała 20 min :-( ta koparka mnie wykończy :-/ czekam na ich kierownika, nasypali nam żółtego piachu i kamieni we wjazd, i wzdłuż ogrodzenia :-( Przecież ja nie będę nad nimi non stop stała, to nie na nasze życzenie to robią :-/

Mikoto, zapraszamy do nas. Tu pogoda jest super, teraz jest 23 stopnie, choć słoneczko schowało się za kilkoma obłoczkami.
U nas tez pierwsza drzemke była krótka, bo Mikiemu zrobiła się kupa i przeszkadzała w spaniu. W sumie zrobił juz 3, a wszystkie duże, ścisłe. Widać efekt tego, że tyle je :p
Zrób tym robotnikom trochę rabanu, żeby posprzatali ten bajzel. Przecież tak nie można :-\ :-(
No to poleżałam, idę robić ciasto. Chodzi za mną odkąd jadlam u Robaczka. Ileż można się przeciwstawiać zachciance? :p

reklama
Palin- ale mi narobiłaś smaka na te kopytka mmmmm.... Chyba z milion lat nie jadłam. Może też dziś zrobię :) Zazdroszczę pogody u nas pada i jest zimno :/

Mikoto- u mnie jak ostatnio prądu nie było to rozkopali pół ulicy i później tylko byle jak zasypali nawet tego nie ubili i teraz powstały takie dziury, że jak przejeżdżam moim gruchocikiem to się boję, że koła poodpadają :/

Gosiak- może coś cię bierze? Ja chora ale dzięki syropkowi, który poleciła mi Mikoto jeszcze żyje i mam się co raz lepiej :) A co do bodziaków to ja często zakładam tylko koszulkę pod spód i jak na razie jest ok :)

Siedzę w pracy i się nudzę :/ Wyszukuje jakis fajnych aukcji na allegro na x-landera ale jak już coś fajnego znajdę to sobie myślę, żebym jeszcze się wstrzymała i chyba tak zrobię, że pod koniec ciąży coś upoluje a teraz będę zbierać kaskę na łóżko dla Natalii :)

Do góry