witam u nas deszczowo i chłodno

do południa lało non stop bardzo mocno wiec nie było opcji wyjścia i troszkę nam się nudziło w godzinach porannego spaceru ale daliśmy radę do 12 jakoś ;-)Daria jeszcze spi ale pewnie zaraz wstanie teraz nie pada i oby tak zostało to wyjdziemy muszę szukać tej ksiązki u nas w ksiegarniach

dziś nasmażyłam naleśników wiec obiad i kolację mam z głowy
Palin zdrać przepis na tak szybkie ciasto z kremem one zawsze wydają mi się pracochłonne dlatego ich nie robię
Mikoto no ale fuszerkę Ci tam odprawiają

super że Zosia nie bedzie jedynaczką ;-)
ech znów wyszła chmura
Bona ojj ale masz dużo pracy i te wyjazdy oby wrzesień szybko zleciał też na to liczę bo wtedy juz mój mąż wróci
gosia mój m jest teraz w Belgii
Kingusia tak płaciłam przez pay tam pisze że zwracają tez koszty wysyłki jak sie ta opcją płaciło tylko że warunkiem jest zgłoszenie sprawy na policję a ja nie lubię chodzić na policję .. no ale jak nie bedzie wyjścia to pujde choc pewnie i tak nic mu nie zrobią
zobaczcie sami gościu ma status super sprzedawcy ma 207 negatywów i 139 neutrali wstawiam link ku przestrodze aby u niego nie kupować

jak poczytałam negatywy to niestety takich osób jak ja jest dużo więcej

i ten sam scenariusz nie odbiera tel żadnego konaktu ale ma tez duzo pozytywnych więc pewnie miałam pecha
Informacje o Użytkowniku booksworld - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.