reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Palin ja z kolei ciasta z kremem, okazjonalnie :no: wole serniki :laugh2:i tarty, wszelkiego rodzaju :tak:

Skalbka wstrzymaj się jeszcze z wozkiem :tak: na pewno jeszcze pojawia się atrakcyjne oferty:tak: kupicie to łózko z ikea? Cieszę się, ze syrop pomaga :-)

reklama
Skalbka,u nas kopytka zawsze jak się uzbiera gotowanych ziemniaków. Ostatnio tez rzakorobie, bo Miki wyczyszcza obiady :-D
Zapraszamy do nas na pogodę i kopytka ;-)

Mikoto, ulubionym zawsze był i będzie sernik. Lubie tez piernik, ale inne ciasta suche juz nie koniecznie. Zjem jesli świeże, najlepiej ciepłe. Za typowymi tortami tez nie przepadam, ale takie z kremem (a nie sama bita śmietana) lubię, byle nie za słodkie.

Ciasto w połowie gotowe. Jeszcze czekolada musi ostygnac, do ostatniej warstwy kremu i gotowe.

Gosiak rajstopki mamy z George roz 1-1,5. A dlaczego pytasz?
Skalbka na jakiego x-landera polujesz?
Palin podziwiam że chce Ci się jeszcze pichcić i piec.

Ja padam. Laura w nocy dała czadu i płakała co troche. Teraz byłyśmy na mieście pozałatwiać sprawy i biegiem do domu bo deszcz zaczynał padać.
Teraz Laura zjadła obiad i mam nadzieję że zaśnie a ja pije kawkę ;-)

Pogoda się zepsuła... potrzebuje jakiegoś polarka albo bluzy cieplejszej dla siebie bo już chłodno...

witam u nas deszczowo i chłodno :baffled:
do południa lało non stop bardzo mocno wiec nie było opcji wyjścia i troszkę nam się nudziło w godzinach porannego spaceru ale daliśmy radę do 12 jakoś ;-)Daria jeszcze spi ale pewnie zaraz wstanie teraz nie pada i oby tak zostało to wyjdziemy muszę szukać tej ksiązki u nas w ksiegarniach :baffled:
dziś nasmażyłam naleśników wiec obiad i kolację mam z głowy :-p

Palin zdrać przepis na tak szybkie ciasto z kremem one zawsze wydają mi się pracochłonne dlatego ich nie robię :-p
Mikoto no ale fuszerkę Ci tam odprawiają :baffled: super że Zosia nie bedzie jedynaczką ;-)
ech znów wyszła chmura :baffled:
Bona ojj ale masz dużo pracy i te wyjazdy oby wrzesień szybko zleciał też na to liczę bo wtedy juz mój mąż wróci :-p

gosia mój m jest teraz w Belgii

Kingusia tak płaciłam przez pay tam pisze że zwracają tez koszty wysyłki jak sie ta opcją płaciło tylko że warunkiem jest zgłoszenie sprawy na policję a ja nie lubię chodzić na policję .. no ale jak nie bedzie wyjścia to pujde choc pewnie i tak nic mu nie zrobią
zobaczcie sami gościu ma status super sprzedawcy ma 207 negatywów i 139 neutrali wstawiam link ku przestrodze aby u niego nie kupować :no:jak poczytałam negatywy to niestety takich osób jak ja jest dużo więcej :(i ten sam scenariusz nie odbiera tel żadnego konaktu ale ma tez duzo pozytywnych więc pewnie miałam pecha :(
Informacje o Użytkowniku booksworld - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Witam
Leje jak z cebra. Tesciowa pojechała P ma jutro na 18 dziś do 18 a w weekend ja z maluchami. Więc....ufuff

Dzieciaki bawią się u Mili w pokoju a ja odpoczywam. Nie sprzątam bo jak P wróci poprzestawiamy meble i gotowe będą pokoje. Może Toś w weekend pójdzie do siebie
Nie doczytałam co u was. Postaram się wieczorem

Palin ciasto juz w trakcie konsumpcji? ;-)

Kingusia Laura pospala?

Teri narobilas mi.ochoty na naleśniki :p przyjdzie czas,kiedy postaramy się o rodzeństwo dla Zosi ;-) dużo kosztowała ta książka?

Wisienka Czekam na zdjęcia :-D jak w pracy?

Właśnie wrócilysmy z dworu. Bylysmy u moich Rodzicow, Spotkalysmy się też z kuzynka i.jej Synkiem. Zosia krotko i kiepsko dzisiaj spala, zapowiada się trudny wieczór :-/

reklama
Mikotku Laura pospała popołudniu ładnie bo 1,5h ale wstała w koszmarnym humorze. Deszcz pada a ona tylko ciągnie mnie do drzwi bo chce iść na dwór. Od 17-18 to już tak wyła że nie wiedzieliśmy co robić.
Ale jest winowajca. Ostatnia czwórka się przebija. A więc mamy 11 zębów.
Mam nadzieję że noc będzie spokojniejsza. Właśnie zaniosłam Laurę do łóżeczka i chyba już śpi bo jest cisza.
A jak Zosia?
Wisieńka jak tam dzieciaki? Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć efekty remontu.
Teri to musiało się coś zmienić na allegro bo ja nie dostałam zwrotu kosztów przesyłki pomimo że sprawa była zgłoszona na policje i trafiła do prokuratury. Mam nadzieję że odzyskasz pieniądze.

Do góry