Melduję się w biegu. Pospalysmy do 9, także Odespalysmy noc. Zosia czasami ma właśnie takie noce, budzi się Wyspana, albo budzi się i ciężko jej usnac. Niestety, w okolicy, jest kopalnia kamienia i to właśnie od 3 nad ranem zaczyna się ruch tirów, a one strasznie hałasuja. Bona świadkiem :-) z rana zmenilysmy pościel, nastawilysmy pranie i pojechalysmy do Sklepy. Wyprawa do marketu to min. 30 min, także jak wrocilysmy akurat się uporalo. Daliśmy jeść psu i teraz biore sie za resztę. Dzisiaj w nocy wraca Mikotkowy Tata!!!

na urlop!!!
Madzia ej no co Ty?! Teri meczy brzuszki, ze mnie pot się leje,a Ty spisz? Do roboty Maleńka! Nic samo się nie zrobi! (to był ten kop

)
Teri ja też spałam.w wełnianych skarpetach, bo nogi mi marzly, ale ja zmarzluch :-S ja zawsze, przy Katarze wirusowym podaje neosine. Teraz jest bez recepty ;-)
Palin o matko! Współczuję tego gwizdka z rana :-/ Pospalas w czasie drzemki Mikołaja?
Kingusia i u nas zimna noc, Zosia jak rzadko,spala okryta.ale spala dzisiaj w body z krotkim i bluzeczce, chyba musze zakładać jej z dlugim pod spód??? Co dzisiaj macie w planach?
Emka racja z tym dawkowaniem. Jak Nina? Pospalyscie?
Anula super zdjęcia! Świetny patent z tym materiałem! U dzieci pięknie kolorowo! Super ta tapeta! Salon macie bardzo duży! Czekam na.zdjęcia kuchni.
Gosiak padlam po przeczytaniu końcówki Twojego posta, to o tym piwie

kobitko! Taksówkę zamawiaj a.nie sama! jak Tymcio?
Anilek suwaczek podejrze jak odpale laptopa ;-)
Julix mialam się przejechać zobaczyć te buty, ale po Twoim.opisie wnioskuję ze i u nas taki obraz :-/
Uciekamy odkurzac i wieszać pranie.