reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Melduję się w biegu. Pospalysmy do 9, także Odespalysmy noc. Zosia czasami ma właśnie takie noce, budzi się Wyspana, albo budzi się i ciężko jej usnac. Niestety, w okolicy, jest kopalnia kamienia i to właśnie od 3 nad ranem zaczyna się ruch tirów, a one strasznie hałasuja. Bona świadkiem :-) z rana zmenilysmy pościel, nastawilysmy pranie i pojechalysmy do Sklepy. Wyprawa do marketu to min. 30 min, także jak wrocilysmy akurat się uporalo. Daliśmy jeść psu i teraz biore sie za resztę. Dzisiaj w nocy wraca Mikotkowy Tata!!! :-D :-D :-D na urlop!!! :-D :-D :-D

Madzia ej no co Ty?! Teri meczy brzuszki, ze mnie pot się leje,a Ty spisz? Do roboty Maleńka! Nic samo się nie zrobi! (to był ten kop :p)

Teri ja też spałam.w wełnianych skarpetach, bo nogi mi marzly, ale ja zmarzluch :-S ja zawsze, przy Katarze wirusowym podaje neosine. Teraz jest bez recepty ;-)

Palin o matko! Współczuję tego gwizdka z rana :-/ Pospalas w czasie drzemki Mikołaja?

Kingusia i u nas zimna noc, Zosia jak rzadko,spala okryta.ale spala dzisiaj w body z krotkim i bluzeczce, chyba musze zakładać jej z dlugim pod spód??? Co dzisiaj macie w planach?

Emka racja z tym dawkowaniem. Jak Nina? Pospalyscie?

Anula super zdjęcia! Świetny patent z tym materiałem! U dzieci pięknie kolorowo! Super ta tapeta! Salon macie bardzo duży! Czekam na.zdjęcia kuchni.

Gosiak padlam po przeczytaniu końcówki Twojego posta, to o tym piwie :-D kobitko! Taksówkę zamawiaj a.nie sama! jak Tymcio?

Anilek suwaczek podejrze jak odpale laptopa ;-)

Julix mialam się przejechać zobaczyć te buty, ale po Twoim.opisie wnioskuję ze i u nas taki obraz :-/

Uciekamy odkurzac i wieszać pranie.

Aaa pamietacie mnie jeszcze ? :D
U mnie tyle nowosci. Fifi chodzi! Jeszcze raczkuje oczywiscie ale chodzi tk najwazniejsze.
Umowe o prace dostalam do konca roku poki co.
Siostra wczoraj urodzila. Slodziutka mala. 3 kilo i 52 cm. Tatus w niej zakochany :D
W sumie tyle z nowosci )

Chłopaki dostali przykaz nacieszyć się sobą, a ja wreszcie mam troszkę oddechu. Chciałam poleżeć po powrocie z dworu, ale jak juz wszystko porzygotowałam, to 5 minut i Miki wstał z drzemki. Yyyggghhhh

Gosiak, ja nawet jakbym wysłała Ara na piwo z kumplami to by nie poszedł. On domator.

Julix, no właśnie tez się boje przyszłego poniedziałku Lidlu, choć te buty tak mnie korcą. Juz rozmawiałam z koleżanką, ze może ona pójdzie, bo przed 8 odprowadza córkę do przedszkola. Dla mnie to mogłoby być niebezpieczne, a i Mikołajowi trzeba by opiekę zorganizować.

Mikoto, pospać na porannej drzemce się nie dało, bo Aro dzwonił jak się mamy :-\ super, będziecie miały tate na dłużej. Tylko nie zapomnij o nas!

Ankaka, pewnie, że pamietamy. Gratulacje dla Ciebie i siostry.

IDE ratować cukinie, bo chłopaki mi ja zakatują.

Ankaka - gratulacje dla Filipka !!

Palin
- EMil tez juz szuka wymowki, ze go gardlo boli ...zobaczymy

Mam takiergo nerwa na E ze cale jego szczescie, ze przyszedl (ponad godzine pozniej) i wzial Tymka od razu na spacer. Juz niewiele mi brakuje, a padna sklowa ktorych moga byc za ostre, wiec grzye sie w jezyk Ale jednym slowem mam dosc wszytskiego, tej samotnosci tu, momentami bezradnosci.... wezme psa na spacer to moze mi przejdzie troche :-(

Ankaka. Pewnie ze pamiętamy,To Ty nie zapominaj o nas na tak długo ;-) gratulacje Ciociu! Brawo dla Filipa!

Palin no jasne, że nie zapomnę :-* dżem zrobiony?

Gosia jejku aż tak? :-( co Tym razem E. Spsocil? :-(

Zrobiłam obiad, pomylam podłogi, pościeralam kurze, unylam parapety, łazienkę, kuchnie, zrobiłam porządek w Zosi szafie, teraz jesteśmy u mojej Mamy. Przywiozłam jej cukinię na.sprobe, zaraz Będziemy się zbierały do domu. Na dworze ciemno, a jeszcze dwa tygodnie temu urzedowalysmy na dworze o tej porze. Zostało poćwiczyć, wykąpać się, zrobić paznokcie. J. Będzie po 1.

Dziewczyny a moze warto w Lidlu zagadac,z ktoryms sprzedawca,poprosic,zeby odlozyl buty,w zamian jakas kawke czy czekolade. Jesli to sa sklepy gdzie czesto zagladacie to warto miec kogos "znajomego".
Widzialam ulotke,opis butow-warto je kupic. Sama sprobuje cos wykombinowac.

U nas pogoda do d..juz mam dosc tych wichur,od popoludnia leje. Mala cos mi dzisiaj kilka razy kichnela,oby nic sie nie rozkrecilo.

Milego wieczoru kochane,spokojnej i przespanej nocy. Zdrowka dla chorobek.

Mikoto ja chyba jeszcze dlugo nie zaznam normalnego snu..mala w nocy marudzila,poplakiwala..chyba 5 ruszyly.

Gosia nie denerwuj sie,teraz Ci nie wolno. Zakoduj wszystko co wyprawia eM i po porodzie dasz mu wycisk;)

reklama
Witam kochane
Nie wiem co dziś za dzień ale Filip dziś biegał po mieszkaniu jak dziecko z ADHD, chyba przez to, że z racji deszczu nie był na dworze to musiał wyrobić kilometry po mieszkaniu. Chyba jutro nie pójdę na Zumbę z racji @@@.

mikoto nie mam pojęcia dlaczego Filipek kilka razy rano pokaszle a potem w ciągu dnia zero, początkowo myślałam, że może tylko u rodziców bo oni palą papierosy i może mu to przeszkadza jak rano przyjedzie ale nie raz jak go ubieram w domu to już kaszlnie a my nie palimy. Super że J ma urlop to trochę pobędziecie razem.

Korba32
dobrze, że nocka obyła się bez temperatury, oby tak już zostało

Palindromea
dobrze, ze Aro stara się być w domu jak najwięcej aby Cie trochę odciążyć jak Mikołaj jest teraz marudny. Jeśli chodzi o cukinie to u mojej mamy w ogrodzie rosną duże, więc zapraszam. Wezmę się znowu za odstawienie mleczka nocnego jak będę miała wolne, to bez atrakcji się nie obejdzie a i tak ziewam w pracy codziennie. Tylko nie wiem czy to będzie możliwe, bo Filip coraz mniej wypija mleka na noc, a tym samym wtedy w nocy coraz szybciej się budzi bo zgłodnieje.

madzia128 jakby butki były pół centymetra większe to i pewnie dla Filipa byłyby dobre, ale myślę, ze uda się sprzedać

_anula przytulne mieszkanko, moją uwagę przykuła tapeta w przedpokoju

Ale jestem dziś zmeczona, ze chyba zaraz wskoczę do łóżka, a chciałam zobaczyć Przyjaciółki

Do góry