Robaczku teraz trzymam kciuki za szybki termin zabiegu! &&&& nie zapominaj o nas :-( jak się czujesz? Nadal boli? Leki umiezaja ból? Jak Chłopcy? Podalas Hubiemu mleko?
Palin tak, jak pisałam na czacie, może zostawcie te drabinę jakimś meblem??? Biedactwo :-( i Ty i Mikus :-( paznokcie ciężko się goja :-( ja musze zakupić jakąś odżywkę, bo bardzo mi się rozdwajaja u rąk :-/
Korbus jak Dziewczynki? Śpią juz?
Mama2013 gratuluję! Cudne wieści! Są juz typy imion? Jak przechodzisz ciążę? Lepiej?
Gosiak Nelka będzie z Wami juz w przyszłym tygodniu ;-) tak czuję ;-)
Bona Torpedo! Kładz się spać Pracusiu :-* jak obsługa telefonu? Pewnie już zapoznałas.się z nowym sprzętem?
Zosia właśnie zasypia. Przed południem wyszlysmy na podwórko. J. Przenosił prąd z budynku gospodarczego na zewnątrz pod drugi halogen. A my w tym czasie grabilysmy liście. Mamy ogromnego orzecha i każdego dnia jest ogromny stos liści. Ku zadowoleniu Zosienki. Wozi te liście na swoim biedronkowym aucie, nosi w wiaderkach, grabi i rozrzuca. Potem pojechalysmy z Moja Babcia po znicze. Tez mogłam juz kupić, ale nie Zabrałam z sobą listy ile sztuk zniczy i wkładów :-/ biegiem wracałam do domu, bo Zosia juz marudzila na kolejną drzemkę, a jak tylko wyszła z auta i zobaczyła mojego Tatę mowy nie było o spaniu. Usnela po 15 i dospala do 16. W tym czasie zrobiłam obiad. J. Dzisiaj sprzatal kuchnie a ja e tym czasie obejrzałam powtórkę Perfekcyjnej

potem pojechaliśmy jeszcze do moich rodziców. Z przystankiem u Rodziców Mikotkowego.
Jutro musze podjechać po królika, mam zamówionego u sprawdzonego hodowcy. Ale najpierw z Rana Lidl. Chce kupić te leginsy termiczne. Pewnie będzie tłum, bo są i kurtki, spodnie i kombinezony. Moim celem są leginsy dla Zosi, preparaty do auta dla Mikotkowego i mleko do kawy dla mnie