Palin - Anula ostatnio wrzucila na FB przepisa na zupe krem z groszku, nie wiem jakiego ale byl ;-) Oby Tobie udalo sie urodzic tydzien wczesniej, ale nie szybciej !!!!!!
Sprzatam, sprzatam bo jak MIkotko mowila, wtedy sie nie mysli o wszystkim innym. To i ja nie mysle, ze bede sie turlac nie wiadomo ile
Anielek - prawda ?? ja tez Mikotka do domu bym nie wpuscila bez generalnego sprzatania, a i to nie gwarantowaloby sukcesu

( to bez zlosliwosci ;-)) super goscie sie zapowiadaja !!! Siostra juz wie o ciazy ???
Mikotku - a sobie to w sumie kupilam tylko plyn micelarny, ale wizelam tez mydelka w plynie do rak, jakies zele pod prysznic, E kremy do twarzy i perfumy sobie wybral, Tymkowi nowe kaczuszki do kapieli bo poprzednie zaszly juz od srodka brzydko, no i sloiczki dla Nelic. Ale ze za wiekszosc rzeczy placilam 50 % (marki wlasnej ),a za reszte 75 % to troche mniej wyszlo ;-)
Madzia - 15 lat !!!!!!

toz to w podstawowce zaczeliscie chyba

heh tez oistatbnio mowilam do E ze nie chcialabym mamy przy porodzie np. nie dlatego ze by sie zamartwiala, ale czulabym sie skrepowana mimo wszystko