Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Coz za wyciskacz lez...no nie moge tez sie poryczalamMnie ostatnio na You Tube wyskoczyła piosenka Arki Noego "Ja jestem". Ja się poryczałam, puściłam mojemu A - też się popłakał. I jak kiedyś nie przepadałam za tym zespołem, tak teraz mogłabym tej piosenki słuchać godzinami.
Arka Noego - Ja jestem - YouTube
Zmienisz zdanie gdzies po pol roku...hihihihih kiedy nawet litr kawy rano Cie na nogi nie postawihahaha
Ja sie nie moge doczekac tych bezsennych nocy![]()

Ja tez tak miałam, wzruszało mnie byle co ale kiedy widziałam reklamę rożnych fundacji i chore dzieci to musiałam przełączać, zaraz miałam mokre oczy i zaczynałam płakać
Mnie ostatnio na You Tube wyskoczyła piosenka Arki Noego "Ja jestem". Ja się poryczałam, puściłam mojemu A - też się popłakał. I jak kiedyś nie przepadałam za tym zespołem, tak teraz mogłabym tej piosenki słuchać godzinami.
Arka Noego - Ja jestem - YouTube[/QUOTE
ja tez sie poplakalam . A te dzieciaczki super![]()
kurde hmm jak byłam mała i słyszało się tą piosenkę to w ogóle na mnie wrażenia nie robiła, a dziś zaskoczona waszymi reakcjami włączyłam i kurde łzy faktyczne płyną. A test ?? fantastycznyDziś wracając z przedszkola Antosia opowiadała jak spędziła czas i mówi mi tak : i dziś ległam na Adasia
ja wielkie oczy i pytam co zrobiłaś ?? Ona: no ległam
Ja pytam: ale jak ?? Tosia : no legac to znaczy zamknąć oczy . I hmmm za cholerę nie wiedziałam o co jej chodziło. A teraz moje dziecko oświeciło mnie, że legac to znaczy mrugać :O, i oczywiście tekst : mamo to Ty takich rzeczy nie wiesz ???? Ehhh w ogóle rozwalają mnie nieraz jej teksty typu : tatooo prawda, że motyle to nie są nietoperze ??, albo Luka: Tosiu, dobra zupka?? Tosia : taaaak, tylko trochę dymi
wesoło mamy
Ciekawe czy ten drugi bobasek też będzie taki energiczny i mądraliński
Heh i wahania smaków u mnie znów dają w kość. Opitoliłam pół opakowania kasztanków, i poprawiłam bułeczką z pomidorem i cebulka
no dowaliłam bo teraz " niedobrze oj zgaga nadkwaśność w żołądku"
pokarało mnie
![]()