Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka po wizycie jestem pożadku jak narazie tylko już mam dośc bo lekarz mi powiedział że l4 będzie mi mógł wypisywać do stycznia a potem jestem w dupie bo do pracy mnie nie przyjmą już całkowicie zgupiałam w pierwszej ciązy to nie pracowałam to sie nie przejmowałam tym a teraz nie wiem co robić ...
30 Listopada ide na usg prywatnie bo nie chce mi sie czekac tak długo w kolejce ale mój lekarz będzie robił.
Jeszcze dziś będe musiała chomika zakopać ehh az mi szkoda a nie wiem co mam dziecku powiedziec chcialam podmianke zrobic ale jeszcze nad tym pomyśle z męze co robić aby nie przezwał ten maly tego....
oki uciekam posprzatac troszke i pranie powiesic bo mi sie uzbierało
wiem że naprawdę mam leżeć ale z maluchem i tak tego nie robię i teraz nawet do sklepu boję się ruszyć żeby czasem wtedu Zus mi na kontrolę nie wskoczył