reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Terii - madrala z Darii ;)
My dla Tymka mamy pare rzeczy ale myslimy o rowerku biegowym jako czyms duzym. Nelka tymbardziej nie bedzie wiedziala o co chodzi ale ze dostala od babci zestaw grsechotek i gryzakapw to bedxie na swieta bo poki co za mala :p

Wy uwielbiacie allegro a ja ebaya .... miglabym buszowac non stop tylko potem ointo juz tak milo jie wyglada ;)

Anula - super ze nasteona 4 u Was ja czekam na nie jak na zbawienie.... dziaselka wszytskie popuchnieta ma wiec czekamy

Terii -piekne sukieneczki !!!! Ja az sie boje etapu mega rozu, fredzili i tancujacych sukienek jak to moja cherzsnica mowila ;)

Kinia - tule mocno i wspolczuje moze mama jeszcze zmieni zdanie.
Tymek usnal troche z nim posiedzialam, potem Nelka w ryk, poszlam wzias butelek by dojadla injuz szlam z nia do Tymka ale tam cisza wic zasnal . Bylismy na spacerku alenzimno jest. Lece pod szykować obiad aby byl jak glodzilla wstanie ;)

Aaaa i mialam pokazac Nelce w jej oierwszej sukienusi...juz jest nanstyk :/
I jeszcze Tymek ktory mial wielka frajde z lezaczka i karuzelki !!!

Załączniki

• 1417437096341.jpg
    1417437096341.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 1417437109125.jpg
    1417437109125.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 59
Anula dziękuję :-*

Kingusia może mama zmieniła zdanie? Ze względu na własne plany?

Gosiak uśmiecham.się do zdjęcia Nelki ;-) Zosia tez miała te sukienkę jako pierwsza w ogóle kupiona sukienkę :-) Mikotkowy jej kupił jak.tylko Zosia się Urodziła. Mam do niej wielki.sentyment ;-)

Gosiak ale slodziakiii :-)
Co do tanczacych spodnic hahaha u nas przez jakis czas w pezedszkolu byla masakra z Tosia :p chciala chodzic tylko w krecacych spodnicach :p Teraz czasem tez sie upomina o sukienki i spodnice ale wypracowalismy kompromis. Dowolnosc stroju w ppniedzialki i czwartki, za to wtorki, srody i piatki getry albo spodnie bo ma wtedy kolejno gimnastyke artystyczna, gimnastyke korekcyjna, zajecia taneczne i wf. Plusy szkoly sportowej :p w przyszlym roku dojdzie basen pewnie, bo budowany jest przy szkole. A w 4 klasie to juz w ogole bo profilowe klasy juz beda tj albo lekkoatletyczna, albo z z pilka reczna, albo plywacka.

Aaaa przy okazji mialam pytac... zauwazylam ze na wielu fotkach Wasze dzieciaki sa w pantofelkach. Hmmmm Loli popitala w skarpetach ale moze czas kapcie jakies kupic?!?!?

Anula wow! Super, że jest taki wachlarz zajęć dodatkowych. Plusy mieszkania w mieście :-/ u nas nawet domu kultury nie ma :-( Tosia, to mała strojnisia :-) Kochana, zadomowiliscie się już na.nowym mieszkaniu?

Mikotku raczej plusy tej szkoly, w naszej rejonowej by w zerowce nawet wfu nie miala :-\ I dziekuje ze pytasz -.tak zadomowilismy sie. Jeszcze duzooo reczy trzeba zrobic, wiele mi sie nie podoba ale hmmm juz traktujemy to mieszkanie jak NASZE a nie tesciow.

Mikotku raczej plusy tej szkoly, w naszej rejonowej by w zerowce nawet wfu nie miala :-\ I dziekuje ze pytasz -.tak zadomowilismy sie. Jeszcze duzooo reczy trzeba zrobic, wiele mi sie nie podoba ale hmmm juz traktujemy to mieszkanie jak NASZE a nie tesciow.

Dobrze, że widzisz plusy :-) a co z ta szafa? Doczyscilas?

Właśnie kończę sprzątać pokój Zosi. Generalnie. Szafa juz skończone, żyrandol umyty. Zostało zetrzeć kurz z szafy i zrobić okno. Ale dzisiaj Strasznie wieje. Także nawet nie wychodzę na balkon. Jedno z pudeł z dekoracjami wsiąkło. Diabeł ogonem nakryl :-/ szukam i.juz brakuje mi pomysłów, gdzie je zabunkrowalam :-/

Mikotku - oj sukienusia jest przeurodza no i jaka frajde mialam ja wciskajac Nelke w rajstopki :-p tez musze przejrzec komode dzieciakow bo z czesci Nelka na 100 % juz wyrosla ( :-p) a i u Tymka cos sie znajdzie. ALe jakos weny mi brak

Anula
- WOW zazdroszcze Tosi , bo zawsze chcialam chodzi do sportowej klasy/szkoly, ale mam twierdzila, ze wtedy sport bedzie na pierwszym miejscu a nauka pojdzie w las, wiec zaliczlam sksy ;-) wybor szeroki, mnie by chyba pilka reczna za serce chwycila :-pja kupilam kapciuchy bo u nas chlodno, od sasiadki z dolu ciagnie jak cholercia (ni wie czy nie grzeje czy co) ;-) sa mieciutkie . Gdyby nie chlodek tez by Tymek latal w skarpetkach, bo czasem sciaga kapciuchy ;-) Czytalam, ze dla dziecka najzdrowiej na boso lub w skarpetkach :tak:

Jutro przychodzi do nas kots z agencji nieruchomosci bowystawiamy na nowo mieszkanie. I wszystko fajnie, ale w domu to mamy sajgon :eek: czas zaczac chyba ogarniac :sorry:

Dzieci spia.... obydwoje i cale ich szczescie :-D

reklama
witam się :)

Czytam tak wyrywkowo i nie nadrobię...

Kingusia bardzo mi przykro :( Jakbym miala blizej to bym Ci sie Laurka zajela ..

Ania ja tez musze jakies kapciuszki znalezc dla Wojtasa bo biega w skarpetkach a u nas jest zimno w domu :szok:

Do góry