reklama

Czerwiec 2013

reklama
Wisienka przeceny Ruszyły :-) ale Jeszcze czekam, ba kolejny rzut cen. Dzisiaj jedna z galerii była zamknięta, brak wolnych miejsc parkingowych :-o te 4 pewnie poszły w piersi ;-)

Madzia kupujemy? ;-) ludzie poszaleli. My dzisiaj kupiliśmy tylko chleb. A przecież i tak świeżych dostaw nie ma w sklepach :-o

Kingusia Zosia piątka Idzie i idzie :-( może faktycznie nowe kozaki trzeba?

Teri powodzenia jutro! Daj znać czy coś upolujesz :-) najważniejsze że bez gorączki. Ciekawe o której pójdzie spać???

Mikoto
Ja też jeszcze czekam. W tamtym roku kupiłam za 20 zł kurtkę dla Tosia ze 179. Teraz ja nosi. Mam nadzieję że w tym roku kupię i Mili i jemu. No i sobie koniecznie spodnie, bluzkę i sweter
Oj chciałbym w piersi ...

Mikotku Tosiu ma ostre zapalenie gardła i migdałków. Dostał amotaks i już po jednej dawce gorączka przeszła a mieliśmy ją 4 dni i to w święta :( Apetycik mu jeszcze do końca nie wrócił ale je po troszku, pije i to jest najważniejsze.

Tosiu już śpi, K czyta Juluni bajki a ja mam czas dla siebie. Dzisiaj cały dzień mamy jakiś nerwowy, ciągle się kłócimy. Chyba za dużo już tego wolnego

Wisieńko rewelacyjna obniżka! Ja się boję kupować tak daleko na zapas bo nie umiem utrafić z rozmiarem. Poza tym Laura ma długie ręce i czesto bluzki czy kurtki mają za krótkie.
Nie wiesz gdzie znajdę buty w tak rewelacyjnej cenie? :-D

Kinga.
W ccc teraz - 35%. A jaki rozmiar? Ja Tosiowi kupuję na taki rozmiar jaki nosi Mila teraz. On jest duży tzn. Szeroki i nawet jak za duża dobrze wygląda.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry