reklama

Czerwiec 2013

Mikoto Laura jeszcze się przewraca w łóżeczku, przed chwilą ją zaniosłam. Jaką czapkę kupiłaś Zosi?
Przypomniałaś mi o bodziakach. Przydałyby nam się na krótki rękaw, najlepiej z f&f, ale do tesco daleko...

reklama
Zdjęcie :-/

Załączniki

• 1420314166382.jpg
    1420314166382.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 59
Robaczku a to maly akrobata! I do tego jeszcze magik!
Emka ojej ti dlugo :-( ale Karinie tez dlugo szly 3 (nie pamietam tylko ile czasu :-/), szybciej wyszly 4
Teri dokladnie! Biora tyle ile dadza rade wziasc i koniec.. Jak byla wyprzedaz w lidlu to jedna babka wziela z 6 patelni :-/ fajna ukladanka :-D z lidla? Ale super organizer! Bomba! A kryjowka pierwsza klasa ;-) Karinka tez ma Kubusia Puchatka :-D w wersji mini i maxi ;-)
Mikoto ojej :-/ zeby chociaz sie juz przebila :-/ no prosze, a Karina przewaznie spi w aucie, jezeli jedziemy dluzej niz 10 min :-P ale slodko spi :-D pewnie wczoraj wszystko powybierali w sklepach :-/ szkoda, no ale z pustymi rekami nie wrocilas ;-) super czapeczka :-) obyscie.dzisiaj mialy spokojna nocke!
Gosiak Hmm.. Moze jutrzejszy bedzie lepszy domek? Trzymam kciuki!
Kingusia moze Laura jeszcze nie wie jak sobie poradzic? A to pierwszy raz taka sytuacje miala? O matko! Normalnie brak slow! A jej maz nic nie powiedzial? Przeciez moglo dojsc do tragedii :-/

Uff... Udalo mi sie przetrzymac Mloda, polozylam ja o 19:30 (oczywiscie placz byl :-/ ale krotki), ale bylo ciezko :-/ o 17 dopadla ja sennosc, a jeszcze do tego tak wyrznela, ze poleciala na kant framugi :-/ matko, az serce mi sie scisnelo jak zaczela plakac :-( myslalam, ze nic sobie nie zrobila, ale rozciela sibie gorna warge ( strasznie jej krew leciala), a do tego walnela bokiem glowki i na czubku ucha zrobila jej sie sina kulka z czerwona plamka, a za uchem czerwony guz :-( chyba 30 min probowalam ja rozweselic jak przestala plakac, żeby juz tylko nie plakala :-( ehh.. Ciezki dzien, ja od rana zakatarzona, z bolacym prawym migdalkiem :-/ mam nadzieje, ze Mloda przespi spokojnie noc, ja sie.biore za prasowania (ciuchy z 3 pran na mne czekaja), a jak pozniej dam rade to poczytam podrecznik do nauki jazdt, ktory dzisiaj dostalam.

Witam się z lampką wina

Wisieńka zazdroszczę wypadu na narty, my mamy kolędę 7.01 cieszę się, ze m w domu to będziemy razem

Paulunia8713 jak to ksiądz nie przyszedł na kolędę? To jest możliwe, że opuścił całe osiedle. Może ten katar u Tosia to na zęby właśnie.

RobaczekII powiem Ci, ze moja mama żyje za nieco ponad tysiąc złotych i ma do wykarmienia 4 osoby, podziwiam ją za to, ze żyje od pierwszego do ostatniego ale nie pożycza i nie chce pomocy. W tygodniu gotuje zupki a mięsko na niedziele tylko, szynki też od świeta kupuje, chyba, ze świnka zabita. Co prawda, za mieszkanie nie płaci bo mieszka u brata, ale ma tym sposobem dodatkową osobę do wyżywienia, oprania i opłacenie rachunków. Ojciec ze swojej emerytury spłaca kredyty, które zaciągnął na picie a resztę i tak przepija. Faktycznie mało o zawał, musiał zgłodnieć Hubi. Filip też nogę do góry zadziera i wychodzi górą łóżeczka, dlatego ma wyjęte szczebelki aby nie upadł na głowę.

_Marys_
co za fajne klocki mała dostała, takie inne, klimat świąteczny

teri114
ja chciałam się wybrać do Lidla dziś po piżamkę, dobrze, ze nigdzie nie pojechałam. Ta układanka też z Lidla? W jakiej cenie? Bardzo fajny kącik na zabawki

mikoto słodko śpi Zośka w aucie

Kingusia91
Filip też niestety zabiera zabawki dzieciom jak tylko jakieś weźmie do ręki, ostatnio nawet jest płacz jak usiądę do męza komputera a nie do swojego laptopa, zaraz bierze tate za rękę i mnie wygania, sama nie wiem jak sobie z tym poradzić. Żona chrzestnego strasznie nieodpowiedzialna osoba.

gosiak_85 oby się udało po Waszej myśli. Nelka też ładnie śpi w nocy.

Wino się skończyło, lecę się kąpać i do łózka. Dobrej nocki

Czy ten mój synuś nie może być wreszcie zdrowy:-( Dzisiaj jak już pisałam na fb K musiał jechać z nim do lekarza. Po obiadku zmieniałam mu pampersa i zauważyłam, że on jest cały wysypany (taka mała drobna kaszka). Biegiem ubrałam, dałam pesel i pojechali a ja sobie miejsca znaleźć nie mogłam tak się o niego bałam. Lekarz stwierdził uczulenie na antybiotyk więc przepisał inny do tego syrop. Nie wydawał się kompetentny wręcz K stwierdził, że podejście miał olewcze i mało co słuchał co się do niego mówiło. Dlatego nie wiem czy wykupywać nowy czy to właśnie antybiotyk jest powodem wysypki. Coś jednak zrobić trzeba bo oskrzela czyste nie są :(

Maryś a właśnie dobrze, że mi o wapnie przypomniałaś muszę spróbować. Już pomysłów mi brak na pozbycie się tego kataru. Prezenty super :)

Justa Co do księdza to było tak, że 3 lata temu porobił listy i kazał wpisać kto będzie go przyjmował a kto nie bo jak stwierdził dla kilku rodzin on chodzić nie będzie. I nie wiem co się działo ale kolejnego roku w ogóle nie chodził. Nie wiem czy ten katar to na zęby. Na razie nadal na oskrzelach czysto nie jest więc kontynuujemy antybiotyk. Mamy już dosyć a on chyba najbardziej

Robaczku krokiety robie tak jak pisały dziewczyny. Najpierw naleśniki smaże a potem zawijam w nie różne farsze. Robie jeszcze z andrutów. Robi się je o wiele szybciej i również są smaczne :tak: Co do Hubisia to prawdziwy z niego akrobata. Dobrze, że nic sobie nie zrobił. Oj Hubiś, Hubiś dbaj lepiej o serduszko mamusi !!!!!

Tosiu wstał po 14 a już o 20 spał. Nie ma biedaczek siły przez te katarzysko. Jula za to jeszcze siedzi i nie w głowie jej spanie mimo, że o 7 wstała. Jutro koniecznie musi wyjść z domu i się wyszaleć bo wtedy łatwiej jej zasnąć.

Wczoraj pisałam, że nie lubie rozmów tel a dzisiaj pół godz z teściową rozmawiałam. Jula od środy już idzie do zerówki więc musiałam załatwić opiekę nad Tosiem, żeby nie ciągnąć go w taką pogodę. Teściowa przyjedzie po Jule w srode, w czwartek i piątek ją zaprowadzi. Muszę tylko pomyśleć nad jej odbiorem w te dni.

Teri ale super kącik ma Daria. Szkoda, że nie udało ci się kupić pościeli ale za to układanka świetna.

Ostatnia edycja:
Marys biedna Karina :-( super, że udało Ci się ją przetrzymać. Zmykam do łóżka.i studiuj krzyżowki ;-)

Justa chylę czoła przed Twoja Mama. 1000 zł.nam idzie na rachunki, jeżeli jest w tym.rata za.prąd :-/ Kładz się i.Odpoczywaj.,należy Ci.się.to jak.mało.komu.

Paulunia biedny Tosiu :-( podaj wapno. Ale dałaś Mu jeszcze ten.stary antybiotyk? Bo jeżeli.to reakcja na.niego to nie będzie poprawy :-( ale z.Julli twardzielka ;-) super,że możesz liczyć na Teściowa.

Właśnie wyjęłam pranie i wstawilam kolejne. Lecę zmyć naczynia i kładę się.

Mikoto Laura ma taką szarą czapkę tylko z króliczkiem. Bardzo ją lubie ;-) a w tesco kupuje zwykłe, bawełniane body na krótki rękaw. Wzorki nie mają dla mnie znaczenia, bo i tak zakładam je pod bluzeczki. Właściwie to często kupuje białe.
Marys współczuje wypadku Karinki :-( dobrze że udało Ci się ją przetrzymać. Mam nadzieję że uregulujecie pory spania.
Laura już nie pierwszy raz miała sytuacje że dzieci zabierają jej zabawki a ona nic...
A co do tego chrzestnego to nic sie nie odezwał a ona też nie była jakaś przejęta :szok: dla mnie to szok. Te schody są takie wysokie... dziecko się mogło zabić!

Laura zjadła 210ml mleka. Pierwszy raz tak dużo :-)

Mikoto nie nie dałam mu. Dałam tylko clemastinum. Palin polecała ten nowy antybiotyk więc chyba wyślę K do apteki i podam od jutra. Jula już śpi. Przez tą pogodę siedzimy w domu i nie ma się gdzie wyszaleć. Dobrze, że już od środy do zerówki. Z niej wraca tak zmęczona, że już o 19 chce iść spać :)
A ty kładz się kochana i odpoczywaj. Oby Zosia spała spokojnie całą noc. Mój przez katar cały czas popłakuje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry