reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam,
Skoczylam prasowac przed polnoca wiec nie mialam juz sily na uczenie sie przepisow :-/ ale dzisiaj mam nadzieje, ze nadrobie ;-) Mloda sie budzila co jakis czas, poplakiwala, ale pozniej juz przestala i dospala do 9, wiec dzisiaj kolejny dzien bez drzemki :-/ pogoda beznadziejna, wieje, pochmurno i mokro, ale i tak bysmy nie wyszly na dwor, Mloda jeszcze kaszle :-/ a ja wstalam z zapchanym nosem :-/
Justa wow pelna podziwu jestem dla Twojej mamy! U nas 2000 idzie na oplaty :-/ a w tym jeszcze rata za mieszkanie jest :-/ a do tego paliwo za ktore placimy 600 zl :-/
Paulunia u nas wapno troche pomoglo na ten katar, nie jest juz takie widniste ;-)
Kingusia moze Laura jeszcze nie wiem jak ma reagowac ;-) spokojnie, rozkreci sie na pewno :-)
Wisienka super! Pogoda dopisala Wam na narty ;-) haha usmialam sie, tekst Mili bezbledny :-D
Robaczku ucalowana ;-) ojejku to ciezka nocka za Wami :-( jeju to masz nieustraszonego Hubisia! Oj Lobuziak pelna geba ;-) jezeli jestesmy same popoludniu to Karina lata za mna wszedzie, jak jestesmy z M to juz tak nie, ale do kuchni zawsze poleci za mna :-/ i chodzi za nami do lazienki, smieje sie, ze to taki maly podgladacz bo kladzie sie przy drzwiach i zaglada przez dziurki w dole :-P
Teri wow ale.sniegu Wam nasypalo :-D ooo jak slodko :-D a ukladanka pierwsza klasa! :-)
Palin widze Aro troch jak M, gra do nie wiadomo ktorej, a pozniej focha sie ze musi wstac, ach te chlopy, jak dzieci czasem :-)
Mikoto ciesze sie, ze nocka byla lepsza :-)

Marys oj porannego śniegu już nie ma :confused: ładnie Karina pospala jak ucho i guz dziś?

Pieczemy mafiny przepis z gazety ale podstawowy ten sam Co mikito z tym że mocno czekoladowe z 3 łyżkami cacao i pokruszona czekoladą mleczną czuć czekoladą w całym domu bosko :rolleyes:

Przez okno słońce oslepia :confused:

Ostatnia edycja:
Robaczku tak mi przykro! :-( wiem.jaka jesteś umeczona :-( tym.bardziej ze S. Nie ma i nie ma.kto Ci pomóc :-( super ceny! Co porabiacie? Hubi śpi?mówisz ze drugie dziecko to przeciwieństwo pierwszego??? :-P to jak nic, drugie Mikociatko będzie spało :-P super jest ta wykładzina z aplikacją miasteczka!

Wisienka super! Bardo sieciowe, że noce wróciły do normy :-) ha ha ha opis kolędy boski! Mrowkojad w wykonaniu Mili pewnie oskarowy :-D a wie Maleńka jak zareklamować księdza :-P

Teri dokładnie tak jak piszesz NT karmienia piersią. KOCHAM CIE DARIA! Powtarzam się, wiem, ale Daria jest niesamowita! O matuchno! Te muffiny muszą być boskie w smaku! Daj chociaż zdjęcie!

Marys sporo opłat u Was. Ale teraz ceny rąk wywindowaly za.wszystko! :-o

Przed obiadem.Byliśmy w Lidlu, po wczorajszych promocyjnych pościelach nawet folie nie zostały :-o w ogóle nie było niczego! Mikotkowy w proficie kupił.trochę ubrań.roboczych, także pranie juz się robi. A na deser będzie koktajl z borówkami, malinami, jezynami, porzeczkami. Czekam aż się rozmraza i miksujemy ;-)

Zosia leżała na kanapie w salonie. Oglądaliśmy leniwie tv. Usnela :-D

Mikoto super że Zosia śpi oby drzemku wróciły jeszcze :) hehe to u Was w lidlu to samo mm mm Ale smaka robisz na koktajl proszę dla Ciebie fotka ;)

Załączniki

• 1420374559036.jpg
    1420374559036.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 64
Teri, dziejuje, ze pytasz po guzie śladu nie ma, a ucho ma fioketowe u gory :-/ ta pogoda moglaby sie w koncu zdwcydowac :-/ o jaaaa az mi slina pociekla do kolan :-D ale pychota :-D
Mikoto za sama rate kredytu i czynsz mieszkania i parkingu placimy 1600 :-/ o tyle na razie bylo dobrze, ze jak przychodzilo rozliczenie za czynsz polroczne to do tej pory bylismy na plusie i w roku wychodzi na to, ze mamy 3 miesiace za darmo ;-) niestety prad ciagle.idzie nam do gory :-/ a myslalm, ze sie zmniejszy jak wroce do pracy :-/

Marys
O której Karinka idzie spać bez drzemki ? Mnie dziś czeka prasowanie
Teri
Boska Daria. Tosiu mówi tylko cieeeee. Muffiny apetyczne mniam
Mikotku
Dobrze że nocka lepsza. A ja nie wiedziałam że w Lidlu posciel. A potrzebna nam. Koktajl poproszę choć na fotce. U nas brokułowa i spaghetti

Jeśli chodzi o opłaty to my z przedszkolami mamy 3500. Szok. Dlatego nam tak ciężko. Nie wiele zostaje na życie. Sam kredyt i czynsz to 1800 zł. Do tego Internet, telefony, gaz, prąd, przedszkola (800) , Pawła dojazdy i rata. Szok, szok, szok.

reklama
Wisienka przewaznie 19-20 udaje mi sie ja przetrzymac, ale jak juz nie da rady to po 18. 800zl za przedszkole? Masakra :-/ u nas dochodza jeszcze dojazdy M, prad, tv i internet, telefony i raty za sprzet komp M, dwie mi znikna w marcu, alr niestety jedna do pazdziernika :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry