reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej kochane. jesteśmy już w domu. Po drodze byłyśmy jeszcze u koleżanki po swojskie jaja bo mamy kury przestały nieś :-p

W sprawie stoliczka dalej cisza buuu :dry:

Robaczku jestem jestem ponad godzinę siedzieliśmy z Dawidem nad jednym zadaniem i nie mogliśmy zrobić ale w końcu się udało potem zrobiłam sobie spa maseczki na twarz i włosy i ja sama 15 minut w wannie :p
Wyłączam wszystkie dźwięki w telefonie żeby mnie nie kusilo co chwilę czytać telefon ograniczam do minimum zaczęła się szkoła to wiesz jak jest trzeba też dużemu dziecku poświęcić dużo czasu to już 5 klasa za rok egzamin szóstoklasisty jestem w szoku kiedy to złeciało :o:rolleyes:
Baw się dobrze z sąsiadka
Wisienka o matko jakie menu jesteś miszczem kuchni :thumbup: wszystkiego najlepszego dla Was kochani

Kingusia no takie czekanie najgorsze żeby tel nie poddać :confused:

I wieczór kolejny dzień detoksu zaliczony jestem zasypana pryszczami :eek::o

Skąd Wy macie takie duże dzieci? Tymek nosi 74 :-)

Mikoto Ty leniwy dzień? Nie wierzę ;-) Ja dziś po pracy aktywnie-najpierw szmateks.. ale mój ulubiony schodzi na psy a polowałam na spodnie dla chłopaków. Potem poczta i zakupy. Kupiłam jogurty naturalne, serki wiejskie i banana i kiwi do koktajlu ;-) Wydałam 150zl ale było tam też mleko, pampersy, mięso, różne sery.. Muszę upolować kaszę jaglana jak ją tak chwalicie! Na obiad wymyśliłam krem z dyni z imbirem i kurczak z chilli.. zobaczymy jak będzie smakować, bo do tej pory nie miałam czasu.. Popołudnie minęło mi na wyglupach z dziećmi :-D
Jak Babcia?
Aaaa właśnie gdzie Twoje emoty? Może chociaż jeden dziennie z kompa? Prosimyyyyy :-D

Wisienka ja jem waze w pracy.. nie chciałabyś widzieć mojego biurka i krzesła i podłogi wokół.. i pewnie w klawiaturze też tego pełno siedzi :p
Klienci Cię uwielbiają! Ja od jednego ostatnio dostałam zakaz urlopowania się :-/
Kochana my mamy gości w sobotę więc poproszę o przepis na
Sałatkę śledziową z ziemniakami
Jakie warzywa do dipu dajesz? Ok już doczytałam.. nadrabiam kilka stron-tak produkujecie!!

Teri ja cały dzień szalałam z chlopakami a zapomnialam o lekcjach.. wyjdę od Tymka i idę do Matta :-/ Potem spiszemy cytograf :-D Ciekawe kiedy ja zjem w końcu? ;-) A potem ćwiczenia.. bo wczoraj opuściłam :(

A gdzie Natis-miała już być z nami?

Gosiak Gratuluję kupca! :-D

Robaczku jak to w lodówce?
Jakie warzywa zrobiłaś?
Co to za Amelka?? Pierwsza miłość?
Matt też jest inny jak nie gra. Gry budzą w nim irytacje.. chodzi nerwowy, buczy. Dziś próbował włączyć laptop, bo się sprzedał, że jest jakiś kod :p Ale jak wróciłam z pracy to czytał książkę, nawet jeśli wziął ją tuż przed moim przejściem, to było to miłe :-D
Robaczku a czym Ty się w zasadzie zajmujesz w pracy? Jakie teksty piszesz?

Korba super pomysł z tymi pokojami dla dziewczynek! Zapewne Natis coś Ci super doradzi ;-) Teraz tylko życzyć Ci wygranej w lotto. Grasz w ogóle?

Przepraszam jeśli bardzo w tym poście nasmiecilam ale czytam i odpisuje.. czytam i dopisuje ;-)

Wisienka dla mnie jesteś Perfekcyjna Panią Domu! Organizacja na tip top!

Robaczku ha ha Hubi jest niesamowity! Zaskakuje na.każdym kroku! Bawcie się dobrze :-)

Kingusia może jeszcze Dzisiaj dostaniesz odpowiedz???

Teri wow! Super ze znalazłaś czas dla siebie! O której Kladziesz Darie?

Madzia ale posta strzeliłas :-o :-D oprócz z jaglanej, polecamy gryczana, prawda Teri? Kuskus, amarantus. Co kto woli. Jak z laptopa wstawię emoty to i tak.ich nie wyświetla na telefonach :-/ a większość z nas korzysta z aplikacji ;-) a laptopa nie włączam.przy Zosi.

My też już wykapane. Sprzatnelam kuchnie, łazienkę i salon. Poodkurzalam. Normalnie mamy psa na kablu, tj. Odkurzacz, wyprowadzam go na spacer przynajmniej raz dziennie :-/ pranie się pierze, woda na kaszkę przygotowana. Jeszcze trochę i idę dać Zosi jeść.

Ostatnia edycja:
Mikoto właśnie będę odkurzac witaj w klubie i u nas pies na kablu haha
Ogarne kurze i idziemy się myć o 20 chcemy być w łóżkach

Madzia 74 :what:U nas było rok temu :confused: pisz cyrograf pisz smakowicie i u Ciebie

I szlak trafił moja organizację. Nie ma wody:mad::mad::mad::mad::mad::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Madziu gotujesz ziemniaki w mundurkach trzesz na grubych okach. Dajesz ziemniaki ja ok 2-3 cm , potem warstwę cienką cebuli w kostkę, przelej ją wrzątkiem na sitku, potem warstwą korniszonow w kostkę, warstwa śledzi w kostkę , dobre są te z biedry i znów ziemniaki. Po każdej warstwie ziemniaków i śledzi polewasz sosem czosnkowym. Majonez i jogurt pół na pół i do tego sól i czosnek. Ile lubisz. Ja dużo czosnku.
Mikoto
Do twojej perfekcji mi daleko kochana
Teri
Już za rok gimnazjum. Szok. A ty nadal jak 18 latka.

Hahaha dziewczyny, KOCHAM WAS :) uwielbiam Was czytac , pies na kablu :)
Madzia za dzisiejszego posta masz u mnie kawe z wódką ! Bezbledny ! aż nie wiem co dalej miałam pisać :D

Mikotko, Teri,
czyli znacie amarantusa ? Dobre to ? ja nigdy o nim nie słyszałam. Kupiłam teraz przez neta kaszkę z niego i jestem ciekawa czy dobre :)
Psa przechadzam po mieszkaniu zawsze rano bo kot przez noc nabrudzi :D

Kingusia
, i co , jest jakiś kontakt ? Widzisz, byłaś po wijskie jaja a ja dziś dwa razy zapomniałam kupić :(

Madzia
skad mam takie duże dziecko ? Bocian mi przyniósł a Tobie nie ? W kapuście znalazłaś może ?
Amelka to kolżanka z klasy, właściwie przyjaciółka, są w szkole nierozłączni. Ja myślę że to tak już nieświadoma miłość ... ale bardzo fajna dziewczynka. Super się dogadują.
W pracy sę zajmuje tym co robię dla klientów. S stawia strony a ja je oprawiam merytorycznie. Teraz piszę na temat robót ziemnych, utylizacji, transportach, kruszywach, melioracji ..... musiałam pozać branże :D Śniło mi się to nocach :D a masz proszę moje wypociny Roboty ziemne Ponad to zajmuję sie pozycjonowaniem i do tego też muszę dużo pisać. Bo pisane indywidualnych tekstów mocno pomaga w pozycjonowaniu. Piszę jeszcze artykuły do gazet, pijar i mnóstwo innych rzeczy :D ( zalinkowałam, przepraszam ale zawsze to link w sieci pomocny do pozycjonowania :D )

Ide ogarnąć salon i łazinkę i po paczke czipsów. za pół godz pije :D

Mikotko WPADAJ też ! Wypożyczę Ci helikopter, którym jutro polecę do Wiśniów ;-)

Wisienka o szlag z tą wodą :mad: za rok jeszcze 6 klasa teraz jest w 5 Ale już robią zadania pod ten egzamin Ale już nie raz brali go za mojego braciszka z racji podobizny ;)może z tą wodą to chwilowe?

Robaczku chylę czoła nad tym co robisz :eek::what:;) szkoda faktycznie ten przyjaźni :(dlatego właśnie nie lubię przrprowadzek :( ja tego amarantusa jeszcze nie jadłam :confused:
Madzia kaszą jaglaną Daria się zajadala aż w szoku byłam polecam też gryczaną i kuskus

reklama
Teri i jak? Wszystko zgodnie z planem??? ;-) ja wcale się nie dziwię, że biorą Was za rodzeństwo! Bardzo młodo wyglądasz! A Dawid tez jest postawny, wysoki, nadrabia :-)

Wisienka ojejku :-( a było jakieś ogłoszenie??? Moja perfekcja leży i.kwiczy u stóp Twoich <3 przepis proszę wrzucić na kulinarny, aby nie zginął.w czelusciach.naszych postów :-)

Robaczku zbieram.szczękę z podłogi! Kochana, Ty jesteś wielozadaniowiec, nie tylko jako kobieta-matka, ale też kobieta pracująca! Lecę! Choćby na miotle :p

Zosia zasypia. Idę zrobić herbatę.

Do góry