Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W dodatku w tym cyklu mało się staraliśmy,więc jestem raczej pewna,że nic z tego.Ale nie załamuję się,lipiec to też fajny miesiąc,taki..hm..wakacyjny.Obiecałam sobie,że tym razem już nie odpuszczę.
Będę męczyć mojego P. do upadłego,choćby miał się nerwicy nabawić.Haha. Żartuję.HejkaPrzepraszam,że się nie odzywam,ale obecnie mam masę problemów.
W dodatku w tym cyklu mało się staraliśmy,więc jestem raczej pewna,że nic z tego.Ale nie załamuję się,lipiec to też fajny miesiąc,taki..hm..wakacyjny.Obiecałam sobie,że tym razem już nie odpuszczę.
Będę męczyć mojego P. do upadłego,choćby miał się nerwicy nabawić.Haha. Żartuję.
Mam nadzieję,że u was wszystko ok i trzymam kciuki za każdą,aby to był "ten" cykl i aby ciąża rozwijała się prawidłowo.![]()