Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Korba.. może spaghetti z łososiem? najszybszy i najprostszy obiad, jaki znam: na patelni zeszklić cebulkę,dodać czosnek, chwilkę przesmażyć, wrzucić pokrojonego łososia (plastry. lub kawałki). gdy zmieni kolor na jasnoróżowy, dodać śmietanę (najlepiej 30%) i łyżkę-dwie, koncentratu pomidorowego. Przyprawić, opcjonalnie dodać koperek, jak kto lubi (duuużo koperku)dodać ugotowany makaron, wymieszać, zajadać :-)
Dzięki kochana;-)
Zamykam je zawsze w kuchni i zostawiam kołdrę, żeby miały mięciutko, przychodzę z małą z przedszkola a tu..... rozgryziona poszewka i pościel , piór cała kuchnia, jeszcze pieski zaczęły się cieszyć i biegać po tym
wszystko latało po całej kuchni
, wywaliłam ją na dwór , sprzątnęłam a dzisiaj zszywałam..... I mają karę, muszę poszukać jakiegoś kocyka już nie dostaną kołderki jak będę wychodziła..
, dobre wieści
Już nie muszę leżeć , żeby czuć fikołeczki, ale mi fajnie.........
Kurcze , ale fajny pomysł :-):-):-) tylko muszę łososia kupić i koperekDzięki kochana;-)
Na razie wstawiłam rosół.
Wczoraj tak mnie moje pieski wkurzyły , że masakraZamykam je zawsze w kuchni i zostawiam kołdrę, żeby miały mięciutko, przychodzę z małą z przedszkola a tu..... rozgryziona poszewka i pościel , piór cała kuchnia, jeszcze pieski zaczęły się cieszyć i biegać po tym
wszystko latało po całej kuchni
, wywaliłam ją na dwór , sprzątnęłam a dzisiaj zszywałam..... I mają karę, muszę poszukać jakiegoś kocyka już nie dostaną kołderki jak będę wychodziła..
Trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści, dobre wieści
Siedzę sobie , piszę z Wami i cały czas czuję jak maleństwo się przewracaJuż nie muszę leżeć , żeby czuć fikołeczki, ale mi fajnie.........
![]()