Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a widac Wam już brzuszki ciążowe??
a widac Wam już brzuszki ciążowe??
wiadomo...MASAKRA APOZA TYM LEKARZ OK?Cały czas nie daje mi to spokoju... Mam do Was pytanie dziwczyny... Jak lekarz Wam robi usg ? Przez brzuch czy przezpochwowo?
Bo np. mój chcial ostatnio zrobic przez brzuch to dal mi do zrozumienia ze mam troche za duzo tłuszczyku na brzuchu i nic nie bylo widac... Ej no helołł nie jestem otyła waże 61 i mam 170 cm wzrostu... Lekarz umie zdolowac...
ja z tych co mają 162cm 60kg i kaloryfer(lekkoatletka trenowałam 400m) i mi się wagi nazbierało po 1ciązy wmiarę luz bo nie przytyłam ani grama ale luźna skóra na brzuszu zrobiła fałbe-bleeeee potem 2 ciąża i mam oponke -mega kompleks tym bardzej ze ja przyzwyczajona do nie szczupłej ale atletycznej sylwetki a teraz jak się widze w lustrze to widze tłuściochano ja nie mam kaloryfera na brzuchu ale tez nie wisi mi po kolana... no taka seee mała oponka, ale mam wielki kompleks na jej punkcie... A po ciazy to dopiero bede miec kompleks. Ale wtedy to juz chyba bedzie mi to obojetne jak bedzie dzidzia![]()

Tak jak pisalam mi przez brzuch nic nie bylo widac a naciskal tak ze potem mnie az jajniki bolaly..hmm