Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))))))))))))))))))))))
KOCHANE dostała dzisiaj najlepszy prezent Mikołajkowy!!!Z Maleństwem wszystko, pierwszy raz słyszałam serducho!!! Miałam USG dowcipne i przez brzuch... DR baaardzo sympatyczna zbadała, i była bardzo wyrozumiała, bo ja oczywiście się poryczałam od razu jak weszłam do gabinetu!
Dostałam luteine 2x2 i L4 do 19.12. I nakaz odpoczynku i relaksu.
Dzidzia duża prawie 5,5cm. Pani DR powiedziała, że jak się da to mam sobie przełożyć prenatalne na kilka dni wcześniej, bo dziecko już jest duże i po 15.12 może być za późno na takie badanie... Moja DR wróci z urlopu to z nią porozmawiam.
Tak się cieszę, Wasze kciuki pomogły, czułam że byłyście dzisiaj ze mną! dziękuję!

Wszyustkiego co najlepsze z okazji Mikołajek :-):-):-):-)
U nas w domu tradycje jak pisała MatkaEwa. Zazwyczaj spotykaliśmy się w kilka rodzin, wybierany był ochotnik (zazwyczaj ojciec) do przebierania się za Mikołaja. No i wieczorem, gdy jest już ciemno przychodził Mikołaj z workiem prezentów. Każde dziecko na wezwanie podchodziło i miało do wykonania jakieś zadanie w zamian za prezent.
Na Wigilię z kolei przychodzi 'Dzieciątko', które zawsze przychodzi niezauważalnia, gdy każemy małej szukać gwiazki na niebie, i zostawia prezenty pod choinką. Natka zawsze jest niepocieszona, że znowu nie zdąrzyła zobaczyć jak to 'Dzieciątko' wygląda.
SMILE - ależ się cieszę z tak dobrych wiadomości!!! :-)
ROBACZEK - dziś się czuję wspaniale - nie zapeszając znowu :-). dziękuję :-). Dobrze, że Waszej kotce się nic nie stało.
KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki.
INES - wszystkuego co najlepsze dla Ciebie z okazji urodzinek!!!! Sto lat!!!:-):-):-)
Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała.
Kocha zwierzęta i też niby chce zostać weterynarzem , ale tak jak piszesz co z tego wyjdzie to zobaczymy
ale moja też je lubi i nawet jedną ma , to chyba taka moda teraz 
Teraz na pewno ogrzewa się w domku i będzie wszystko dobrze