reklama
Korba32
Fanka BB :)
Hej Kobietki
Kurcze co się z nami dzieje??? Ja chora na maxa, gorączka, wymioty,mega kaszel, zawroty głowy , totalna bezsilność :-(
Natis , Nayaa -- :-(Kobietki kochane trzymajcie się <tulę>
Ja nawet nie czytałam Was, więc nie wiem co odpisać, zresztą ledwo siedzę- Trzymajcie się!!!
A jeszcze jedno wizytę miałam mieć w czwartek, dzwonili i przełożyli na jutro na godzinę 17 USG 4d, mam nadzieję , że się jakoś tam doczołgam -- bardzo proszę o kciuki ;-)
Kurcze co się z nami dzieje??? Ja chora na maxa, gorączka, wymioty,mega kaszel, zawroty głowy , totalna bezsilność :-(
Natis , Nayaa -- :-(Kobietki kochane trzymajcie się <tulę>
Ja nawet nie czytałam Was, więc nie wiem co odpisać, zresztą ledwo siedzę- Trzymajcie się!!!
A jeszcze jedno wizytę miałam mieć w czwartek, dzwonili i przełożyli na jutro na godzinę 17 USG 4d, mam nadzieję , że się jakoś tam doczołgam -- bardzo proszę o kciuki ;-)
Agu wiem co to jest jak z wzorowej ciazy nagle pojawia sie krwotok. Ja ryczalam ze juz pk dzidziusiu i tez teraz chetnie co dzien robilabym usg. Leze tak jak ty, tylko ja juz od 3tyg. Trzymaj sie, donosimy te ciaze
Natis ja mam takie bole brzucha. Slabo mi, najpierw goraco i robie sie mokra a potem zimno. Dopiero jak poleci ze mnie rozwolnienie robi sie lepiej. Cale zycie tak mam, dobrze ze to tak raz na 2 czy 3 miesiace.
Tak mnie oslabia lezenie, ze nie mam sily na prysznic. Masakra, myje sie.ale juz czesanie, suszenie wlosow zlecam mezowi
Natis ja mam takie bole brzucha. Slabo mi, najpierw goraco i robie sie mokra a potem zimno. Dopiero jak poleci ze mnie rozwolnienie robi sie lepiej. Cale zycie tak mam, dobrze ze to tak raz na 2 czy 3 miesiace.
Tak mnie oslabia lezenie, ze nie mam sily na prysznic. Masakra, myje sie.ale juz czesanie, suszenie wlosow zlecam mezowi
RobaczekII
Ojej Korba, Zdrowiej ! Przykro mi, że się tak rozchorowałaś. Leż w łóżeczku i bardzo dbaj o siebie. Jak będziesz czegoś potrzebowała to daj znać - ja mam urlop.
Jak nie będziesz się lepiej czuć to może na siłę nie idź na to USG, żeby Ci się nie pogorszyło. Zdrówko Twoje jest ważniejsze!
Natis, Ty też dwa dni pod rząd nie możesz napisać, że dobrze się czujesz ? Co siedzi w tym powietrzu, że normalnie ciąży nie można przejść. :

Agu choć Ty piszesz,że dobrze się wszystko skończyło. Leż i łykaj proszki. Musi być dobrze.
Gratulacje z zaręczyn. W szpitalu ale mimo wszystko to było romantyczne !
Mnie dziś też cały dzień boli brzuch. Nawet siedzieć nie mogę.Zdaje mi się, że tylko rośnie ale taki dziś ciężki. Przez to nic nie zrobiłam. Ledwo tylko przyprowadziłam młodego ze szkoły i ugotowałam obiad.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.
Jak nie będziesz się lepiej czuć to może na siłę nie idź na to USG, żeby Ci się nie pogorszyło. Zdrówko Twoje jest ważniejsze!
Natis, Ty też dwa dni pod rząd nie możesz napisać, że dobrze się czujesz ? Co siedzi w tym powietrzu, że normalnie ciąży nie można przejść. :
Agu choć Ty piszesz,że dobrze się wszystko skończyło. Leż i łykaj proszki. Musi być dobrze.
Gratulacje z zaręczyn. W szpitalu ale mimo wszystko to było romantyczne !
Mnie dziś też cały dzień boli brzuch. Nawet siedzieć nie mogę.Zdaje mi się, że tylko rośnie ale taki dziś ciężki. Przez to nic nie zrobiłam. Ledwo tylko przyprowadziłam młodego ze szkoły i ugotowałam obiad.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.
Agu no w końcu się odezwałaś!!! Gratuluje pomysłowego faceta, fajne zaręczyny wymyślił..bajka
no i gratuluję samych zaręczyn oczywiście
Dobrze, że z Maluszkiem wszystko dobrze, teraz leż i odpoczywaj!
Korba biedactwo kuruj się, myślę, że najlepsze lekarstwo dostaniesz jutro
nazywa się 4D
&&&
ok ja wracam do łóżka... tam przynajmniej ciepło
czytam cały czas co tu tworzycie, ale jakoś weny dziś brak:/
Natis, MatkaEwa jakoś może w przyszłym tygodniu uda nam się spotkać...? Oczywiście jak ktoś chętny na soczek w Silesi Katowice to zapraszamy
Korba biedactwo kuruj się, myślę, że najlepsze lekarstwo dostaniesz jutro
ok ja wracam do łóżka... tam przynajmniej ciepło
Natis, MatkaEwa jakoś może w przyszłym tygodniu uda nam się spotkać...? Oczywiście jak ktoś chętny na soczek w Silesi Katowice to zapraszamy
Bona87
Mama Michasia
Korba- kciuki zaciśnięte już od dziś:-) Trzymaj się dzielnie i zdrowiej! No i koniecznie napisz o wrażeniach z wizyty!
Uciekam zjeść jakąś kolację, bo jak zjem za późno, to potem mam problemy z jelitami i czuję się strasznie ciężko
Do jutra dziewczyny!
Uciekam zjeść jakąś kolację, bo jak zjem za późno, to potem mam problemy z jelitami i czuję się strasznie ciężko
Do jutra dziewczyny!
Korba32
Dziękuję Wam kochane za miłe słowa, leżeć to nie poleżę wiecie jak to jest z dzieckiem w domu i to chorym, ale chwilami daje mi się na chwilkę położyć. Kurcze naprawdę tak mnie rozłożyło , że już nie wiem co mam brać żeby mi pomogło. Buziaki wielkie dla WAS

mama wikusi2010
Korba mi ostatnio pomógł syrop z cebuli ale w mega duzych ilościach, piłam go dużymi łykami i choróbsko przeszło mi po jakiś 3ch dniach. Już zmieniłam termin twojej wizyty
Ale nas jutro duzo wizytujących
Już trzymam mocno kciuki za ciebie.
Korba32
Korba mi ostatnio pomógł syrop z cebuli ale w mega duzych ilościach, piłam go dużymi łykami i choróbsko przeszło mi po jakiś 3ch dniach. Już zmieniłam termin twojej wizytyAle nas jutro duzo wizytujących
Już trzymam mocno kciuki za ciebie.
Oooo dziękuję, czyli jutro gorący dzień , jak tyle nas wizytuje ;0) Fajnie;-) Również trzymam mocno zaciśnięte kciuki za WAS kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Właśnie mój S poszedł mi zrobić syropek z cebuli, wypiję wszystko oby mi tylko coś pomogło, na gorączkę wzięłam apap bo już mnie tak trzepało ,że masakra....
reklama
Kobra ja mialam sam kaszel za to silny i przez 5tyg. Taki jakis wirus. Ta polska gin.powiedziala ze to od odkleja mi kosmowke i jak go nie pokonamy to stracimy ciaze. Powkedziala zebym kupila syrop z kodeina i mimo ze.nie zalecany w ciazy to uratuje ja. Miala racje pomoglo po 2 dnia i kaszlu nie mam. Zapytaj lekarza moze potwierdzi ze to pomaga.