reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny ja życzę wam tego wszystkiego o czym pisałyście wyżej tylko podwójnie:-)

Nie miałam czasu zaglądnąć bo u mnie kryzys, mała od wczoraj miała biegunkę, a wiadomo takie dziecko może się łatwo odwodnić, moja mama cały czas biegała woku niej, wychowała nas szóstkę więc i z moja mała sobie poradziła na szczęście kryzys został opanowany i Ewcia już wraca do żywych. Przed ostatnimi świętami w Wielki Piątek też zachorowała, ona po prostu nie lubi jak w święta nikt nie zwraca na nią uwagi więc znalazła sposób:-)

reklama
kochane kobietki ja nawet nie probuje was nadrobic, padam powoli. Dania gotowe w wiekszosci, ciasta popieczone. Salatki w lodowce czekaja na swieta. Na jutro zostaje mi ryba i barszcz. I kompot. Ale nie z suszu bo nie lubimy, robie ze swiezych owocow, na pewno bedzie pyszny :-) Dom praaawie w swietnym stanie, potrzeba dopracowac kilka rzeczy ale to jutro. Jutro tez J pracuje do 13 wiec sama musze sie odnalezc w tym wszystkim... i zakupy zrobic, swieza rybke dopasc. Czas na chwile relaksu w lozku, znajac zycie szybko zasne i nastanie nowy zabiegany dzien. WSZYSTKIM WAM ZYCZE WSPANIALYCH SWIAT! zeby wasze maluch fikaly radosnie w brzuszkach i laskotaly was przyjemnie, zeby wasi faceci byli nadwyraz pomocni i wyrozumiali, zero klopotow z rodzinka, z rodzicami, rodzenstwem, maja byc same przyjemne chwile :-D Duzo pysznego jedzonka, brak mdlosci, kilogramy moga sobie isc w brzuchy wyjatkowo ze wzgledu na nasz stan :-D Buziaki !!

DzikaBez wiem cos o biegunkach, moja starsza corka miewala a raz tak sie doprawila ze cale swieta spedzilysmy w szpitalu. Troche z winy lekarza bo pojechalam na izbe przyjec a on nas cofnal, po 2 godzinach byla przyjmowana na oddzial w stanie odwodnienia i jak to lek.okreslil 'przeciez to prawie po dzieciaku' ale jak powiedzialam zr bylam 2 godziny temu i ordynator oddzialu mnie cofnal to juz inaczej mowil, ze to w ciagu 2 godzin moglo sie zmienic i ble ble ble....Najwazniejsze aby Ewa pila. Trzymaj sie, dobrze ze masz mame speca od dzieci:)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam (oraz Waszym najbliższym) wszystkim zdrowych, spokojnych, spędzonych w gronie rodziny Świąt. Mocy prezentów, miłości, spełnienia marzeń, realizacji planów i aby każda z Was (Nas) dotrwała szczęśliwie w "dwupaku" do czerwca a potem cieszyła się najpiękniejszym cudem na świecie jakim jest maleńkie zdrowe dzieciątko!

I nie przejeść się :-D:-D:-D - sama też spróbuję się do tej rady zastosować :-):-):-)

Wszystkim Wam życzę spokojnych i wypoczętych Świąt w gronie najbliższych!

My od dziś zaczynamy bieganinę. Przyjechałam dwa dni temu i te dwa dni padałam wieczorem na twarz ale mam już wszystko gotowe (ryba, ciasta-upieczone, zupę ugotował mąż :)) dziś wyjeżdżamy do rodziców a jutro po południu do teściów. Marzę aby było już trzy dni później -będziemy u siebie :)
U nas jeszcze nikt nie wie o maleństwie - zamierzamy powiedzieć w styczniu na dzień babci/dziadka. Mam nadzieję, że się to uda:) Trzymajcie się cieplutko i do napisania!!!

My dzisiaj wigilia u rodziców a jutro od obiadu u teściów zawsze sie cieszyłam na świąteczny dzień u teściów a teraz sie boje:szok:będzie szwagier z żoną boje sie co ona wymyśli -złosliwa jest,nie przepadamy za sobą a ona jest wściekła ze jestem w ciąży bo twierdzi ze na złość jej zaszłam:oo: boje sie zepowie mi coś przykrego i nie dość ze zdenerwuje to zepsuje 1 dzień świąt:-(

[h=5]Wesołych Świąt dziewczęta..
Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem.. Z gościem, co niesie szczęście, czeka nań przecież miejsce..Wesołych Świąt! A w Święta niech się snuje kolęda.. i gałązki świerkowe, niech Wam pachną na zdrowie..Wesołych Świąt! A z gwiazdką, pod świeczek łuna jasną, życzcie sobie - najwięcej.. zwykłego, ludzkiego szczęścia..[/h]

reklama
MamaTrójki olej jej gadanie i tyle. Ja od wczoraj wkurzona chodzę :/ Na kogo? Na męża brata i bratową. Nosz kurde, wigilia u teściowej miała być na 17 a ci sobie wymyślili że na 16:30 idą do rodziców pawła bratowej i mamy na nich czekać!!! A moja teściowa oczywiście się zgodziła, nosz jasna cholera to 12 osób ma się dostosować do 2??!!! Zrobimy wigilię o 18-19 posiedzę godzinę i do domu bo mała będzie chciała iść spać :/ A ci mają to w dupie bo i tak o 21 są umówieni ze znajomymi :/ Jak tam wpadnę i o 17:30 ich nie będzie to zawinę się do domu :/ Na nas NIGDY nie poczekali jak wracaliśmy od moich rodziców a dla tych to wszystko :/ Soryy ale musiałam się wygadać bo już mnie nerwica bierze.
A z dobrych inf wczoraj z córą ubierałyśmy choinkę :) Ona cały dół a ja górę :) i mamy żywą a nie sztuczną jak chciałam :p

Do góry