reklama

Czerwiec 2013

Marcysiowa- a mi wydaje się ze wózek bliźniaczy jedno obok drugiego jest mniej praktyczny, przypomina czołg. Mam znajomych z blizniakami, i te wózki raczej szybko poszły w odstawkę, ja jak miałam niecałe 10 lat to woziłam 2 letnich braci w tym wózku jedno za drugim (a nie były tak nowoczesne je teraz) i problemów nie było. Często jakieś słupy czy ciasne wejścia nie dają możliwosci wprowadzenia tego pierwszego modelu.

Kingusia- na pocieszenie mnie głowa boli od 3 dni, nie rozumiem tego w poprzedniej ciąży nigdy nie miałam takich bóli

reklama
Dziewczyny ja też właśnie zaczynam odczuwać bóle głowy,więc migiem się zbieram i ide na spacer się przewietrzyć,może coś pomoże,a jak nie do apap i zimny okład.

Kobitki łóżeczka turystyczne, no prznajmniej to co ja mam mają taką specjalną wkładkę dla maluszka i wtedy maluch jest wyżej nie na samym spodzie, prawie tak samo jak w drewnianym:tak:

O tutaj:
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (2916123996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widac na ktoryms zdjeciu ze jest taka podwieszona wkladka mniej wiecej w polowie wysokosci lozeczka.

Ja mam wlasnie cos takiego, 6 lat temu kupione, w super stanie to i do drugiego malucha starczy. Z tym, ze tej wkladki to moze uzywalam z 3 razy (na wyjezdzie).

Mi na bol glowy na szczescie apap pomaga, ale spacer na swiezym powietrzu tez powinien pomoc, chyba ze to od niskiego cisnienia to wtedy kawka.

Ostatnia edycja:
jak tak wroce na chwile do tematu lozeczek. wlasnie co male dziecko powinno miec w lozeczku, bo z tego co Xez pisala to nie miala poduszki , ani tego ochraniacza co jest za glowa

Ponoć zasada jest jedna-zero jakiś dodatków typu ochraniacze,wystarczy sam materacyk i na nim prześcieradełko,jeśli jest zimno to dziecko kłaść w jakiś śpiworkach,czy rożkach ciepłych,one i tak na tym etapie uwielbiają być czymś opatulone,czują się pewniej,jak u mamy w brzuchu. Dopiero jak dziecko jest już na tyle sprawne,ża samo będzie umiało zdjąć sobie zaciągniętą kołderkę z buzi to można kłaść go spać w pościelach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry