Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... Coz za wyciskacz lez...no nie moge tez sie poryczalamMnie ostatnio na You Tube wyskoczyła piosenka Arki Noego "Ja jestem". Ja się poryczałam, puściłam mojemu A - też się popłakał. I jak kiedyś nie przepadałam za tym zespołem, tak teraz mogłabym tej piosenki słuchać godzinami.
Arka Noego - Ja jestem - YouTube
Zmienisz zdanie gdzies po pol roku...hihihihih kiedy nawet litr kawy rano Cie na nogi nie postawihahaha
Ja sie nie moge doczekac tych bezsennych nocy![]()

Ja tez tak miałam, wzruszało mnie byle co ale kiedy widziałam reklamę rożnych fundacji i chore dzieci to musiałam przełączać, zaraz miałam mokre oczy i zaczynałam płakać
Mnie ostatnio na You Tube wyskoczyła piosenka Arki Noego "Ja jestem". Ja się poryczałam, puściłam mojemu A - też się popłakał. I jak kiedyś nie przepadałam za tym zespołem, tak teraz mogłabym tej piosenki słuchać godzinami.
Arka Noego - Ja jestem - YouTube[/QUOTE
ja tez sie poplakalam . A te dzieciaczki super![]()
kurde hmm jak byłam mała i słyszało się tą piosenkę to w ogóle na mnie wrażenia nie robiła, a dziś zaskoczona waszymi reakcjami włączyłam i kurde łzy faktyczne płyną. A test ?? fantastycznyDziś wracając z przedszkola Antosia opowiadała jak spędziła czas i mówi mi tak : i dziś ległam na Adasia
ja wielkie oczy i pytam co zrobiłaś ?? Ona: no ległam
Ja pytam: ale jak ?? Tosia : no legac to znaczy zamknąć oczy . I hmmm za cholerę nie wiedziałam o co jej chodziło. A teraz moje dziecko oświeciło mnie, że legac to znaczy mrugać :O, i oczywiście tekst : mamo to Ty takich rzeczy nie wiesz ???? Ehhh w ogóle rozwalają mnie nieraz jej teksty typu : tatooo prawda, że motyle to nie są nietoperze ??, albo Luka: Tosiu, dobra zupka?? Tosia : taaaak, tylko trochę dymi
wesoło mamy
Ciekawe czy ten drugi bobasek też będzie taki energiczny i mądraliński
Heh i wahania smaków u mnie znów dają w kość. Opitoliłam pół opakowania kasztanków, i poprawiłam bułeczką z pomidorem i cebulka
no dowaliłam bo teraz " niedobrze oj zgaga nadkwaśność w żołądku"
pokarało mnie
![]()