reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Kobietki mam pytanie: Czy prywatka firma, wypłaca jakąś kasę za urodzenie dziecka ojcu???
Tak mnie naszło na przemyślenia...;)

Wstawiłam zupę i nic poza tym :no: Muszę rozpakować i zapakować zmywarkę, odkurzyć a tak mi się nie chce...:baffled:

reklama
witam i ja porannie!
Damianek juz w szkole-gonił az się kurzyło bo uwielbia do niej chodzic,ale za to do Dawida coś sie przywlekło prawie całą noc męczył go kaszel i okropny katar,a teraz nawet śniadania nie chce:-(-tylko pić.Oj z tymi wirusami,ledwie trzy tygodnie spokoju i znów cos się przypałętało-normalnie niewyrabiam.:zawstydzona/y:

Witam się z kawą i spadam się zbierać, dzisiaj bieganie po ''mieście'' mnie czeka.
Cały dzień pewnie mnie nie będzie więc nie piszcie za dużo :p
Jutro rano na badania... mocz i morfologia... I do internisty niech coś w tej książeczce wypisze :)
Miłego dnia i zdrowia

przyłączam się do prośmy mamy wikusi :) Tosia do przedszkola zawieziona, jak wracałam to się zakopałam w zaspie :/ ale jakoś dałam radę wyjechać. U nas w Krakowie klęska żywiołowa z tym śniegiem :p Już wczoraj jak wracaliśmy to było wszędzie strasznie biało i ciągle sypało. Ale dziś widziałam, że temp na plusie więc pewnie beznadziejnie będzie to wszystko spływało i będzie ciapa :/ Tosia dzisiaj wystrojona :D Dostała sukienkę od chrzestnego, taką ciemnoszarą w złote grochy :D z halką, falbanką u dołu :D taka mega elegancka i super po prostu :D Do tego uczesałam dwa francuzy związałam złotymi gumkami :D do jej roli w sam raz - mówi wierszyk o złotej rybce :p Jutro w wolnej chwili wstawię fotkę z przedstawienia :] Heh i tak wczoraj stwierdziłam do Lukasza, że jak ja wytrzymam bez tych sukieneczek i czesania warkoczyków :p Dobrze, że ta Tosia jest :p Ehhh Gołąbie mi usiadły na filarku na balkonie i zaloty sobie robią :p cudny widok :D
Dobra ja zmykam. Dziś intensywny dzień, muszę łóżka złożyć, pomyć naczynia, przygotować na zupkę, i jechać po rodziców na dworzec :p Mam nadzieję, że przebrnę jakoś przez ten zaśnieżony Kraków. A po przedszkolu jeszcze basen. Pewnie znowu wrócę padnięta. Miłego dnia kobietki !!
A i Palindromea - udanego oglądania :)

Ostatnia edycja:
witam po dłuższej, wyjazdowej przerwie. Zrobiliśmy sobie małe wakacje rodzinne :) Było bardzo fajnie, poodwiedzaliśmy rodzinę męża, z którą widzimy się raz na rok, w związku z odległością. Mały był bardzo dzielny i w porównaniu z wyjazdem majowym, teraz cudownie przeżył 6 godzin w samochodzie. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i zdrówko dopisuje :) Pozdrawiam serdecznie

Dzika bez ja marze ze podciagne obie statystyki i u mnie bedzie parka. Czekamy do 16.01 może wtedy lekarz nam powie.

Witam bladym świtem! :-) Ja znowu wracam na tryb problemów ze spaniem. Zasnąć udało mi się nawet bez problemu. Potem obudziłam się pare minut przed 3 i przewracalam się z boku na bok aż do 6.20 kiedy to mój luby się ewakuowal. Słyszałam jak się krząta po domu i wychodzi czyli niespalam aż do 7 i dopiero wtedy załapałam sen. Jak się obudziłam to bolał mnie brzuch aż się bałam przekręcić. I teraz dalej mnie boli i dlatego prze sobie w wyrku jeszcze. Musze iść coś zjeść. Ostatnio mam fazę na jogurty.

Dzien dobry
Krzyś w przedszkolu, dzisiaj poatygowałam sie sama, za co dostałam wielki opiernicz od małżonka.
Podniosl mi cisnienie, bo czym sie rózni wyjscie do sklepu po wedline i chleb od zaprowadzenia dziecka do przedszkola?
Faceci sa dziwni... nieprawdaż?

Palin trzymam kciuki zeby mieszkanko sie spodobało a przede wszystkim cena była przystępna.

Korba my też dom mamy, niby duży, ale miejsca wciaża na cos brakuje, wiec wiem co to znaczy :)

Maluch zapewne bedzie dzielił sypialnie z nami, potem trzeba będzie przeniesc gabinet Irka na parter i zrobić pokoik dla szkraba koło pokoju Krzysia. Albo jakos tak... Jedno jest pewne, dzieciaki będą okupowac piętro.
Pokoje gościnne zostać musza tak jak są, bo czesto mamy gości, z reszta bardzo lubimy ich mieć.

Dzisiaj mi niedobrze.
Pijecie kawe? Ja odstawiłam wszystko co szkodliwe, ale mała czarna z rana jest poprostu konieczna, bo nie umiem funkcjonowac bez tego.
lekarzowi sie przyznałam, nie zganił mnie, ale powiedział, zebym tylko na jednej poprzestała.

reklama
Xez, Kiedyś mieszkaliśmy w bloku, i się jakoś mieściliśmy , a teraz??? Dom w prawdzie nie duży, duży garaż , strych, a ja ciągle nie mam miejsca. Zastanawiam się czasami jak by przyszło się nam przeprowadzać do bloku , za nic byśmy się nie zmieścili ;-)

Ja kawkę piję od początku ciąży , rano ( koniecznie) i po obiedzie, nie pijam mocnej kawki bo Nescafe Creme, to lekka rozpuszczalna kawka--polecam pyszna;-)

Do góry