reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Natis trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę! Będzie dobrze - bardzo w to wierzę! W szpitalu będziecie miały najlepszą opiekę, a Ty bądziesz na pewno spokojniejsza!
przytulanko.gif

Dzika
jak się dzisiaj czujesz?

anisiaj
trzymaj się! Najważniejsze, że bedziecie pod stała obserwacją i będziecie miały dobrą opiekę
Bisous14.gif

marcelinoowa kciuki za męża! A Ty się oszczędzaj i nie stresuj!
Bisous04.gif

anilek miałaś taki dzień jak i jak - cały czas w ruchu i na nogach, dzisiaj zanosi się na to samo
pedzi_dogaja.gif

Ja dzisiaj się wyspałam - to pewnie zasługa wczorajszego dnia: cały czas na pełnych obrotach
panic_2.gif
U nas cieplutko, słonko juz się przebija. Ja już po śniadanku i ogladam stary odcinek M jak miłość
tiiiwiiiji9.gif
Zaraz muszę się ogarnąć i sprzatnąć w kuchni po śniadaniu.

reklama
Witam Się i Ja z rana :-) Zyczę Wam miłego dnia mimo pogody za oknem - u mnie deszczowo.. Nie wyspałam się, bo Mateusz przyszedł do nas, bo śnił mu się koszmar.. Poza tym obudziłam go o 7:10 i już mnie wkurzył.. on ma tempo żółwiaaa czasami np dzisiaj :crazy: Zaraz idzie do szkoły a ja z powrotem do łóżeczka :-)

Natis, odzywaj się!
Dzika, dotarłaś na IP? Daj znać!

Natisku-przykro mi z powodu wyników:-(Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Trzymaj się ciepło! (Jestem bardzo ciekawa pokoiku Lenki:tak:).

Dzika- jak po nocy? Napisz koniecznie!

U nas leje:-(
Mam nadzieje, że się wypogodzi.

Ja po egzaminie na prawko jeszcze nie jeździłam. Miałam zamiar, ale jakoś się nie złożyło, a dziś muszę jechać do pracy mężula i nie wiem czy dam rade:szok: Normalnie czuje się, jakbym nie jeździła z rok. W dodatku inny samochód. Ale może poradzę sobie, co?:-D

Witam się i ja z kawką:tak:

Dzika, Jak się dzisiaj czujesz , jak noc ????

Anisiaj, Daj znać po obchodzie, ja się naczytałam o tym fenku, że właśnie u niektórych dziewczyn tak jest , jak się odstawi to są skurcze, a zdarza się tak , że nic się nie dzieje. Czekam razem z Tobą na obchód -- Trzymaj się

U nas słonko świeci , ale już nie jest i nie będzie tak cieplutko jak wczoraj i zapowiadali przelotne opady--szkoda!!! Dzisiaj obudziłam się w nocy na siusiu i tak mi się zachciało serniczka :zawstydzona/y: a najdziwniejsze było to, że cały czas czułam jego zapach :tak:

Miłego dnia kochane ;-)

Natis, Cały czas myślę o Was......

Dmuchawiec, Dasz radę kochana, tego się nie zapomina :tak: Napisz później jak Ci poszło ;-)

35 TYDZIEŃ!!!!!! WOW to już tak blisko :tak:

Witam Was w ten pochmurny poranek i po nieprzespanej nocy. Sąsiedzi zrobili sobie pod blokiem imprezkę do 3.30 a w domu 4 małych dzieci. Po prostu masakra.
Natis - trzymam kciuki żebyś wytrzymała do maja w dwupaku. Mam nadzieję, że w szpitalu podadzą Ci leki po których wyniki się poprawią.
Dzika - trzymam kciuki aby dzisiaj już było wszystko dobrze.
Przepraszam, że wszystkim nie odpisałam bo moja pamięć coś ostatnio szwankuje i nie pamiętam co chciałam napisać.

Same poranne ptaszki:)))

AnisiaJ daj koniecznie znać po obchodzie co tam postanowili. Trzymam kciuki za Was w dwupaku!

Marcelinoowa straszne:( współczuję koleżance, ja bym chyba tego nie przeżyła:( Na szczęście Franuś co chwilę daje o sobie znać także jestem spokojna...

Madzia też za chwilę wracam do łóżka:D chociaż się wyspałam, to idę jeszcze poleżeć:p Pogoda dzisiaj faktycznie deszczowa, ale na szczęście nie ma zimno:)

Dmuchawiec dasz radę, tego się nie zapomina:) w końcu egzamin nie tak dawno miałaś! jedź ostrożnie i się nie stresuj!

Idę po kakao:)

Dmuchawcu no jasne, że dasz radę!http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif

Korba już 35?!!! Ależ to zleciało - dopiero był październik http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

Asia współczuję nieprzespanej nocy- wiem co to znaczy
Invision-Board-France-512.gif
Może odeśpij w dzień - o ile możesz, bo ja nie umiem w dzień spać http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

nissanka nie przemęczaj się za bardzo!

reklama
Do góry